İzmir'de motorcuların buluştuğu mekan var mı?
Reklamlar
-
22 Haziran 2016, 19:50
cagiran adlı üyeden alıntı
Etkinlikler forumuna bir başlık açtım, onaylanırsa orada detaylandırılsın organizasyon
Açtığın etkinlik altına ve buraya tekrar çağrı ve program yapıyorum.
Örnek program şu şekildedir. Sabah İnciraltı meydanda buluşma. Çay kahve eşliğinde tanışma, rotanın kesinleştirilip yol programının yapılması, kuralların belirlenmesi. Devamında Kuşadası, Urla veya Karaburun turu yapılması. Karaburun olur derseniz, Kaynarpınar'da çay molası, grup uygun olursa (tecrübe, motor vs) Karaburun Sarpıncık Deniz Feneri ziyareti, yemek ve geri dönülmesi. Fener burnun en u noktası olduğu için arka yoldan veya gelinen yoldan geri dönülebilinir. Lütfen katılım için bildiriniz. Sayı çıkarıp WhatsApp grubu kuralım.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Reklamlar
-
22 Haziran 2016, 20:00
lifespeed adlı üyeden alıntı
Cuma günleri toplanıyoruz mesela. Her cuma olmayabiliyor. Alsancak çimler, karşıyakada sahildeki bazı kafeler... Bazı pazar günleri ise plan yapıp denize falan gidiliyor veya piknik veya test sürüşü. Watsapp ise goy goy muhabbeti
Şu rx3 ü görelim artık biladerim )
-
22 Haziran 2016, 20:56
Machair adlı üyeden alıntı
Açtığın etkinlik altına ve buraya tekrar çağrı ve program yapıyorum.
Örnek program şu şekildedir. Sabah İnciraltı meydanda buluşma. Çay kahve eşliğinde tanışma, rotanın kesinleştirilip yol programının yapılması, kuralların belirlenmesi. Devamında Kuşadası, Urla veya Karaburun turu yapılması. Karaburun olur derseniz, Kaynarpınar'da çay molası, grup uygun olursa (tecrübe, motor vs) Karaburun Sarpıncık Deniz Feneri ziyareti, yemek ve geri dönülmesi. Fener burnun en u noktası olduğu için arka yoldan veya gelinen yoldan geri dönülebilinir. Lütfen katılım için bildiriniz. Sayı çıkarıp WhatsApp grubu kuralım.
Evet, çok net
Tarih ve katılacak kişileri de netleyelim öyleyse
Ben varım Pazar sabahı için
-
23 Haziran 2016, 09:30
AWESQME adlı üyeden alıntı
Ufak çaplı bile olsa 3-5 arkadaş buluşulcağı zaman İzmir MT konusuna yazılsın belki benim gibi gelmek istiyenler yeni kişilerle tanışmak istiyenler olabilir. İstanbul'daki gibi İzmir'de de motorcuları tek çatı altında toplaya bilsek çok güzel olur.
Konuyu açtın ve kaçtın. Neredesin bakalım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
Arkadaşlar WhatsApp grubunu kurduk. Pazar günü İnciraltı'nda buluşalım diyoruz. Katılmak isteyenler bana PM atsın. Ad Soyad ve numara yazın lütfen. Biz isteğe uyduk devamını siz getirin lütfen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Güncel....
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:41 ----------
Güncel....
-
23 Haziran 2016, 11:17
Karşıyaka'da Cihat Kora lisesinin karşısındaki Riders Cafe bana da çok yakın. Bir defa buff ihitiyacım vardı oradan almıştım ama gidip oturma durumum olmadı. Bir süre gezi gibi bir olaya katılma şansım olmayacak, yeni bebeğim doğdu, iş dışındaki zamanda onunla ilgilenmek gerekiyor. Ama olur da bu Riders Cafe'de bir buluşma olursa 1-2 saat katılmak isterim.
-
23 Haziran 2016, 11:28
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
Arkadaşlar WhatsApp grubunu kurduk. Pazar günü İnciraltı'nda buluşalım diyoruz. Katılmak isteyenler bana PM atsın. Ad Soyad ve numara yazın lütfen. Biz isteğe uyduk devamını siz getirin lütfen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Güncel....
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:41 ----------
Güncel....
Selam, ekipmanlarımı tamamlayabilirsem haftasonuna kadar bende katılmak isterim numaramı atacağım özelden.
