Hyosung gt 250 R ateşe vermek üzereyim
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar, iki ay önce gaza gelerek sigortacı işi yapan bir tanıdıktan 4.400 tl vererek hyosung gt 250 r aldım. 2008 model enjeksiyonlu.
Motorun eksikleri vardı 1200 tl kadar masraf ettim.
Fakat motorun düzelmeyen sorunu GAZ YEMEME BOĞULMA
Evet canı isteyince gazı yemez, yarım yer, hiç çalışmaz gaz yemediği için, yolda bırakır böyle yapıp.
Bazen 5. Viteste 30 km hızı maximum görebiliyorum. Motor beni çıldırmak üzere bu şekilde satamıyorumda.
Bazen cok güzel gaz yemekte bazense motor gitmemekte. Ustalar sorunun nerden kaynaklandıgını bir türlü çözemiyorlar yaklaşık 700 tl kadar bu sorun icin farklı ustalara para döktüm hepsi oldugunu söyledi fakat motor olmadı.
Neden bu alet böyle yapıyor? Forumda bu konu ile alakalı birşey görmedim. Ustalarda bilemiyorlar. Aleti benzin döküp ateşe vermek üzereyim artık. Ne yapabiliriz gerçekten yardıma ihtiyacım var.
Reklamlar
-
ateşe ne vercen bana ver la
-
batırır arkadaşım seni bu motor senin de yakasın gelir
-
banada böyle bir sorun olmuştu
yamaha r25 im var
motor arıza lambası yanmıştı 46 numaralı arıza kodu vardı baktım enerji sisteminde sorun oldugunu ogrendım
statör ve konjektörü kontrol ettım konjektör arızalanmıştı değiştim suan canavar gıbı.
statör(sargı) ve konjektörlerini baglantı kablolarını falan kontrol et büyük ihtimal elektrık aksamı ile alakalı.
ancak o motosikleti terk etmeni dilerim biyerini yaparsan diğer yeri bozulacaktır benim fikrim bu yönde yanlış anlaşımasın.
-
Abi biz delimiyiz sifir mal aliyoruz 2008 model kac kisi in elinde. Gecmistir o motor
-
sharkspeedr2 adlı üyeden alıntı
banada böyle bir sorun olmuştu
yamaha r25 im var
motor arıza lambası yanmıştı 46 numaralı arıza kodu vardı baktım enerji sisteminde sorun oldugunu ogrendım
statör ve konjektörü kontrol ettım konjektör arızalanmıştı değiştim suan canavar gıbı.
statör(sargı) ve konjektörlerini baglantı kablolarını falan kontrol et büyük ihtimal elektrık aksamı ile alakalı.
ancak o motosikleti terk etmeni dilerim biyerini yaparsan diğer yeri bozulacaktır benim fikrim bu yönde yanlış anlaşımasın.
arıza lambası yok bende. elektrik tesisatına 750 tl istiyorlar. Terk edeceğim binme gibi bi amacım yok ama satamıyorum bu şekilde. ne yapacağız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Abi biz delimiyiz sifir mal aliyoruz 2008 model kac kisi in elinde. Gecmistir o motor
Doğru diyorsun ben işte o an aldık. Napacağım yakacakmıyım zararmı edeceğim 5000 tl.
-
Arızalı olduğunu belirterek sat. İlla ki yaptırır binerim ben buna diyen çıkacaktır.
-
35Türk adlı üyeden alıntı
Arızalı olduğunu belirterek sat. İlla ki yaptırır binerim ben buna diyen çıkacaktır.
bugün birisiyle görüştüm üstüne binip gezince vazgeçti kimse almaz sanırım 6000 tl civarı istiyorum masrafıma kadar düşerim hadi 500 zarar edeyim oda tamam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
Motorda bujiler değişti, sulu benzin olayı yok. Hava filtresi temiz.
-
senin sıkıntın kesin elektrik sisteminde Facebookta hyosung grubu var çok iyi anlayayan kişiler var bir sor bakalım oraya
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
senin sıkıntın kesin elektrik sisteminde Facebookta hyosung grubu var çok iyi anlayayan kişiler var bir sor bakalım oraya
size zahmet link atarmısınız
-
2011 ve öncesi model hyosungların beyninde sorun var, aletler beyinsiz. Sürekli bi sorun yaşıyor kullanıcıları.
Benim sana tavsiyem üçe beşe bakma Alıcısı varsa 1000-1500 zararına ver geç. Alıcı yoksa parça parça sat, sarı sitede çok var komple motoru parça parça satan.
Ayrıca düşük model motosiklete binilir ama parça konusunda sıkıntı yaşamayacaksan binilir. Biz delimiyiz sıfır motor alıyoruz diye boş yapanlara bakma.
Millet burada boşuna japon önermiyor, çoğu iyi usta japondan başka mala bakmıyor. Bi ihtiyacım olunca Revzilladan veririm sipariş ayağıma kadar gelir Japonun avantajları bunlardır.
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
2011 ve öncesi model hyosungların beyninde sorun var, aletler beyinsiz. Sürekli bi sorun yaşıyor kullanıcıları.
Benim sana tavsiyem üçe beşe bakma Alıcısı varsa 1000-1500 zararına ver geç. Alıcı yoksa parça parça sat, sarı sitede çok var komple motoru parça parça satan.
parça parça alıcı çıkarmı ve kaç ayda satıp bitirilir ki.
-
redfalcon adlı üyeden alıntı
parça parça alıcı çıkarmı ve kaç ayda satıp bitirilir ki.
Parçalayıp satarsanız trafikten nasıl düşüreceksiniz? Bilmediğimden soruyorum.
-
Ya migden bulanmis bir kere abi 4500 e mi aldin 3500 e sor olucu gelsin alsin gitsin
1000 tl de basini. Gozunun sadakasi olsun
Kafan rahat olsun takma bak insanlar sevdigi motorlarda can veriyor gocup gidiyor
Bunami dert edeceksin
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Ben senin yerinde olsam ilk ariza verdigi an motorcuya 1000 tl altina satardim
-
eran_ adlı üyeden alıntı
Parçalayıp satarsanız trafikten nasıl düşüreceksiniz? Bilmediğimden soruyorum.
trafikten men motor
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Ya migden bulanmis bir kere abi 4500 e mi aldin 3500 e sor olucu gelsin alsin gitsin
1000 tl de basini. Gozunun sadakasi olsun
Kafan rahat olsun takma bak insanlar sevdigi motorlarda can veriyor gocup gidiyor
Bunami dert edeceksin
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Ben senin yerinde olsam ilk ariza verdigi an motorcuya 1000 tl altina satardim
5600 e gelmiş oldu ettiğim masrafla ama evet doğru diyorsunuz abi ben bunu zararına olsada uçurmalıyım gerek 4500 gerek 3500. ozamanda iyi zarar etmiş olacağım. şükür
-
Sorununu bildirerek sat..Elbet alıcısı çıkar..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Sorununu bildirerek sat..Elbet alıcısı çıkar..
sarı sitede 1800 kişi bakmış arayan yok
-
Bence 3 e filan alıcı bulursun çok rahatça. Alacak kişi çözer sorunu.
-
Dostum, endiselenme.
Hyosungla ilgili her problemi mukemmel sekilde cozen sadece bu ise yogunlasmis bi isim var. yunus emre bünyat. 0 (551) 989 31 21
Ara. Sorununu çözer.
-
Hatayı o motoru 4000 liraya alarak yapmışsınız. Daha önce çok fazla kurcalandığından sorun her yerden olabilir.
Tüm elektrik ve ateşleme sistemi sabırla ve uzman ellerce kontrol edilmeli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)