Eski t-shirt'umu atamayınca...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mantıklıymış eline sağlık, sevdiğin tişörtlere kıymak değil, modelini çok sevdiğim ama buff olarak bulamadığım logo/sembol/motor temalarının tişörtlerini buff yapabilirim, biraz daha detaya ihtiyacım var sadece. İnternette videolar olsa gerek bu konuyla ilgili. Teşekkürler paylaşım için.
-
TanerPasin adlı üyeden alıntı
Mantıklıymış eline sağlık, sevdiğin tişörtlere kıymak değil, modelini çok sevdiğim ama buff olarak bulamadığım logo/sembol/motor temalarının tişörtlerini buff yapabilirim, biraz daha detaya ihtiyacım var sadece. İnternette videolar olsa gerek bu konuyla ilgili. Teşekkürler paylaşım için.
İnternete hiç bakmadım açıkcası..
Ama takıldıgın bir şey olursa sorabilirsin yardımcı olurum
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
-
Bunun yerine lc waimiki'den tişört alıp 2 kere yıkamak daha mantıklı. Aynı boyutlara ulaşır..
-
Güzel insan güzel konu bu gibi konulara ihtiyaçimiz var
Kontrol edemediğin güç , güç değildir.
-
Motosiklet Eğitmeni
Pembe olması şart mı?
İstediğimiz renkten yapabiliyormuyuz?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
eski tişörtümü atmaya kıyamayınca, bir gün baktım ki annem el bezi yapmış
-
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Buff yapmasini sole sen oda oluor
banada sen yap avsım
-
Süper Moderatör
Helal olsun be güzel fikir, özgün mü arak mı?
Denildiği gibi eskimesine gerek yok, yeni tişörtler de yapılabilir
-
O tişörtler Perwolllemi yıkanmış hiç renk değişikliği yok sıfır mağaza ürünü pembe tişört güzelmiş minnie mouseli
-
Kübra006 adlı üyeden alıntı
O tişörtler Perwolllemi yıkanmış hiç renk değişikliği yok sıfır mağaza ürünü
pembe tişört güzelmiş minnie mouseli
mini mouse değil miki mouse. evet eskidi deyip yepyeni tişörütünü kesmiş ama iç dünyasını bilemeyiz. sen tutumlu bir kıza benziyorsun
-
Yanlış biliyorsun dkn.miki mouse erkek olan.minnie mouse bayan olan disney kahramanı.yukarıda pembe tişörtte pembe fiyonk var dikkatli incelersen.yani o minnie mouse.neyse öğrenmiş oldunuz bu gereksiz bilgiyi:-)
-
DKN adlı üyeden alıntı
banada sen yap avsım
Thsirt gonder walla pembe yaparim )
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Helal olsun be güzel fikir, özgün mü arak mı?
Denildiği gibi eskimesine gerek yok, yeni tişörtler de yapılabilir
Yuzde yuz orjinal fikir youtube yapan var mi bilemem tshirtu forma yapinca ve cidden cok sevince, birde motomax vs nereye gitsem istedigim ton pembe buff yoktu olmazsa olmasin len ben de yaparım dedim yokluk insani bolee yarayici kilior
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:21 ----------
Kübra006 adlı üyeden alıntı
O tişörtler Perwolllemi yıkanmış hiç renk değişikliği yok sıfır mağaza ürünü
pembe tişört güzelmiş minnie mouseli
Yok walla pazardan aldim eskimiyor iste bende onu diyorum hersekilde giydim ben giymekten sikildim, anlatirken 3 sene onceki fotolardan baslicaktm da sonra dedim namusait bir yer burasi bosver )
-
atmadım, değerlendirdim.
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Thsirt gonder walla pembe yaparim
)
Yuzde yuz orjinal fikir youtube yapan var mi bilemem tshirtu forma yapinca ve cidden cok sevince, birde motomax vs nereye gitsem istedigim ton pembe buff yoktu olmazsa olmasin len ben de yaparım dedim
yokluk insani bolee yarayici kilior
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:21 ----------
Yok walla pazardan aldim eskimiyor iste bende onu diyorum hersekilde giydim ben giymekten sikildim, anlatirken 3 sene onceki fotolardan baslicaktm da sonra dedim namusait bir yer burasi bosver
)
hangi pazarmış o banada söyleyin
-
Mersin İl Temsilcisi
ben de paçası yıpranmış kot pantolonlarımı atmayıp, balığa giderken giyilecek kot şort yapıyom..
bir de peynir kasesi dibindeki kırıntılarla peynirli makarna ya da omlet
-
Patlıcandan reçel yapabilen bir canlının tişörtten buff yapması çok normal
-
örf ve adetlerimize göre eski tişörtler yerbezi yapılır.
kültürel erozyona sebep olan bu gibi yeni işleri kınıyorum.
batı etkisindeki dejenerasyonun etkilerdir bunlar.
buff ne arkadaş!
hiç pet şişeden fes yapalım diyen yok!!!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)