dört baklava tepsisinden yan çanta
Reklamlar
-
arkadaşlar ara ara uzun yol yapmaya hevesli biri olarak geçenlerde CNR de gittiğim motosiklet fuarında aklıma ilginç bir fikir geldi ve kendime metal ama fazla ağır olmayan bir yan çanta yapmaya karar verdim... beğenize sunuyorum yapmayı düşünen arkadaşlara detaylı bilgi verebilirim maliyet an itibariyle 200 tl gibi bir rakam...bu arada imageshack tan foto yükleyemedim başka bir yolu varmı bilen varsa yazarsa fotoğrafta paylaşırım
Bilgi bir ışıkk gibidir. Onu kullanırsanız daha parlak olur, kullanmazsanız söner. (Alexander Everett)
Reklamlar
-
hizliresim.com adresinden yükleyebilirsiniz.
-
-
-
güzel ama çantalar geniş olmuş,bağlantı ayaklarıyla iki tarafada takıldığında çok dışarda olacak,honda integra nın orijinal yan çantalarının genişliğinde olmalıydı
daha doğrusu genişlik yarısı olmalıydı
-
Hafif,islevsel ve el emegi olmasi cok buyuk ozellik,ellerinize saglik.
-
teşekkürler ...genişlik 21 cm, boy 30 cm, uzunluk 40 cm
-
hocam fena olmuş; elinize sağlık.
-
komik bişey bekledim ama çok güzel olmuş
-
Hocam elinize saglik cok guzel olmus.. Baglanti vidalarini ve kapak yapimi hakkinda brz bilgilendirirmisiniz nasil yaptiniz?
-
Guzel olmus eline saglik... yanliz tepsiler baklavayla dolu olmaliydi. Ozaman daha tatli bir proje olurdu
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ellerinize sağlık başarılı
-
Daha detaylı bilgi verebilir misiniz ? Nasıl yaptığınız konusunda
-
yazın içinde börek bile pişirebilirsiniz
-
Cok guzel olmus ellerinize saglik. Nasil yaptiginizi detayli bi sekilde anlatirsaniz cok memnun olurum.
-
-
Bu iki yüz tl maliyetin içine baklavalar da dahil mi
Cok guzel olmus bu arada
-
çok güzel olmuş, elinize sağlık. kaskla bir fotoğrafını çekseydiniz keşke boyutunu daha iyi anlayabilirdik.
-
Ya bu eğitim sistemimize lanet olsun! Böyle bir şeyi hayal etmek bile başlı başına yetenek göstergesi.Heleki düşünceyi icraate döküyorsa o dahilik...Bu adam yeteneğine uygun bir eğitim alabilseydi şu an nerelerde olurdu kimbilir! Ülkemize ne faydalar sağlardı...Mükemmel ötesi olmuş.Elleriniz dert görmesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)