Üzerinde Anahtarı Unuttuğu halde çalınmayıp, Anahtarı olmadığı halde çalınan motor :)
Reklamlar
-
Gülelimmi ağlayalımmı arkadaşlar Motorum çalınmadı böyle birşey yok ama bu konuyada değinmek istedim.Bir insanın hayallerini çalmak bu kadar çokmu kolay ya ?
Ceza yok ? Polisler hiç takip bile etmiyor,Buna Yakından tanık oldum.Schooter kullanan arkadaşım Motoru çalındı
Üzerinde anahtarı yoktu.Geçenlerde anahtarı olduğu halde çalınmadı işe bakarmısınız.
İçinde deri ceket 500 Liralık.Önlem almamız lazım hırsızlık konusunda
Reklamlar
-
Kendi vatandaşımız (hırsızlar) nasıl bunu bizlere yapar anlamıyorum. Yazıklar olsun.
-
Bi keresinde işe gittim otoparka bıraktım bağladım , seleyi açtım scooterim vardı geçen yaz bagaja eldiveni koydum kapadım kontak selede takılı iş bindim asansöre çıktım işe. Saat sabah 10'a 5 vardı işe yetişeyim 5 dk kaldı diye aceleden unutmuşum , neyse akşam 4 oldu işten çıkıcam dolaptan cüzdanımı felan aldım baktım anahtar yok , dedim kesin motorda unutum bi fırladım birde kalabalık yer asansör önüne parkettim it kopukta çok dolaşır otoparkta . Asansörde dedim kapı açılcak motoru göremiycem bu sefer içimde burukluk.. Asansörün kapı açıldı baktım motor karşımda ama kontak yok... baktım seleye dondurma kabı sıkıştırılmış bir baktım dondurma poşetinin içinde kontak.. Duyarlı bir vatandaşımız sağolsun yerde pakete sarıp seleye sıkışırmış kenara sonra denk geldik adamla aynı yerde personel olduğumuzdan oda motorcu çok teşekkür ettim kendisine . ..
-
ben mahallede gece calısıyordum sabah geldım işte bi pogaca borek yemeye gittim osaate 6 civarı döndğümde kontagı ustunde unutmusum kontak acık far yanıyo dedım böle calmıyolarsa heralde calmazlar
-
Anahtarı üstünde görünce büyük ihtimalle sahibinin onu görebilecek bir pozisyonda olduğunu sanıyorlardır.
-
Presa de canario bağlayın motora bakalım yanaşıyorlar mı
-
Aslında anahtar üstünde olunca çalınmama meselesi bence tesadüfen hırsıza denk gelmemesi ile alakalı yoksa hırsız kendisine sunulmuş olan fırsatı neden kaçırsın
-
Kaskolu motorlar da çalınmaz ne hikmetse, kasko bitsin ertesi gün çalınır.
-
Benim motor kasko lu kilit i birak kontağı bile kilitlemem
Hatta bazen bahçede kontak anahtari bile üzerinde olur
Bahçe dediğim sadece sürgülü bi kapi var sokaktan gözüküyor yani kapi yi ac al git
Ama daha cesaret eden olmadi
-
Bir keresinde ben o işi abartıp anahtarı ve kaskı motosikletin üstünde 2 gün unutmuşum.
Sonuç, aşağı indim kaskımı giyip yola çıktım😂
-
Bildiginiz avm onu , birakmisim anahtari uzerinde , geldigimde uzerindeydi.. yalniz motora dogru yaklasirken anaaa anahtar mi o diyerek eli cebe atmak ve sok. O cok guzel
-
Vay arkadaş insanlar ne kadar rahat.
Alarmlı disk kilidi ve zincirle kilitlediğim halde Avm ye giderken tedirginlik yaşarım. İnsanlar bir kontağı kilitlemekten aciz 😕😕
-
Ben üç dört sene boyunca (yalnız yaşadığım dönemde) Evimin kapısını hiç kilitlemedim. Bir kişi de açmayı denemedi. Ama bu günün birinde hırsızın gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Bir insanın başına hırsızlık olayı hayatında bir ya da iki kere gelir. Bugün motor çalınmaz yarın da, hatta üç sene boyunca çalınmaz, ama bakarsın dört senelik motorun çalınabilir. Belli olmaz yani tedbirli olmakta fayda var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)