Pulsar 150 NS Jant boyamak istiyorum fiyat olarak kaça yaparlar?
MT-07 gibi açık tatlı yeşil renk istiyorum daha önce motorunu boyatan boyayan var mı?
Pulsar 150 NS Jant boyamak istiyorum fiyat olarak kaça yaparlar?
MT-07 gibi açık tatlı yeşil renk istiyorum daha önce motorunu boyatan boyayan var mı?
Piyasada bulunan çoğu dandik sprey boyalar vardır onlar gibi ama bu daha kaliteli, içine konacak rengi siz belirliyorsunuz.
Oto boyası satan yere gidiyorsunuz katalok dan boya rengi beğeniyorsunuz o rengi size 400 ml kadar sprey tüpün içine doldurup veriyor. Normal kompresör ve tabanca boyası gibi olmasa da işinizi görür. Birazda sizin el beceriniz ve yapacağınız alt yapı temizliğine bağlı.
Saygılar.
Sabit fiyatı yok otoboyacılarına sor fiyat al , ama 2 yıl önce benden 2 jant için 150 TL istemiştiler fırın boya yapıyoruz abi falan demişti . Eger el becerin varsa vaktin de varsa kendin yapabilirsin hem daha değerli olur
Hani bu sprey boyalar var ya. Bir tüpün içerisindeler. O tüplere bastırdım boyayı.
Benim jantlarlla ilgili sorunum yok ama bence en iyisi fırın boya olur.
Eğer kendim boyarım diyorsan 2 tüp yeterli oluyor ve 2 tüpü 50 liraya basıyorlar. Önce 600 numara ardından 800 numara sulu zımpara yapıyorsun janta. Bi güzel temizleyip kurutup boyayı uyguluyorsun. Çiçek gibi oluyor
Bende jantlarımın rengini beğenmiyorum http://www.jantboyama.com sitesindeki numaradan fiyat aldım baya yüksek. Kendimiz boyasak güzel durur mu? Deneyen var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)