Yaptığı Yüksek Hız Nedeni İle Boş Yolda Kaza Yaptı..
Reklamlar
-
Çok süratli olduğu görülen motosiklet sürücüsü, hakimiyetini kaybediyor. Tekerleklerinin yerden kesildiği gözlenen motosiklet, elektrik direğine çarparak durabiliyor. Sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği feci kaza güvenlik kamerasına böyle
Kaza videosu : http://www.yenisafak.com/video-galer...merada-2162460
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
off :( butun kemıkler dırek ensesinde toplanmıstır . allah kımseye yasatmasın
-
Allah rahmet eylesin kasak 2 ye ayrıldı.
Yabancı ülke heralde
-
Kask karpuz gibi ikiye yarıldı.
-
Paraguay'da gerçekleşiyor kaza.
-
Al işte kalitesiz kask ile ne oluyor ikiye ayrıldı, tabi kask kaliteli olsada kurtulmayabilirdi ama en azından ikiye ayrılmaz kask
-
Adam bildiğin kafa attı direğe...
-
Yazık valla, bu kazayı kurtaracak ekipman yoktur sanırım...
-
Bence 90 km/h den fazla değildir hızı. Birde arai bile olsa bu kazada kurtarmazdı. Adam boynunu üzerine gitmiş. Boynu kırılmıştır yani.
-
09 Aralık 2017, 11:42
Panikle ön frene asılıp stopi yaparak direğe giriyor,zaten fren yapsa bile kurtulması çok zor.ilk darbeyi ön teker değil,kafası alıyor.iç organları o basınçla patlamıştır.
90km/h değil,50-60km/h bile yeter bu duruma.
-
09 Aralık 2017, 11:44
Ulan arkadaş ya cansız düşmüş direk zaten.
-
09 Aralık 2017, 11:54
paraguay benzer motor kazaları
ulen eleman ayağa kalkacak ama kamyona aldığı ikinci darbede bel kemiği kırılmış gibi.kamyonet sürücüsüde kendi arabasındaki hasara bakıyor...s... in... sabahamı bırakırsın...
Rabbim nelere kadirsin...
-
09 Aralık 2017, 12:20
levend84 adlı üyeden alıntı
paraguay benzer motor kazaları
ulen eleman ayağa kalkacak ama kamyona aldığı ikinci darbede bel kemiği kırılmış gibi.kamyonet sürücüsüde kendi arabasındaki hasara bakıyor...s... in... sabahamı bırakırsın...
Rabbim nelere kadirsin...
https://www.youtube.com/watch?v=WInNWVHX3ec
Off off bu ne böyle Rabbim korusun. Fazla hız ekipman yok. O kamyonet süren adamın taa diyip küfüre başlardım neyse.
-
09 Aralık 2017, 18:33
Bu Paraguay’da yavaş giden motorcu yok herhalde
-
09 Aralık 2017, 19:33
Kazalar gercekten kotu ve insanin icini urpertiyor.
Ayrica su lanet haber sitesine kil oldum 13 sn olan video icin 4 reklam kapattim ******* acincada sagi solu notla dolduruyor insafsizlar
-
10 Aralık 2017, 03:33
ramazan_06 adlı üyeden alıntı
Kazalar gercekten kotu ve insanin icini urpertiyor.
Ayrica su lanet haber sitesine kil oldum 13 sn olan video icin 4 reklam kapattim ******* acincada sagi solu notla dolduruyor insafsizlar
Çoğu maalesef öyle 15 saniyelik videoya 30 saniye reklam koyan var ne küfür ediyorum ya..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
10 Aralık 2017, 04:17
Çok yazık olmuş.. Insallah çok acı çekmeden can vermiştir...
( Allah düşmanımın başına bile trafik kazası vermesin ) Nefret ediyorum trafik kazasından. Hele insan baba olduktan sonra daha bi farklı bakıyor herseye..
-
10 Aralık 2017, 10:46
Ikinci adam dunyanin konslunu acip god_mode yazmis
-
10 Aralık 2017, 11:43
Mirkuza adlı üyeden alıntı
Al işte kalitesiz kask ile ne oluyor ikiye ayrıldı, tabi kask kaliteli olsada kurtulmayabilirdi ama en azından ikiye ayrılmaz kask
Diyosunuz ki, ölür ama kafası tek parça kalır?
Çok da önemi kalmaz bence, bu kazada isterse 5000lik kaskı olsun.
"People willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both." Benjamin Franklin
-
11 Aralık 2017, 10:39
Aynı kaza. Acayip benziyor. İlk farklı kamera açısı sandım ama değilmiş.
Bu kaza vietnam da gerçekleşmiş.
https://www.liveleak.com/view?i=cea_1512946919
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)