mt 125 ile m25 arasındaki fiyat çok dengesiz sanki
Çıldırıcam kafayı yiyicem ya!!! Geçen sene fuardan sonra motor alıyordum birden fırladı fiyatlar ve dolar uyuz oldum almadım!!!
O zaman 14 bin TL'ye alabiliyordum. Akıllılık yapıp bekledim 15.750 oldu!!
Çekerim emaneti s2erim adaleti yaaa..
1 yılda 1750 TL zam nedir abii.. Ne değişti lan ne değişti?? Ek vergi mi geldi ? Biz mi bilmiyoruz?
Allahsız köpekler.
bizim gariban delight bile 10 bin lira olacak yakında.motosiklet işi iyice lüks bir hobi oluyor
badem bıyıklı ceo geldi fiyatlar arttı kardeşim iron max 16.950 nedir ya...
badem bıyık sen hayırdır???????
bide dun yamahayla konustum su an en uygun fiyat yamahada fiyatlandirma konusunda hic sikinti yok dedi adam bana sayip sovemedim icimde kaldi bende gecen sene alicaktim hatta lansman fiyatiyla buldum 13500 a alicaktim parasal sikintilarim oldu bursada bulmustuk bi arkadasima dedim o gitti kendine aldi bu sene kendimi ayarladım 15 bin nakit param var ikinci el alamiyorum cildiricam
İyilerin dostu, kötülerin düşmanı, emekli, dul ve yetimin bacanağı HONDA geliyor!!!!!!!
Üstteki yorumumu yapıp kaçıyorum
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
cypton bundan sonra h2 muamelesi görecek. dışarda fotoğraf çektirmek için izin isterde alabilirseniz sağını solunu çizmeden binin
Bayi kâr marjları yetersiz hepsi aç ve ağlıyor zannedersem.
Zaten motoru alıyoruz garanti bitene kadar yine öpüyorsunuz.
Yetmedi mi daha..??
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Böyle giderse 0 Yamaha almayı anca hayal edeceğiz.
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
bu fiyatlardan Yamaha'dan motor alacak olanlara yanında masaj, kese'de hediye etmeli, 5 yıldızlı otelde tatil de vermeli.Umarım 2016 da bol bol zarar ederler.
2 ci el diycem ama onada zam koyarlar
Ybr bile 6.180 hadi hayirlisi yil sonuna dogru 7 olur heralde 😢😯😯
Oha TMAX 530 41 Milyar what ? ulan alttarafı scooter lan 500 lük scooter o fiyata hayabusa var bunlar ne yapıyor allah aşkına tek vergi değil bizim ülkede vergi olduğunu bildiği için yamaha daha fazla yükleniyor herşeyi vergi zannetsinler diye keriz yerine koyuluyoruz yarısı vergide diğer yarısıda yamahanın kaar marjı işte küfür edecem ne değişecek hiç vallahi bi YBR alacaksın 1 sene sonra zarar etmeden aldığın fiyatın fazlasına bile satarsın artık böyle oldu nedir MT 125 ney lan o fiyat 125 lik alıyoruz 1 sene sonra sıkılıp satıcaz bu fiyat ne allah aşkına yamaha bu sene ayağına sıktı yamaha satışları %50 düşecek bana öyle geliyor inşallah düşer zarar ederlerde Türkleri keriz yerine koymak neymiş görsünler Geçen sene Yamaha geliş fiyatı ve vergiler eklenmiş fiyatını göstermişti yamaha R6 25 milyar ülkeye giriş dünya geneli satış fiyatı 25 bizim ülkede kdv+ötv biniyor 41 Milyar oluyor mahşallah kaar a bak be 16 milyar kaar nedir gözünü seveyim.
bu zamları kimse dolar kuruyla falan açıklayamaz.bu tamamen asgari ücrete yapılan yüzde 30luk zamla ilgili.maaşlar zamlandı ya firmalar da sıraya girmiş payına düşeni alacaklar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)