arkadaşlar bir kaç motor arasında kararsızım yardımlarınız bekliyorum
Reklamlar
-
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba , herkese sağlıklı kazasız belasız sürüşler diliyorum
nisan ayı içinde motor alacağım kafamda taşlar yerine oturmaya yavaş yavaş başladı vitesli mi otomotikmi , commuter scooter mi derken scooter almaya karar verdim ama hangisini alayım , motor kullanmaya yeni başladım ve 7 nisan direksiyon sınavım var kazandığım taktirde motorumu alıcam o yüzden nisan ayını bekliyorum sizlerin yardımına ihtiyacım var , hem yeni başlayan için hemde ikinci eli üzmeyecek ilerde satarken bir motor alayim istiyorum ve aşağıdaki modelleri düşünüyorum
1. Honda pcx 125
2. Daelim S3 Advance 250
3. Sym fiddle 3 125
4. Sym GTS 250i EVO
biraz motorlar arasında cc farkı ve kalıp farkı var biliyorum ama ben yinede yazdım ve sizin önerilerinizi dinlerim arkadaşlar saygılar herkese
Reklamlar
-
Sym gts 250i evo güncel bir model değil o yüzden satarken prim yapmaz. Ama aralarında en dikkate değer model de gts250 evo.
Satarken sıkıntı olmasın çabuk gitsin derseniz de pcx 125.. Ön camı givi uzun camla değiştirip lastikleri de michelin city grip yaptınız mı şehir içi için ideal olabiliyor.
-
binmeye daelim satmaya pcx
-
bence pcx 150 al,hem 125 den biraz daha güçlü hem satması kolay
haa bütçe el veriyorsa yamaha xmax açık ara her yönden en iyi ve makbul olanı
-
2. el pcx diyorum. Diğerleri acemi üzer.
-
Ne olursa olsun kesinlikle Abs'li motor al.Pcx.
-
-
ikinci el konusunu, ikinci el alarak çöze/bilir sin
abs konusuna giremiyorum. yasak!
xmax da Güvenli sürüş için Çekiş Kontrol Sistemi (TCS) var!
https://www.sahibinden.com/motosikle...gio-medley-150
-
Dikkatmi cekti neden almiyim hocam ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
Erdost adlı üyeden alıntı
Ne olursa olsun kesinlikle Abs'li motor al.Pcx.
Pcx de abs yok sanirsam
-
-
Saydığı motorlarda kombine fren var. T ecrübe yoksa maxi scooter almaman taraftarıyım. Ne kadar hafif o kadar iyi bana göre
-
Butce motor icin 10 bin tl hocam
-
ismeyu adlı üyeden alıntı
Butce motor icin 10 bin tl hocam
Hemen(tıkla) kymco bayisine gidip agility+16 Abs modelini alıp bakıyorsun dalgana.geriye cebinde 10tl kalıyor.
Hadi rast gelsin
-
İlaç gibi öneri. Hayırlısı olsun şimdiden.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
İlaç gibi öneri. Hayırlısı olsun şimdiden.
Hemde ne ilaç,kıvılcım bile çıkarttırır...
Bu modelide getirseler Cbs euro4 olan
-
Öncelik kullanım.bu motoru nerede kullanacaksın .Eğer çoğunlukla kısa mesafe gezi alışveriş ise Sym fiddle 3.hafta sonları uzun giderim 150 200 km gezerim dersen daelim .Eğer 1çay sonra motor değiştireceğim dersen pcx derim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)