İstanbul Maltepe ve çevresinde takılacak arkadaşlar arıyorum.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Evim var, arabam var, SSK emeklisiyim size talibim
-
-
Maltepe meydanda mali müşavirin yanında muhasebeciyim, Erenköy civarında oturuyorum. 24 yaşındayım.
cbr250r sahibiyim, ara ara apaçilik yaptığım olur ama herşey mantık çerçevesinde.
yeni terkedildim, müzik zevkimiz büyük ihtimalle benzer.
Sende beni merak edersen link aşağıda
https://www.instagram.com/kaankara2k/
-
ulan yaşlandık mı =/
33 çok değil ya hem 1 senede hazırlık okudum
-
Maltepe civarında oturuyorum ama, Annem bana "Tanımadığın amcalarla gezme. Sana şeker falan verirlerse, alma" dedi. Yaaaaaaa!....
İçeceğin suda köpek öldürme. Çerkez Atasözü.
-
kakare adlı üyeden alıntı
Maltepe meydanda mali müşavirin yanında muhasebeciyim, Erenköy civarında oturuyorum. 24 yaşındayım.
cbr250r sahibiyim, ara ara apaçilik yaptığım olur ama herşey mantık çerçevesinde.
Aahha bende yeni terk ettim. Takip isteği yolladım + özel mesajdan face profilimi yolladım dostum.
-
kakare adlı üyeden alıntı
İYİ SENARYO: Morphin ile tanışıyorsun, beraber takılıyorsunuz ve iyi vakit geçiriyorsunuz.
KÖTÜ SENARYO: Morphin ile tanışıyorsun, beraber takılıyorsunuz, gözlerini bir açıyorsun, böbreklerin alınmış.
İçeceğin suda köpek öldürme. Çerkez Atasözü.
-
-
17 Temmuz 2016, 21:41
-
17 Temmuz 2016, 21:45
Mustaphalanx adlı üyeden alıntı
Merhabalar. İnstagram adresim Mustaphalanx ben de takılacak, adada mangal yakacak ara sıra motosikletle turlayacak yaşıtım birilerini arıyorum.
26 Yaşındayım
Motosikletim 2016 yeni kasa turuncu CB500F (Çok sakin giderim.)
Heybeliadada yaşıyorum.
Apaçiliği sadece birisi bana brrrm brrrm yaparsa düşünebilirim.
Forumdakiler az çok bilir beni efendi sayılırız..
Ekleşelim konuşalım güzel olur
Ekledim dostum. Ayrıca özelden Face hesabımıda paylaştım.
Yalnız Ada'dan motoru nasıl getiriyorsun bu tarafa? Çok sık geliyormusun yoksa hafta sonları falan mı?
İyi olur aslında şöyle bi ada turu yapsak motorla kafama yattı.
-
17 Temmuz 2016, 21:49
Morphin adlı üyeden alıntı
Ekledim dostum. Ayrıca özelden Face hesabımıda paylaştım.
Yalnız Ada'dan motoru nasıl getiriyorsun bu tarafa? Çok sık geliyormusun yoksa hafta sonları falan mı?
İyi olur aslında şöyle bi ada turu yapsak motorla kafama yattı.
Adaya ne yazık ki motosiklet sokmak yasak Motosikletimi Kartala bırakıyorum Sen hadi buluşalım de gelirim ben dostum sıkıntı yok ;)
-
17 Temmuz 2016, 21:54
Mustaphalanx adlı üyeden alıntı
Adaya ne yazık ki motosiklet sokmak yasak
Motosikletimi Kartala bırakıyorum
Sen hadi buluşalım de gelirim ben dostum sıkıntı yok ;)
Hadi ya. kötü oldu şimdi ne umutlarım vardı. Ada'da gazlayacak, denize girecektik tüh.
Olsun sıkıntı yok bir şeyler yapılır.
-
17 Temmuz 2016, 22:01
Hadi ya. kötü oldu şimdi ne umutlarım vardı. Ada'da gazlayacak, denize girecektik tüh.
