Sharp Testinden 5 Yıldız Almış Tüm Kask Modelleri Ve Genel Bilgileri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bugün bütün günümü full KASK konusuna ve araştırmasına adamış biri olarak bende şnnları ekleyim
-MT Thunder güzel seçenekleri var
-Duchinni satan bi yer bulamadım nette
-Lazerin renk seçeneği çok az
-MT Revenge tek kelime fiyat performans olarak en iyilerden ve bulunabilirlik açısından
-NİTRO ve Caberf biraz tuzlu düşük fiyat arayan arkadaşlar için pahalı kaçabilir.
-HJC nin en uygun fiyatlı ürünü CS14 fakat o da Sharptan 3 yıldız almış
-Marushin 777 serisi tek kelime fiyat performans olarak en iyilerden ve bulunabilirlik açısından
-MT Matrix yine tuzlu kaskları arasında ama 5 yıldız
-BELL yine tuzlu kaskları arasında
-Shark yine tuzlu kaskları arasında
-AGV yine tuzlu kaskları arasında
-Viper satan bi yer bulamadım nette
-X-Lite , Arai , Shoei yine tuzlu kaskları arasında
EK OLARAK : Yeni bi kask keşfettim GIVI marka kask özellikle 50.4 fiyat performans acısından iyi gibi duruyor
-
-
-
Forumdaki en yararlı konulardan
-
Emeğinize sağlık. Yeni kask alma arefesinde iken müthiş oldu.
-
MT 5 yıldıza göre çok ucuz.
Gerçekten de sağlam mı?
-
Marushin cidden sağlam ve ucuz kasklar üreten bir firma. İnsan 1100 gr ağırlığı olan bir kask görünce şaşırıyor doğrusu...
-
Shoei qwest ile agv k-5in malzemesi aynı, agvnin tasarı mı çok şık. sizce hangisini almalıyım ?
-
Yeni kaskların testleri mevcut değil. Örnek vermek gerekirse geçen hafta satın aldığım Premier Dragon Evo tercihlerde yok. Yinede güzel çalışma. İnşallah konu benim gibi acemi arkadaşlara yol gösterir.
-
enbw0w adlı üyeden alıntı
Shoei qwest ile agv k-5in malzemesi aynı, agvnin tasarı mı çok şık. sizce hangisini almalıyım ?
Kalıp olarak hangisi kafana tam oluyorsa onu almalısın.
-
Henüz kaskını almamış araştıranlardan biri olduğum için benim şahsi düşüncem " hangisini almalıyım" dan çok "nelere öncelik verip almalıyım"a doğru gidiyor.
- Kaska kafam girmeden almamak lazım
- Keseme uygun olanı almak lazım
- Mümkünse karbonfiber ve bilindik bir marka tercihi olmalı
- Ulen bu kask benim koca kafamı korur diye içime sinmeli
gibi bir liste oluşturduğum ve vardığım sonuç HJC FG 17. Tabii ki bir çok kişi o kadar parayı verdikten sonra .... markayı alırdım veya o çok pahalı ve gereksiz xxx lira daha uygun ve daha iyi korur .... marka alırdım diyenler olacaktır ve iyi ki varlar :D Var olsunlar sağolsunlar ^^ . Fakat şu sertifikalardan kataloğunda ne kadar çok görürsem benim içime biraz daha çok siniyor gibi geldi..Karar sizlerin.
-
-
çok faydalı konu sağolun.
-
içlerinde lazer lz6'ı kullandım. açık konuşmak gerekirse çok b*ktan bi kasktı. şimdi paşa paşa nolan n86
-
Güvenlik yıldızı 5 olan iki kask arasında seçim yaparken ağırlığı, konforu, ses, rüzgarı alması gibi etkenleri de göz önünde bulundurun mutlaka.
-
Resmler silinmiş. Yada mobil de açılmıyor.
+
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler