ŞANLIURFA'DA NELER OLUYOR !!!
Reklamlar
-
20 Haziran 2017, 16:58
2014 Yılında Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nde gasp edilip öldürülen iki motorcu Engin Öksüz ve Abdullah Türk'ün acısı dinmeden bu seferde suruç'da motoru bozulan İsmail HAMURLU'un motoru gasp edildi ve cesedi yol kenarında bulundu.
Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi yolu üzerindeki Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında bir erkek cesedi olduğunu gören vatandaşlar jandarmaya haber verdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, yol kenarındaki ceset üzerinde yaptıkları incelemede cesedin 3 çocuk babası 30 yaşındaki İsmail Hamur’a ait olduğunu belirledi. Ceset, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
Arkadaşı gözaltına alındı
İddiaya göre, İsmail Hamur arkadaşı Hüseyin D. ile birlikte iftardan önce motosikletle Suruç ilçesine gitti. Burada iftarını açan iki arkadaş motosikletle sahur vaktinden sonra Şanlıurfa’ya döndü. İddiaya göre, Organize Sanayi Bölgesi yakınlarına geldiklerinde motosiklet arızalanınca İsmail Hamur, arkadaşı Hüseyin D.’ye “Sen Şanlıurfa’ya git, ben motosikleti bir şekilde getiririm” dedi.
Olay yerinde motosiklet bulunamadı
Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, şahsın vücudunda kaza sonrası oluşabilecek yaralara rastlarken motosiklet ise bulunamadı. İsmail Hamur’un nasıl öldüğü ve motosikletinin nerede olduğu ya da kimler tarafından götürüldüğünün araştırıldığı öğrenildi.
Yakınları gözyaşlarına boğuldu
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna akın eden İsmail Hamur’un yakınları ağıtlar yakarak gözyaşlarına boğuldu. Cenaze aracının arkasından giderek ağıt yakan İsmail Hamur’un annesi ve eşi yürekleri burktu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bekir Basmacı - Ahmet Kaya
http://www.iha.com.tr/haber-sanliurf...ulundu-651727/
https://www.facebook.com/tmsia07/?hc_ref=NEWSFEED
Reklamlar
-
20 Haziran 2017, 17:13
söylenecek söz bulamıyorum.
-
20 Haziran 2017, 17:21
Urfada calisiyorum burda motosiklet konusunda INANILMAZ DERECEDE bir cehalet var.motorla giderken adamlar mal mal siritiyor.her benzincide banko soru BUNU alacagina araba neden almadin? Urfayi ve bolgeyi karis karis gezmis biri olarak tehlikeli bir durum yasamadim ama yasarsam da sasirmam.karmakarisik bir sehir egitimde sonuncu kacak elektrikte birinci olan guzide ilimizdir sanliurfa.heryer motor kaynamasina ragmen motor kulturu sifir
-
20 Haziran 2017, 17:25
2014 yılında vefat edenlerden bir haber çıkmadı sanırım
-
20 Haziran 2017, 17:37
barkın reis doğuya gitmeyin babuşlar dediğinde yer yerinden oynamıştı, adam haklı abi . Ne olacağı belirsiz, eğitim seviyesi çok düşük ve bir ailen varmı bekleyenin çoluğun çocuğun varmı hiç düşünmeden çeneni bağlıyıp tabutluk ediyolar. Doğu turu çok istiyorum ama kontrol güvene mani değildir!
-
20 Haziran 2017, 19:29
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
2014 yılında vefat edenlerden bir haber çıkmadı sanırım
Jandarma tarafından katil zanlısı yakalandı, akli dengesi yerinde olmayan birisi çıkmıştı diye hatırlıyorum. T-shirt'ü çok güzeldi bu yüzden öldürdüm diye ifade vermişti. Hatta birkaç ay evvelinden abisini de pompalı tüfekle yaralamış, hali hazırda yakalaması olan birisiydi.
You start the game with a full pot of luck and an empty pot of experience. The objective is to fill the pot of experience before you empty the pot of luck.
The older I get, the faster I was.
-
20 Haziran 2017, 20:08
Ülkenin doğusu benim için Sivas ta bitiyor, motorla gideceğim yer Ankara nın ötesine geçmez. Brezilyaya giderim doğuya gitmem aga. Tur istiyorsan bulgardan gir oh mis.
-
20 Haziran 2017, 20:11
sedat karaca adlı üyeden alıntı
barkın reis doğuya gitmeyin babuşlar dediğinde yer yerinden oynamıştı, adam haklı abi . Ne olacağı belirsiz, eğitim seviyesi çok düşük ve bir ailen varmı bekleyenin çoluğun çocuğun varmı hiç düşünmeden çeneni bağlıyıp tabutluk ediyolar. Doğu turu çok istiyorum ama kontrol güvene mani değildir!
Maalesef oyle sadece Turkiye'mizde 27 sehir gezmis biri olarak ve en basta Dogulu biri olarak uzun suredir Dogu'da yer alan hicbir yere gitmedim, gidemedim. Uzuntu verici.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
20 Haziran 2017, 20:34
-
20 Haziran 2017, 23:09
Ben çocukken köye doğudan mevsimlik işçiler gelir ve eski okul binasında kalırlardı , bizde Lojmanda oturuyorduk ,ben nerede ise tüm günümü işçilerin aşçıları ile geçirirdim.Ailemde en ufak bir tedirginlik hissetmezdi.Nereden nereye bu insanlar nasıl bu hale geldi.
-
21 Haziran 2017, 01:05
Evet sınıflandırma iyi değil, lakin arkadaş cidden cahilide toprağa kız cocuğu gömecek tabiata sahip hala.Eğitim görgü vs dip. Terore bu kadar insan finansa eden bir topluluk yok. Allah ıslah etsin yazık
-
21 Haziran 2017, 01:07
Bide doğuya gitmeyin diyince milleti nerdeyse taşlayacak bi grup var ortada, durum bundan ibaret tabiki de ülkemizin heryeri ayrı güzelliktedir fakat içindeki insanlar yüzünden doğu bölgesi çok tehlikeli
-
21 Haziran 2017, 01:16
Adalet desen tam olarak işliyor, kalkınma desen tüik bizi bir gecede %10 büyütüyor, öğrencilerimiz dünyada ilk 5'te; kimse geçim sıkıntı çekmediğine göre ben sebebini anlayamayacak kadar salağım... ee haliyle sokaklarda aklı başında insanla dolu desem yutmazsınız değil mi?
-
21 Haziran 2017, 14:28
Yorumlara dikkat edelim arkadaşlar,
-
21 Haziran 2017, 14:42
bölgede sanırım motorsiklete karşı aşırı bir önyargı var.
tanımlanamayan cisim olarak görüyor olabilirler.
bir anda saldırma isteği oluşuyor olabilir.
olaya gelince, trafik kazası gibi duruyor. hırsızlık maksadı ile çarpmış da olabilirler.
allah rahmet eylesin.
-
21 Haziran 2017, 16:04
Şu mübarek günde Allah rahmet eylesin ya üzüldüm inşallah yakalanırlar diyorum ama yakalansalar nolcak salarlar 3-5 sene sonra
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)