Mangal olur yüzme olur ayarlarız hacı motorsuz da olur hiç dert değil
-
17 Temmuz 2016, 22:01
Apaçi arkadaşlar istemeyip adada gazlamak isteyen arkadaş gibi arkadaş
-
17 Temmuz 2016, 22:09
Merhaba arkadaşlar. İstanbul Maltepe - bostancı - kadıköy çevresinde takılacak arkadaş arıyorum.
Kendimi tanıtacak olursam:
25 yaşındayım.
Bilgisayar Mühendisiyim.
Bekarım. House music dinleyen eğlenceli bir insanım.
23-28 yaş arasında muhabbeti güzel, 250 cc ve üstü racing motora sahip, apaçi olmayan arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.
Beni merak edenler için.
LİNK
Azcık trollük yapayım. Kasktan memnun musun artçı kaskına ihtiyacım var 999RS almayı düşünüyorum, intercom sığarmı sizce içine ?
-
17 Temmuz 2016, 22:15
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Azcık trollük yapayım. Kasktan memnun musun artçı kaskına ihtiyacım var 999RS almayı düşünüyorum, intercom sığarmı sizce içine ?
Hocam kask çok kaliteli. Gayet memnunum. Yalnız kabuğu büyük bundan şikayetçiyim.
Shoei, Arai falan aynı boyutta daha küçük bir kafa sunarken bunda bir karpuz kafaya sahip oluyorsunuz. Tabi AGV, Nolan gibi kasklarla aynı büyüklükte.
İntercom sığar bir sıkıntı yaşamazsınız. Bu fiyata alınabilecek en sağlam kasklardan hocam. Nakit ile 900 TL'ye alabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Apaçi arkadaşlar istemeyip adada gazlamak isteyen arkadaş gibi arkadaş
Aahaha yancı medya olayı başka noktaya çekiyor hemen. Gidelim peg'leri virajlarda yere sürtelim demiyorum, azıcıkta gazlanır ama yani.
Heybelideki yollar çok iyi hocam, çok zevkli olurdu.
-
17 Temmuz 2016, 22:27
[QUOTE=Morphin;3965698]Hocam kask çok kaliteli. Gayet memnunum. Yalnız kabuğu büyük bundan şikayetçiyim.
Shoei, Arai falan aynı boyutta daha küçük bir kafa sunarken bunda bir karpuz kafaya sahip oluyorsunuz. Tabi AGV, Nolan gibi kasklarla aynı büyüklükte.
İntercom sığar bir sıkıntı yaşamazsınız. Bu fiyata alınabilecek en sağlam kasklardan hocam. Nakit ile 900 TL'ye alabilirsiniz.[COLOR="Silver"]
Eyvallah. Mebla konusunu kabullendim bir kaç alternatifim var ancak onlarda kabuk olarak büyükler. Ses konusunu sorayım diyeceğim ancak benim motorda susturucusuz egzoz var, motorun orjinal egzozu bile gürlerken bu malum yıkıyor ortalığı. Bu sesi bastırabilecek bir kask henüz üretilmemiştir diye düşünüyorum. Sağolasın görüşlerin için muhtemelen tercihim bu olacak
-
17 Temmuz 2016, 22:31
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Eyvallah. Mebla konusunu kabullendim bir kaç alternatifim var ancak onlarda kabuk olarak büyükler. Ses konusunu sorayım diyeceğim ancak benim motorda susturucusuz egzoz var, motorun orjinal egzozu bile gürlerken bu malum yıkıyor ortalığı. Bu sesi bastırabilecek bir kask henüz üretilmemiştir diye düşünüyorum. Sağolasın görüşlerin için muhtemelen tercihim bu olacak
Hocam bu kaskta kulak bölgesini kapatan zımbırtılar var. Fazla ses almıyorsunuz. Hatta yanınızda durur halde birinin ne söylediğini anlamak bile zor.
Yalnız ses denilince schuberth s2 öneriyor herkes. Kabukta küçük ama 2 bin gayme.
-
17 Temmuz 2016, 22:42
ev kendi üstünemi kiramı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)