Mondial motorum muayeneden geçti 2 sene daha yollardayız
Mondial motorum muayeneden geçti 2 sene daha yollardayız
Hayırlı olsun
Bu motoru ehliyet sınavında kullandım korkunç bir titreşim vardı 50 km hızla giderken aynadan arkadan gelen araç gözükmüyordu bile elcik ve ayaklıklarda ki titreşimden bahsetmiyorum bile
anlamadılar mı
Muayeneden geçmek imkansızı başarmak gibi birşeymi çin malı motorlar için.
Benim motor bloğu ve motor numarası orjinal. Ruhsattaki motor hacmi 100cc'nin üzerinde, vergimi de ödüyorum. Motor numarası değişirse ve tescil bilgilerinden farklı olduğu tespit edilirse muayeneden geçmemeyi bırak, adli dava konusu bile olabilir durum. Zaten 250cc şasede 600cc motor baya sırıtır muayenede bu neymiş bi bakalım şunun motor numarasına derler heralde.
benim apache kadar titriyor mu?
bende ilk aldığımda çok bağırıyor diye hep düşük devirde vites atıp yavaş gidiyordum sonra dedim ulen onlamı uğraşcam basıyorum şimdi red line yapıyorum bazen sorun yok 5 bin km küsür yol yaptım 4 aydır. bu arada 47600 km oldu motor.
ön dişli büyütünce titreme azalıyor dediler ve 14 ön dişli taktım ama titreme azalmıyor sadece titreme hissini daha yavaş ve sert oluyor. krank miline daha fazla yük binmesine sebep olduğundan büyük dişliyi söküp tekrar küçük dişli taktım. içeride krank mili, piston kolu falan zorlandıktan sonra konforun bir anlamı kalmıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)