BAJAJ PULSAR RS 200 MÜ CBR 250rr mı
Reklamlar
-
başlıkta gordugunuz gıbı ıkısının arasında kaldım dukecuydum ama bılmıyorum sımdıde racınge sardım daha yaza cok var yazın alıcam az kmde 2.el bajajmı yoksa 10bin km falan cbr 250 mı fıyatları neredeyse yakın ıkıncı el sekıl olarak bılemıyorum yenı kasa cbr da guzel bajajda ama tatmın edıcılık bakımından sızce hangısı ?
motoru bılmeyenler için bajaj bocek tasarım siyah
yeni kasa cbr 250rr
Reklamlar
-
cbr iyi seçim
-
MotoGlock adlı üyeden alıntı
cbr iyi seçim
nedenlerıyle solersenız sevınırım ıyı secım neden? avantajı dezavantajı gıbı parca servis gibi teşşekurler
-
Cbr 250 r , nedenine gelecek olursak, oncelikle japon ve rustunu ispat etmis bir motor. Ikinci eli bajajdan daha iyi. Motor hacmi daha yuksek. Malzeme kalitesi daha iyi. Servis bakim masraflarini bilmiyorum ama su bir gercek her yerde servisi var. Bakimlarini ihmal etmez zamaninda yapar yada yaptirirsan oda sana kotu sakalar yapmaz.
-
Sen yaza kadar her kulvarda kosarsin daha baskan,merak etme. Bahsettiginiz markalar arasinda cbr cok iyi secimdir,tavsiye ederim
-
bence pulsar al, patentli teknoloji cbr den daha iyi sonuç veriyor.
aynı yakıtı 3 farklı yerden tutuşturuyor, buda daha hızlı yanma süresi,
daha hızlı yanma = daha fazla yüksek vakum ortamı = daha fazla güç, piston geri sekmesi
oda = daha fazla yakıt tasarrufu ve bonusu beraberinden gelen üstüne birde enjeksiyon.
bajajın altında yatan patentli triple spark motorun olayı bu.
bu makinenin 400cc olan halini hayel edemiyorum deli gider..
-
Heey be racing konusuna ilk defa mesaj atıcam galiba:D 2 hafta sonra; Klx mi Crf mi diye konu açmayasın :D :D Ben rs i gerçekte gördüm geçen yandan ve arkadan güzel duruyordu yakınına gittim pek büyük bi kalitesizlik göremedim ama ön tarafını sevmiyorum. Motor bloğu 200 ns ile aynıysa eğer sorunsuz bir motorsa yani bence rs daha hoş, sarıydı benim gördüğüm. Ama cbr ile içim daha rahat olurdu benim yani uzun yola felan giderken. Sen bi motorun konusuna bak millet kaç kmde hiç bi sıkıntı çıkmışmı felan diye. Zaten bitanesine için daha çok ısınacaktır :D Bi bayilere git ikisinede otur test etmek mümkünse test felan et :D
-
okoca adlı üyeden alıntı
daha hızlı yanma = daha fazla yüksek vakum ortamı = daha fazla güç, piston geri sekmesi
oda = daha fazla yakıt tasarrufu ve bonusu beraberinden gelen üstüne birde enjeksiyon.
patenti var ama pulsar ns 200ler durduk yere istop ediyor yemişim o patenti
-
mobyby adlı üyeden alıntı
patenti var ama pulsar ns 200ler durduk yere istop ediyor yemişim o patenti
stop etme sorunu sensorunden oluyor gecen bizim arkadasta oluyordu 140/145 arası gıderken stop edıyordu beyıne yenıden yazılım attılar duzeldi bizde dort tane var aklına takılan bi sey olursa sorun arkadaslar
-
24 Aralık 2015, 23:43
okoca adlı üyeden alıntı
3 bujinin bakım maliyetini artırmaktan başka bir katkısı yok. Aynı motor bloğu Ktm Duke 200'de tek buji ile 26 beygir üretiyor, torku da daha yüksek. Yakıt tüketimi tamamen motoru sürdüğün hızla ilgili. 70km sabit hızla gidersen 2.5 litreye düşüyor ama tapagaz yardırınca 4.5 litreyi görüyo.
