Bi efsaneyi hatırlatmak istedim :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
vallahi arkadaşta peygamber sabrı varmış tebrik etmek lazım. 50cc ile okadar yol yapmak her kardeşin harcı değil
-
-
hiçmi otoyol kullanmadın be adam nasıl bir cesaret var bunlarda..
birkez 250 cc Xmax ile İstanbul dan Bursa ya gittim geldim, düz yolda hadi neyse ama rampaya vurdunmu yeni kamyonlar sürekli tepemizde , şahadet getirdik yahu.. gazlayıp uzayamıyorsun hız keseyim desen üzerimizden geçecekler..
-
Ulen almadim 2009 yilinda 1400tl fiyati vardi,alip koy depoya biblo gibi motor,bazen kiziyorum kendime.
Arkadaşada helal olsun diyorum.
-
büyük motorla herkes gider, tebrik etmek lazım arkadaşı.
-
Diyecek söz yok. Helal olsun.
Mobilet ile biri uzun yol yapmıştı o aklıma geldi. Bi ara onun efsanesinede başlık açmalısın.
-
Ufak cc ve uzun yol ilgi alanım. Hasta oluyorum şöyle gezilere. Aynı gezi, bi yol motoruyla yapılsa, bu kadar ilgimi çekmiyor.
Bende en son spacy alpha ile Giresun'a gittim geldim.
X-max ile nasıl sıkıntı yaşanıyor çözemiyorum. Balıkesir'liyim. İstanbul-Balıkesir güzergahı çok zevkli ve bence çok güvenli bi güzergah. Bu yolu Mondial loyal,honda ps,hero pleasure ve spacy alpha ile yaptım. Sıkıntı çekmedim.
-
'-' adlı üyeden alıntı
eline sağlık
Eyvallah abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Diyecek söz yok. Helal olsun.
Mobilet ile biri uzun yol yapmıştı o aklıma geldi. Bi ara onun efsanesinede başlık açmalısın.
Araştırayım onuda yapayım en kısa sürede
-
Honda Today 50 ile Karadeniz Rüyası yazıyı daha önce okumuştum,bir sene Yunanistan turu Honda Today 11-12-13.02.2016
https://www.facebook.com/media/set/?...9078847&type=1
Sonra gaza gelip,ybr ile Rusya'ya gitmemde en büyük etken olmuştur,insanlara güven vermemiş,resmen kanlarına güven gazını boşaltmıştır
Kullanıcılar en az 600cc yola çıkmamı önerdi,uzun yolda yeri gelsin,hayabusa yetersiz olur.Teldeki kuş,evdeki kuştan iyidir.
Altındaki motosikletin değerini bil,birbinizi anlayın,yola koyulun.
Yapamayanların hep bir bahanesi olacaktır
-
zaten son zamanlarda cıkıp eve aylarca dönmeyesim var böyle gördükçe gaa geliyorum valla
-
gitaristgkn adlı üyeden alıntı
zaten son zamanlarda cıkıp eve aylarca dönmeyesim var böyle gördükçe gaa geliyorum valla
Senin motor dünyayı 3 kere turlar, saldır :D
-
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Senin motor dünyayı 3 kere turlar, saldır :D
ahahah aynen motorda sorun yok bende var o cesareti ve maddiyatı bi yakalasam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)