https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...76413609/detay
Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi ama bence olmamış.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...76413609/detay
Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi ama bence olmamış.
tartışılır abi, bu kadarı tartışılır!!
bu 600rr'ın suçu ne!
2 senedir satamıyo, her sezon foruma konu olması da bi garip.
Arkadaşlar bu motora NASA dan ödül verildi. Uzaydan dahi görülebilen dünya üzerindeki tek motormuş bu
Bence bu motor her yıl forumda konu olmayı hak eden bir renge sahip, eşsiz bir alet bu
Şaka bir yana ilanda "istendiği takdirde orijinal rengine kolaylıkla getirilebilinir" yazılmış. Acaba sahibi neden orijinal rengine kendisi getirip de satmıyor merak içerisindeyim? Bu halde satabileceğini mi düşünüyor acaba?
İlanda : "2015 MODEL HONDA CBR 600RR 7000 KM DE FULL ORJİNAL YATMASI,BOYANMASI ,DARBESİ,DEĞİŞENİ KESİNLİKLE YOK."
Hemen altta 3. satırda ise : "MOTORUMUZUN TURUNCU RENKE BOYANMIŞ RENKLERİ,ÖZEL OLARAKYAPILMIŞ DİĞER ...."
Boyanmış mı boyanmamış Önce bir karar verseymiş
Kendi orjinal rengine kolaylıkla döndürülebiliyormuş. O zaman döndürüverin bir zahmet çünkü bu palyaço motorunu kimseye satamazsınız.
Bu senenin Reddot Tasarım Ödülü Pendikten Eyüp Bey in custom ( 600RR Hollanda Edition ) ına gidiyor. Allkıışşşş
evet uzun zaman önce yine konusu açılmıştı.
boyadaki ustalık göz kamaştırıcı cinsten. airbrush denilen şeyi yiyip bitirip komple bütün çıkarmışlar bu çalışmayı yapan kişiler bence.
o jantlardaki sürrealist işçilik, o kuyruktaki turuncu (yani ekranın parlaklığını kısıp güneş gözlüpüyle ancak baktım o renk gözüktü yoksa rengin hex kodu şu ilgilenen olursa #ff2e29 ) ve beyazın muhteşem geçişleri felan beni hep benden aldı.
al direk modern sanat tarihi müzesine koy. öyle bir eser.
keyfe keder boyanmıştır. boya takıntısı olan aramasın lütfen.
Başta plastik oyuncak sandım...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Hayatımda gördüğüm en çirkin görüntü bu ne lan saf siyah saf mavi yapsan bundan daha ilgi çekerdi..Miğde bulandırıcı kim bilir hangi arabaya hangi duvara patladılar....
Honda doğup sonradan mı KTM olmuş?
valla gösteriş meraklısı biri çıkar beğenir diye düşünüyordum ama yorumlara bakacak olursak bayadır satamamış arkadaş
Motorun selesine naaapmış? Şaseyi neyle boyamış, alçıyla mı?
Motor bu zulmü hakedecek ne yapmış olabilir ki acaba?!!
Jantları boyarken lastikleride boyamış Motorla arasında bir husumet var galiba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)