Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Trafik sigortası

REKLAM ALANI
    SonDarBe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial UAG 100C 2018 MODEL
    Sıfır aldığım motosikletime trafik sigortası yaptıracağım yaş 20 olduğundan üstüme sorgulattığımda ciddi rakamda fiyat yüksek çıkıyor bizim pederin üstüne sorgulattığımda ise düşük rakam çıkıyor asıl sorum trafik sigortasını bizim pederin üstüne yapsam motosikletin ruhsatını çıkartmak istediğimde pederin üstünemi çıkıyor yoksa kendi üzerime çıkartabilirmiyim? Bayide kesilen fatura benim adıma yani kısaca trafik sigortası pederin üstüne olacak ruhsat benim ilerde satmak istersem satışı sorunsuz kendim yapabilirmiyim teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2022 DL650A
    Yanlış bilmiyorsam trafik ruhsat sahibi adına çıkar. Yani dediğiniz gibi bir senaryo mümkün değil...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------

Bir yerden başlamanız lazım; ödeyin geçin. Başka firma araştırın.
    SonDarBe bunu beğendi.

starvays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750x
    Fatura kimin adına kesilmişse ruhsat o kişinin adına çıkar. Trafik sigortasıda ruhsat kimin adınaysa onun adına yapılır. Yaşım 25 ilk motor ilk trafik sigortası 320tl ye yaptırdım.(nc750x) Geçen yıl tavan fiyatlar belirlendiğinden beri sigorta fiyatları gayet makul.
    SonDarBe bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)