Küçük bir güncelleme görünüyor
yenilemedir
herkes zam yapıyorda bu yetim çocuğu mu?
e millet para yok diyor ama dolar almış basını gitmişken,benzin ucmuşken,sigorta şirketleri 0 motor parası isterken bunca son model lüks motosikletler nasıl satılıyor ?demekki alıcısı var değil mi? ali yapınca velide boş mu kalsın hem veli daha nitelikli hakkı değil mi ? belkide suclu o değildir
PW 50 ; 6.250 TL ... Bizim çocuğun oyuncağı ... Allah'ım inşallah o kadar zengin olurum
X-Max Iron Max ; 20 bine dayanmış abi ...
İlgi alanım olan tarz ve cc olduğu için delight 125 hariç gerisi ilgilendirmiyor beni. Bu fiyatla satılır mı? Çok merak ediyorum.
18.099 değilde 19.099 olsa imiş fena olmazdı.
bunlar ufak güncellemeler zamcık bunlar.zaten fuardan itibaren 1 ay fiyatlar fixlenmişti 1 ay bitti geçmiş olsun.alabilen 2016 alamayan kendi motorundan devam etsin derim.yzf 125 abs fiyatına bakıyorum bakıyorum beyin algılamıyor error veriyor.
Malum müteahhitle ortak olup 500 milyon lira vergi borcunuz silinseydi yamaha bize değil, biz yamahaya koyardık
Beyler ithal olan tüm ürünlerde (araba motor her neyse) bundan sonra uzun bir süre yüksek fiyatlar olacak.
r 125 abs 19,250
r 25 18.99
böyle bişey olmaz yaw,125cc 250 cc den 1150 tl daha pahalı
akvaryum su motoru kadar 125cc motora o parayı veren varmıdır acaba
r125 abs lisi r25 ten pahalı ne güzel ya :D
bu hafta tüm araç listelerine iyi bakın top10 da birbirleriyle yarışıcaklar.bmw kawasaki audi vw opel ford vs her türlü taşıtlarda %20 ye yakın fiyatlarda artış bekleniyor.
Kiminle irtibata geçiyoruz. Bana 1 adet R6 yollayın. Ödeme mail order. Tek çekim. uğraştırmayın beni lütfen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)