-
23 Haziran 2016, 12:11
Jedaykin adlı üyeden alıntı
Karşıyaka'da Cihat Kora lisesinin karşısındaki Riders Cafe bana da çok yakın. Bir defa buff ihitiyacım vardı oradan almıştım ama gidip oturma durumum olmadı. Bir süre gezi gibi bir olaya katılma şansım olmayacak, yeni bebeğim doğdu, iş dışındaki zamanda onunla ilgilenmek gerekiyor. Ama olur da bu Riders Cafe'de bir buluşma olursa 1-2 saat katılmak isterim.
Hayırlı evlat olsun. Akşam dönüşte o taraf gelirsek buradan bildiririz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
umtbrdk adlı üyeden alıntı
Selam, ekipmanlarımı tamamlayabilirsem haftasonuna kadar bende katılmak isterim
numaramı atacağım özelden.
Yasal zorunluluk olarak kaskının olması yeterli. Diğer ekipmanlar için bulunması daha iyi olur diyebiliriz. Özellikle eldiven ve mont. Bot, pantolon, dizlik gibi ekipmanlar kişinin kendi istek ve sorumluluğunda. Uygun olursanız bekleriz.
-
23 Haziran 2016, 12:14
Hayırlı evlat olsun. Akşam dönüşte o taraf gelirsek buradan bildiririz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Yasal zorunluluk olarak kaskının olması yeterli. Diğer ekipmanlar için bulunması daha iyi olur diyebiliriz. Özellikle eldiven ve mont. Bot, pantolon, dizlik gibi ekipmanlar kişinin kendi istek ve sorumluluğunda. Uygun olursanız bekleriz.
Kask ve eldiven mevcut. İşten vakit bulursam eğer kahramanlardan bot ve ceket bakıcam. İstediğim gibi bulamadım bir türlü. İnternetten alacağım ama beden konusunda bilgim yok. En güzeli üzerimde deneyip, elleyip güven duyduktan sonra almak
-
23 Haziran 2016, 12:59
Güncel....
Güncel....
Buradayım burada uzun yoldan geldim şuan itibari ile İzmir'deyim ben varım
-
23 Haziran 2016, 14:08
solmyr adlı üyeden alıntı
bizim grup olarak buluşmaları yaptığımız yer burası:
https://goo.gl/lrVFal
park sorunu yok, geniş bir yer. ama direk motorcu kafe'si değil.
Benim evime çok yakın, hangi gün toplanıyorsunuzi gelip tanışmak isterim.
-
23 Haziran 2016, 18:07
İzmir'de fazla ulaşım sıkıntısı olmadığı için (İstanbul'a nazaran) ne kadar uzak olduğunun benim için bir önemi yok. Taş çatlasa yarım saate istediğin yere gidiyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Konu üstte kalsın günceldir gelmek istiyenler bildirsin.
-
23 Haziran 2016, 19:53
efe-e adlı üyeden alıntı
Benim evime çok yakın, hangi gün toplanıyorsunuzi gelip tanışmak isterim.
Pazar günü bekleriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3949226
Duyurduk...
-
24 Haziran 2016, 10:44
İzmir İl Temsilcisi
-
24 Haziran 2016, 11:00
CEM. adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selamlar,
İzmirde toplantı grup sürüşü forum üzerinden olmuyor diye şikayet etmeyelim
buluşmalar ve toplantılar için alt tarafı forumun kendi açmış oldugu İl grupları bölümünden bulmanız yeterli.
Sadece İzmir için degil her il için .Girip bakarsanızda son mesajımda toplandı mesajım ve gezi çagrılarımızıda görebilirsiniz.
Her hafta toplantı her hafta sürüş olucak diye birşeyde yok dileyen çagrısını yapar gelen gelir
Biz de hazır muhabbet açılmışken gezelim dedik
-
24 Haziran 2016, 11:40
İzmir İl Temsilcisi
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
-
24 Haziran 2016, 12:03
CEM. adlı üyeden alıntı
Tabi ki neden olmasın uçurumun kenarında gitmek hobim zaten
-
24 Haziran 2016, 13:22
+1 benide ekleyin
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
izmirde en uygun sigortayı kim veya neresi yapıyor bilginiz var mı? yaş 23 kaza yok
-
24 Haziran 2016, 15:06
İzmir İl Temsilcisi
FakirCustom adlı üyeden alıntı
+1 benide ekleyin
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
izmirde en uygun sigortayı kim veya neresi yapıyor bilginiz var mı? yaş 23 kaza yok
En uygunumudur bilmem ama kendi sigortacımın numarasını vereyim ben 300tlye yaptırdım.
Cemin arkadaşıyım dersen yardımcı olur.
Hayrullah güneş sigorta
0542 532 89 32
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)