çobançeşme yol ayrımında feci kaza
Reklamlar
-
Super Moderator
Reklamlar
-
Allah yar ve yardimcisi olsun,inşaallah iyileşir.
Kask D-ring bağlantili,ayrica çene tarafindaki surtunme izleri derin yani kafadan firlayip kendi özkutlesiyle surtunme izine benzemiyor,ağirlik altinda surtunme izi.o
Kazaya sebep olanlar için,söylenecek çok şey var ama...kelimeler yetersiz kaliyor..
-
Az önce araç kamerası kaza kayıtları diye video izliyordum. Orada da ya şuursuzca gazlayan ya da aptal aptal öngörüsüz sürücüler. Bi tane "kaza" denilebilecek kaza yok.
Durum iç açıcı gözükmüyor; umarım iyidir, iyi olur.
-
Of of of. Facede görmüştüm bu kaza haberini fakat detay yazmıyordu. Buradan detayları okudukça daha bi kötü oldum.
Bitmedi şu ..... magandaları bi bitmedi. Bu ülkede motosiklet kullanmak artık gereğinden daha tehlikeli olmaya başladı bu eğitimsiz, sığır, apaçi, hayvan oğlu hayvan ve vurdum duymaz ,.......... otomobil sürücüleri yüzünden.
Biri makas atar, biri elinde telefonla oynar yola bakmaz, biri motoru görür ama umursamaz önüne kırar, biri hatalı sollama yapar, birisi ters şeritten gelip üzerine sürer, biri çarpar durmayıp kaçar... Allah belalarını versin diyeceğim de vazgeçtim demeyeceğim. Neden her şeyi niye yaradandan bekliyoruz? Allah niye belalarını versin? Bu güvenlik güçleri ve adalet kurumları ne işe yarıyor o zaman bu ülkede?
Artık işin iiyice suyu çıktı, bıktım masum insanların acı haberini almaktan, yazık, vallahi yazık...
-
İnşallah dostumuz iyileşir; iyi olur. Sevnlerine kavuşur.
Şu fütursuz galesiz düşüncesiz yaratıklar da hakettikleri cezayı bulurlar.
Bakan falan açıkladı galiba, makasçılara ağır ceza geliyor diye. Gelsin en kralı gelsin. Yoksa bitmeyecek bu hayvandan aşağılıklar. Makasa teşebbüs edeni bi koyun bakam biyo 30 gün içeri. Hele bi soluklansın, içi açılsın içerden.
-
geçen bir arkadaş türkiyede motor filan kullanılmaz dedi kızdım 3 gün sonra bende kaza yaptım sanırım bende böyle düşünmeye başlıyorum
-
geçmiş olsun- allahın dediği olur- Lakin allah akıl fikir vermiş ve kullan demiş.. sen 15 sene tek başına iktidar ol- ota boka khk çıkar istediğini yap ancak makas atan birkaç kişiyi cinayete veya kazaya teşebbüs den yargılayıp atma içeriye veya caydırıcı ceza uygulama basın yayın organlarını bu işin üstünde kullanma.. sonra da 3-5 değil 6. dünya ülkesi sayıl.. insan canından daha önemli ne var ki bu konular halledilmiyor? 2 saat trafiğe çıkıyorum en az 2 makas atan görüyorum.. allah bunların hesabını elbette soracaktır.. yetkisi olupda engellemeyen yöneticilerden özellikle.
hatırlatma: https://www.ntv.com.tr/turkiye/ruzgar-cetin-tahliye-edildi-neden-serbest-kaldi,WzTKHiycb0KUL365ZDRTJg
türkiyede insan canının değeri 3-5 bin tl öde 6 ay yat çık..
selametle
-
düzetilmek istenmiyor bir çok kanunsuzluk gibi.
-
İnşallah sağ salim kurtulur. Yere düşerken bariyerin üzerine gelmemesi iyi olmuş. İyi haberlerini alırız insallah
-
İnşallah sağ kurtulmuştur.
-
Her hafta en az 5 kere geçtiğim bir yer arkadaşın yerinde ben de olabilirdim.Şaka gibi gerçekten :(:(:(
-
Asfalltaki kanı gördüm.
O kanın kafadan aktığına inanmak istemiyorum.
-
-
Buyuk gecmiş olsun. Durumu hakkında bilgisi olan varmı?
-
:( umarım arkadaş iyidir. Araç okadar şiddetli vurmuşki sürücü arkadaşı görmeden bile motosiklete ve lastiğe bakılarak bakarak çarpışmanın şiddeti görülebiliyor yandan çok sert vurulmuş motora:( son durumu nedir bilmiyorum ama allah yardımcısı olsun.
-
Rahmetli oldu ne yazık ki.
-
bberksan adlı üyeden alıntı
Allah Rahmet eylesin,Ailesine sabırlar dilerim.
-
Moderatör
@Alper, video görüntülerine ulaşabiliyorsan, bi zorla bence.
-
bberksan adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin.
Diyecek söz yok. Dün de bir scirocco makaslarken bana dalıyordu. 35 oz 011 plakalı beyaz camları siyah idi. İndirip dövsen olmuyor, boşver diye bıraksan olmuyor :(
-
Super Moderator
Levent adlı üyeden alıntı
@Alper, video görüntülerine ulaşabiliyorsan, bi zorla bence.
Adamla konuştum görüntüler çok fena dedi ve ağlayarak kapattı telefonu göndermedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
Allah rahmet eylesin başımız sağ olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)