Pulsar 200ns Motordan gelen garip ses ( Videolu )
Reklamlar
-
Öncelikle Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 haftadır motor soğuk iken çalıştırdığımda bu şekilde garip sesler çıkmaya başladı bu ses ısındıktan sonra geçiyor ancak motor soğuduktan sonra tekrar yaşamaktayım. Motoru 0 aldım ve daha 7 bin kilometrede servise gittim ancak usta anlam veremediğini söyledi belki bilen abilerim , kardeşlerim olabilir. Teşekkürler
Reklamlar
-
Rolanti çok yüksek değil mi? Pancar motoru gibi çalışıyor.
-
biryerden hava emme sesine benziyor. hava filtresinin olduğu yerde pistonun havayı çekmesiyle akım bir ses oluşturuyor olabilirmi
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
biryerden hava emme sesine benziyor. hava filtresinin olduğu yerde pistonun havayı çekmesiyle akım bir ses oluşturuyor olabilirmi
Hocam hiç bir fikrim yok bu dediğin olay ısındıktan sonra kesilirmi peki. Çünkü motor ile 1 2 km gittikten sonra bu ses yok oluyor. Bir sürtünme sesi gibi geliyor bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
voljjn adlı üyeden alıntı
Rolanti çok yüksek değil mi? Pancar motoru gibi çalışıyor.
2017 Ns 200 ler ile gelen yazılımı attırdım. Pek bir bilgim yok
-
Merhaba, hocam aynı ses ile bugün ben de karşılaştım. sorunu çözebildiniz mi ve kaynağı nedir bulabildiniz mi?
-
Reklam gibi olacak ama Başakşehir Oktay Motor'a götürün. Onlar ne yapar ne eder sorunun nerede olduğunu çözerler. Bence öyle de fazla kullanma. Ben en son öyle ses duyduğumda motor blok patlattı.
-
arkadaslar ayni durum bendede mevuct motoru vurdurmak zorunda kaldim akum bittigimde sonrasinda basladi mars aksaminda bir sikintidan kaynaklandigini dusunuyorum sizde durumlar nedir?
-
hocam ürkütmek istemem ama ses hayra alamet değil. bloğun içinden geliyor. sanki alt kısımdan geliyor.
biraz krank gibi geldi. hele ısındığı zaman başlaması yataklar şüphesini arttırdı. en kısa sürede servis görmesi gerekiyor
-
bendeki isindiginda ve 3000 devir sonrasi kesiyor sesi direkt olarak rolanti 1500-2000 araliginda bu ses cok yogun yetkili servis mars motorunun bu sesi cikardigini soyledi pek anlam veremedim kendi guvendigim bir ustam ise debriyaj yada krank mili gibi birseyden bahsetti ama ben sakin bir surucuyum ve olay gercektende mars zorlamamdan sonra basladi ,akum bittiginde zorunda kalmistim.
-
ns200 alacaktım bu tarz sorunlar yüzünden vazgeçtim..
-
02 Haziran 2020, 17:47
Sadece örnek olarak atıyorum sorun belkide böyle birşey ya da alakası yok youtube de gezerken denk gelmiştim : https://www.youtube.com/watch?v=3cij5or4FAw
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)