Bajaj V15 Vuruldum Güzelliğine / Gelse Bizim Memlekete :D
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kafa tasarımı boxerın ki gibi olsa tadından yenmez
-
Bence,5500'e falan gelir.Ve motor efsaneymiş.Adamlar yapmış yani.Bajaj şu aralar güzel işler yapmaya başladı.Zaten yeni geldi sayılır türkiyeye.Gelsede alsak cinsinden bir motor yapmış adamlar.
-
K121L adlı üyeden alıntı
Kafa tasarımı boxerın ki gibi olsa tadından yenmez
Aynen, bende orda bi hani şöyle olsaydı falan dedim.
yuvarlak far olsa daha da dehşet olabilirdi ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
yamaccozer adlı üyeden alıntı
Bence,5500'e falan gelir.Ve motor efsaneymiş.Adamlar yapmış yani.Bajaj şu aralar güzel işler yapmaya başladı.Zaten yeni geldi sayılır türkiyeye.Gelsede alsak cinsinden bir motor yapmış adamlar.
mail attım bakalım geridönüş yapacaklar mı?
Cidden tasarım adamı vuracak cinsten ;)
"Daha dün konuştuk hayatın tanımı şu çıktı:
20li yaşlarda paso düğün, dernek, göbekler;
40lı yaşlarda da durmaksızın cenaze, ölüm ve ziyaretler."
-
Bildiğin standart motor işte. Büyük düşün sen Türkiye'sin
-
weirdo1 adlı üyeden alıntı
Bildiğin standart motor işte. Büyük düşün sen Türkiye'sin
Büyük düşünmekten yana bi eksiğimiz yok dostum, sadece bu motordan bahsediyoruz ;)
"Daha dün konuştuk hayatın tanımı şu çıktı:
20li yaşlarda paso düğün, dernek, göbekler;
40lı yaşlarda da durmaksızın cenaze, ölüm ve ziyaretler."
-
Motor benim çok hoşuma gitmedi. Bildiğin standart commuter motosikleti. TVS Apache'nin depo, kapak sele ve kuyruğunu değiştir bunun hemen hemen aynısı olur.
Hoşuma giden nokta şu, millet Hintlileri beğenmez ama adamlar tee 40-50 sene önceki savaşın anısına film çekiyor, proje yapıyor motor üretiyor.
Hani bizde de olsa mesela Proje:"1974, Ayşe tatile çıksın"
Bak adamlar Nuh Nebi'den kalma Royal Enfield'i satın alıyor geliştiriyor yeni modellerini çıkarıyor...
https://www.youtube.com/watch?v=CAsCadV7t_g
Dünyanın en eski motorsiklet üreticilerinden biri olan MZ'nin sahibi bizim ülkemizde. Onlar da böyle şeyler yapsalar...
http://www.sweller.co.uk/mz/images/lh13.jpg
MZ RT125 Dünya'da seri üretime geçen ilk modern motosikletlerden biri.
İkinci Cihan Harbi öncesinde ve sırasında Almanya'da üretilen bu motor daha sonra Rusya (Minsk), Japonya'da (Yamaha) ve ABD'de (Harley Davidson Hummer) üretildi
https://en.wikipedia.org/wiki/DKW_RT_125
Elimizdeki böyle bir marka işte...
-
herkes videoyu anladı mı gerçekten türkçe dublaj yokmuydu? bajaj güzel hoş ama hep bagaj yada baraj demek geliyor içimden.çok kritik bir isim
-
MotoGuzzi V7 special'ı anımsattı bana tasarımı.
retro tasarımlı commuter işte.
Kuba Filinta 200 gibi. Guzzi V7racer'ın güççüğü
-
Ya hocam bu işler biraz daha detay istemez mi?
Misal blok mat siyah olsa, full kromlu çift egzoz çıkışı olsa, amortisörlerde körük olsa, yuvarlak bir far üstüne küçük şeffaf bir cam olsa...
Hatta daha iyisi CM250 CMX125'deki gibi çift silindir olsa şöyle benelli gibi güzel bir sesi olsa...
Standart Bajaj modellerinin bir türevi olmuş bu. Ne retro ne 70'ler 80'ler ne modern...
-
Standart bir motor,ben artı bir güzellik göremedim
Koskoca gemiyi sadece benzin deposuna mındar edilmesinemi vuruldun yani
-
boxer, discover 125, discover 150 f. pulsar 200 ns sahibi olmus ve uzun km ler kullanmis biri olarak. bajajin butun motorlari bir benim gozumde. bu adamlar artik yuksek cc ve scooter piyasasi ile girmeleri lazim diye dusunuyorum . benim ihtiyacim var en azindan .
NASIL BAKARSAN OYLE GORURSUN...
-
http://opensproject.blogspot.com.tr
-
şimdi bu hintliler yukarıdaki modeli 1971 yılına atfen üretmişler. 1971 yılında müslüman pakistan ve o zamanki adıyla doğu pakistanı bugünkü bangladeşe karşı savaş açıp birbirlerine düşürmüşler. iki müslüman ülkeyi kırdırıp birine destek veriyorlar.
-
Kübra006 adlı üyeden alıntı
herkes videoyu anladı mı gerçekten
türkçe dublaj yokmuydu? bajaj güzel hoş ama hep bagaj yada baraj demek geliyor içimden.çok kritik bir isim
Diyor ki biz Hintli Bajaj olarak Canakkale den tut her konuda siz Turk insanina destegini belirten elinden geldigince destek olmaya calisan Pakistanli Musluman kardeslerinizi bu gemiyle sehit ettik tras bicagi olmasi icin jilet fabrikalarina vermek yerine siz Muslumanlara her zaman yptigimiz dalga gecip efsane gibi bunu yutturmak adina depo kisminda malzeme olarak kullandik.
-
aynı paraya şekilsiz commuterlere bineceğime buna binerim. kafa grenajını atıp yerine bi büyük yuvarlak far takarım çiçek gibi olur. fiyatına 5-6 diyemezler (gelmezse bunun için gelmez) 4700 falan olması lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler