Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ACİL YARDIM YOLDA KALDIM

REKLAM ALANI

Motosikleti
    R25
    Arkadaslar kırmızı ışığa yaklaştığımda frene bastım ve çat diye ses geldi motor hareket etmiyor bi demir cıkmış boşta motorum Apache foto yüklemeyi bilmiyorum lütfen yardım edin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Hocam fotoğrafı herhangi bir fotoğraf yükleme sitesine yükleyin, size link verecek kopyalayın onu.Sonra burda mesaj yazarken resim işareti var ona tıklayın linki yapıştırın bu kadar.

Motosikleti
    R25
    Whatsap tan yazabilirmisiniz anlayan arkadaslar lütfen yardım edin 05412799913

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------

Fren basılı kalmış durumda hareket etmiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

Yokmu bi hayırsever müslüman o kadar motorcu yanımdan gecıyor bi tanesi bile durup bakmadı

CrazyBullet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda RCV213, Yamaha YZR500
    Ankarada yolda kaldiysan yardıma geleyim. Sorun frende kalmasımi, motormu çalışmıyor.
    Morphin bunu beğendi.

Motosikleti
    R25
    İstanbul beylikdüzü beykentteyim fren basılı kalmış sanırım hiç oynamıyor motordular kapalı bugun pazar yardım edecek kimse yokmu

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------

Arkadaslar en azından Apache kullanan birisi varsa kendi motorunun fren bölümünü foto cekip whatsaptan atsın hiçmi yardım edecek kimse yok

CrazyBullet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda RCV213, Yamaha YZR500
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/158581-disk-fren-kilitlendi.html.
    Benzer bir durum fakat alet lazım.

Motosikleti
    R25
    Abi anahtar var kendi anahtarları sıfır motor daha ama ne yapmam gerek bilmiyorum nereyi sökecem

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------

Fren sistemi kampana bu arada

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Arkadaşlar fotoları whatsapp tan hocamdan aldım ben yüklüyorum şimdi.[IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

[IMG][/IMG]

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    arka tekerde kampana kilitli kalmış sanırım, amatör biri sökemez. bilen biri söküp geri toplamalı.

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Arkadaşlar Ankara'da bildiğiniz bugün açık tamirci varsa telefonunu veriverin arkadaşa.

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    0536 330 93 18 rafet hoca belki yardimci olur ara istersen.

Motosikleti
    R25
    Acık motorcu buldum arkadaslar tesekkürler sagolsun yoldan gecen bi aracın arkasına attım

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    kampananın gergi civatası düşmüş sarı somunu gevşetebilirseniz motor yürür

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Aynı olay 2 sene önce başıma geldi. Orta şeritte 90km hızla giderken birden yavaşladım kendimi sağa zor attım. Kampanaya bağlı fren kolunu söküp kampanayı gevşetmek gerek. Senin fren kolu yamulmamış neyse. Benimki yamulmuştu yeni kampana aldım.

Motosikleti
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı olay 2 sene önce başıma geldi. Orta şeritte 90km hızla giderken birden yavaşladım kendimi sağa zor attım. Kampanaya bağlı fren kolunu söküp kampanayı gevşetmek gerek. Senin fren kolu yamulmamış neyse. Benimki yamulmuştu yeni kampana aldım.
    bu olay benimde başıma gelmişti ama benim salaklığım yüzünden söktüğüm şeyi sıkmayı unutmuştum
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

Motosikleti
    R25
    Aynen abi kampanyanın vidası düşmüş bilemediğimiz için yapamadık 30 tl ye 5 dakkada hallettiler sıfır motor daha km 400 İstanbul motobestten aldım çok ilgisiz servis gecen senede sıfır almıştım egzozu bağlamamışlar 2 gün sonra farkettim Nalburdan civata aldım bağladım şikayet edecem bu servisi bide motor sağa dogru çekiyor adamlar normal diyo salma yapıo diyo sıfır motor sağa cekermi nerde görülmüştür ya

Motosikleti
    Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen abi kampanyanın vidası düşmüş bilemediğimiz için yapamadık 30 tl ye 5 dakkada hallettiler sıfır motor daha km 400 İstanbul motobestten aldım çok ilgisiz servis gecen senede sıfır almıştım egzozu bağlamamışlar 2 gün sonra farkettim Nalburdan civata aldım bağladım şikayet edecem bu servisi bide motor sağa dogru çekiyor adamlar normal diyo salma yapıo diyo sıfır motor sağa cekermi nerde görülmüştür ya
    dün çinlileri kötülerdin demekki her motorun başına gelebiliyormuş geçmiş olsun tekrardan çekmemesi lazım
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

Motosikleti
    R25
    Abi Çinlilere hala karsıyım ben 3 bine kadar olan motorlara yüksek modelleri bilemem benim motorda sıkıntı yok lakin Ada'm gibi servis yok civataları bile sıkmadan Can'ımıza kasteder gibi teslim ediyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

Bu arada kaskreis nickli kardeşime teşekkür ederim whatsaptan fotoları alıp yüklemiş

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu olay benimde başıma gelmişti ama benim salaklığım yüzünden söktüğüm şeyi sıkmayı unutmuştum
    Cıvatanın teli olur onu takınca somun gevşese de düşmez. O tel düşmüştü yerine bi tel uydurmadım yeni kampana almak zorunda kaldım.

Motosikleti
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cıvatanın teli olur onu takınca somun gevşese de düşmez. O tel düşmüştü yerine bi tel uydurmadım yeni kampana almak zorunda kaldım.
    evet o teli kırmıştım büke büke balya teli adı altında geçen telden kıvırmıştım oraya ve akıllandım civataya kontra çift somun yaptım şuan sorunum yok

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)