Anket: HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ 125 CC DE
- Katılımcı sayısı
- 55. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
HONDA MI? 125CC
-
YAMAHA MI? 125CC
-
KTM Mİ? 125CC
ktm ciiler buraya sırf bu hareketler yüzünden ktm alacam
-
Reklamlar
-
La bunları biz bisikletle bile yapıyorduk=)
-
bende istiyom bundan
-
sen alma , Ktm ciler Ktm ci olarak kalsın
-
O motoru alsan bu hareketleri kendisi yapacak sanki. Uzaktan kumandası var zaten tuşa bastın mı şov yapacak öyle
-
kawasakinin z750 ve z1000 videolarını izlememişsin anlaşılan onu izleyincede kawasaki alıcam dersin bütçe yeterse tabi
-
motorlara en iyisi mod düğmesi koysunlar; A modu, B modu, C modu, Show modu, Apaçi modu...
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
O motoru alsan bu hareketleri kendisi yapacak sanki. Uzaktan kumandası var zaten tuşa bastın mı şov yapacak öyle
Ktm motora çekiş kontrol, güç modları, wheelie control, sürüş modları koyacakta stunt modumu- düğmesimi koyamayacak, bırak Allasen
-
sende öyle durmaz XD XDDD
-
snappy x adlı üyeden alıntı
sende öyle durmaz XD XDDD
bi snappy stunt video yayınlamadın be
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
Ktm best over o zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
Altınelbiseli adam bu motoru çok övüyor ya var bi bildiği
-
-
motoru seviyonmu gömüyonmu anlamadım dostumm m
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
motorum tekere gelmiyo stoppie yapmıyo yanlamıyo derdine son! bu hareketleri kendisi yapmasa bile sonradan ek ücretle yapılabiliyo. ben icat ettim onu da.. cebe 3-5 bişey atıp uzaktan başla komutu vererek izliyosun
-
-
At sahibine göre kişner derler...
O adama ver Pulsar ı onu da öttürür...
-
ama at da iyi olacak da eşşekle yapması daha zordur.
-
ankete göre ktm best of
-
-
son zamanlarda artan sigortayı ödemek istemeyen ve kendi motorunu yakmak isteyen videosu olurmuş bundan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler