Kask Boyama Bell Vortex - Italy Colors ( Aşamalı, Fotoğraflı )
-
Reklamlar
-
Çok güzel olmuş bence, elinize sağlık. Ama bayaa bir iş doğrusu insanın gözü korkuyor biraz
-
Invoker adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş bence, elinize sağlık. Ama bayaa bir iş doğrusu insanın gözü korkuyor biraz
Şöyle söyleyeyim. Cuma gecesinden cumartesi sabah 7 ye kadar. Sonra 1 saat uyuyup işe gittim. Öğlen geldim. Akşam 8 e kadar tekrar uğraştık. Ulan değdi mi filan derken arkadaşımdan eve dönüyorum. Bir mağazanın yansımasında kendimi gördüm. Motor, kask ve ben filan dedim vuhuuuu bir daha yapalım
-
Gayet güzel, renkli ve canlı olmuş. Güle güle kullanın
-
Süper iş çıkarmışsınız ancak tek renk olsa bence çok daha hatasız ve zahmetsiz olurdu.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Süper iş çıkarmışsınız ancak tek renk olsa bence çok daha hatasız ve zahmetsiz olurdu.
Aslında Maketçilerin kullandığı maskeleme bantlarından bulabilsek çok daha pürüssüz geçişler olabilirdi. Bir kaç hatamızı düzeltmek için aynı renklerin üzerinden kısmı olarak geçtiğimizde ton farkları oldu. Ancak kaskı takıp motorda giderken çok fark edilmediği için çok önemsemiyorum
-
On numara işçilik olmus fakat gecen bir yerde okumuştum kaski boyamak zararlı diye
-
-
3 yıllık kaskı çöpe atmak daha yararlı olurdu sanki
-
canerz35 adlı üyeden alıntı
3 yıllık kaskı çöpe atmak daha yararlı olurdu sanki
Neden ? düzgün kullanımda kaskın köpüğünü 5 yıl ömrü var. Ayrıca uygun sıcaklıkta kapalı kutuda depoda saklanmış kaskları. Üretim tarihinden çok sonra satan büyük büyük distribütörler var. Benim kaskımın düşmediğim sürece 2 yıl ömrü var. Bence 5 yıl köpüğün ömrü ama siz dolabınızda ki Arai ler den bir tane verirseniz çöpe atarız sorun değil
-
helal oialdemir, motorunla süper uyumlu olmuş. Böyle kaskı satın almak istesen de bulamazsın. Üstelik 130 tl'ye fıstık gibi yeni benelli marka (!) kaskın olmuş. İmrendim. Allah kazadan korusun.
-
Çok temiz bir iş olmuş sonuçta çok güzel çıkmış. Hayırlı olsun.
-
Samimi 46 adlı üyeden alıntı
helal oialdemir, motorunla süper uyumlu olmuş. Böyle kaskı satın almak istesen de bulamazsın. Üstelik 130 tl'ye fıstık gibi yeni benelli marka (!) kaskın olmuş. İmrendim. Allah kazadan korusun.
Teşekkürler Samimi 46 Seri beğenmişsin
-
Inanılmaz güzel!
Bende yapmak istiyorum.
Kullanmadığım vitrinimde duran nolan kask üzerinde deneyeceğim. Acaba üzerindeki desenler sıkıntı olur mu? Benim kask şekilli idi ama... zimparalama da önce
Ince kullanıyoruz sonra kalina dogru bir gidişat var sanirim..
-
Hacı boyayı boşver de, bu sticker baskı işini nasıl yaptın-yaptırdın onu bi desene?
-
Aynen öyle zımpara kalından inceye. İlk astardan sonra 800 ile hafif bir zımpara atılırsa yüzey çok güzel olur. Sonra bir kat astar ve temel renk. Yukarıda dediğim gibi bizim ki kadar karmaşık bir şey ise çok iyi maskeleme yapılmalı. Üzerine yapıştıracağınız logo sticker filan gibi şeyleri. Özalitçi veya bir kırtasiyede şeffaf yapışkanlı kağıda bastırın. Sticker kağıdı da diyor bazı yerler. Boyanın sonunda bunları içinde hava kabarcığı bırakmadan yapıştırın. Sonra aralarında 30 dakika bekleyerek 2 kat vernik atın. Boyaların markası MOTİP SPREY boyadır. Bauhaus tan alınmıştır.
Kolay gelsin arkadaşlar
-
oialdemir adlı üyeden alıntı
Aynen öyle zımpara kalından inceye. İlk astardan sonra 800 ile hafif bir zımpara atılırsa yüzey çok güzel olur. Sonra bir kat astar ve temel renk. Yukarıda dediğim gibi bizim ki kadar karmaşık bir şey ise çok iyi maskeleme yapılmalı. Üzerine yapıştıracağınız logo sticker filan gibi şeyleri. Özalitçi veya bir kırtasiyede şeffaf yapışkanlı kağıda bastırın. Sticker kağıdı da diyor bazı yerler. Boyanın sonunda bunları içinde hava kabarcığı bırakmadan yapıştırın. Sonra aralarında 30 dakika bekleyerek 2 kat vernik atın. Boyaların markası
MOTİP SPREY boyadır. Bauhaus tan alınmıştır.
Kolay gelsin arkadaşlar
Koca Antalya da bi istediğim sticker ı bastıracak bir yer bulamadım ben, bu arada eline sağlık güzel olmuş, kaç defa ben de niyetlendim, sonra üşendim, gerçekten sabır işi, ben zımpara aşamasında vazgeçerim diye korkuyorum.
-
Yavaş yavaş ilerleyin hocam. Önce zımpara atın sonra astar. sonra ince zımpara tekrar astar. Bakacaksınız tertemiz olmuş tek renk. Sonraki gün başlayın boyaya. Tabi varsa boşta başka kask
-
4. Aşamadaki şeytanı birtek benmi farkettim,
Bu arada gerçekten çok güzel olmuş emeğinize saglık
-
keinelust adlı üyeden alıntı
4. Aşamadaki şeytanı birtek benmi farkettim,
Bu arada gerçekten çok güzel olmuş emeğinize saglık
Kendisi kadim dostum. Vernik Diyarı Lordu Ersin Erbaş. Astarat Hanedanın dan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)