-
24 Aralık 2015, 23:51
bendede pulsar 200ns var hiçde öyle istop sorunu yok 2014 model, yazılım felanda atılmadı..
bakım maliyeti derken 3 tane buji parasınımı kast ettin )
tek buji ile bir yakıtın ateşlemesi ve yanması 10ns ise 3 buji ile bu çok daha hızlı gerçekleşiyor,
sonuç olarak anlık vakum çok daha güçlü oluyor, bu hiç yabana atılacak bir olay değil.
-
24 Aralık 2015, 23:53
okoca adlı üyeden alıntı
bendede pulsar 200ns var hiçde öyle istop sorunu yok 2014 model, yazılım felanda atılmadı..
bakım maliyeti derken 3 tane buji parasınımı kast ettin
)
tek buji ile bir yakıtın ateşlemesi ve yanması 10ns ise 3 buji ile bu çok daha hızlı gerçekleşiyor,
sonuç olarak anlık vakum çok daha güçlü oluyor, bu hiç yabana atılacak bir olay değil.
Hem buji parası hem de üst bujiyi değiştirmek için motorun yarısını sökmek gerekmesi.
-
24 Aralık 2015, 23:57
o kısmı bilmiyorumda, motor çıplak zaten 2dk alyanla sökülmiyormu? du bakalım 10bin bakımı gelsin anlayacağız )
-
25 Aralık 2015, 00:13
okoca adlı üyeden alıntı
o kısmı bilmiyorumda, motor çıplak zaten 2dk alyanla sökülmiyormu? du bakalım 10bin bakımı gelsin anlayacağız
)
Üst buji benzin deposunun altında, dışarıdan erişim yok. Servislerin bakımda onu değiştireceğinden bile şüpheliyim. Bir tek o bujiyi değiştirmek için 1 saat iş yapmaları lazım. Bujilerin değişeceği zaman eskilerini mutlaka isteyeceğim, gerçi eksik bujiyi başkasından tamamlar herkes istemiyodur ki eskileri.
-
25 Aralık 2015, 03:51
okoca adlı üyeden alıntı
ikiside aynı yakıyor cbr 250 cc olmasına rağmen
-
25 Aralık 2015, 09:01
İkisinin de bahsettiğin durumlarda ikinci eli yakın fiyatta oluyorsa, ben bajaj(200ns) kullanıcısı olarak ikinci el 2binde bajaj200Rs yerine 10bin km'de Cbr derim. Yalnız Herşeyin ideal olduğu bir ortamda bu geçerli, yani motorların ikisinin de canı alınmamış, motor kısmı açılmamış, temiz bakılmış ... vs oldukları bir durumdan. Yoksa ikinci elin tamamına sıcak bakamıyorum ne yazık ki ülkemizde, 2binde ya da 20binde olması farketmiyor.
Bunlar haricinde bir çok kıstas var tabi ,maddi durumun, yedek parça fiyatları, çevrende gidebileceğin düzgün bir servisin varlığı ..vs. Bunların hepsini düşünüp karar vermek gerekiyor, ama tüm bunları es geçip temel olarak hangi motor diyorsan Cbr.
-
25 Aralık 2015, 09:20
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Üst buji benzin deposunun altında, dışarıdan erişim yok. Servislerin bakımda onu değiştireceğinden bile şüpheliyim. Bir tek o bujiyi değiştirmek için 1 saat iş yapmaları lazım. Bujilerin değişeceği zaman eskilerini mutlaka isteyeceğim, gerçi eksik bujiyi başkasından tamamlar herkes istemiyodur ki eskileri.
üst buji yi sökmek için benzin deposunu sökmenize gerek yok, yan kısımdan sökebilirsiniz fakat biraz diğer bujilere göre zahmetli. motor üzerinde gelen buji sökme aparatı değilde T şeklinde buji sökme aparatı var o daha güzel ve rahat bir şekilde buji yi sökebilirsiniz.
bu linktekinin aynısı olursa daha rahat sökebilirsiniz.
http://tr.aliexpress.com/item/Free-s...rchweb201560_1
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
25 Aralık 2015, 09:22
paran varsa honda tabiki ama 11000 tl ye en iyisi pulsar rs hemide ABS li
-
25 Aralık 2015, 09:28
Bence bajaj ile honda yı aynı kulvara koymamalısın bile.
Ben her zaman honda tercih ederdim şahsen.
-
25 Aralık 2015, 09:30
Bajaj al demek isterdim ama ne yazık ki kuralkan'ın servisleri çok kötü. Forumda bu konuda yazılmış yüzlerce eleştiri var. Çoğu servisi ciddiyetten uzak, müşteri ilişkileri hakkında bilgisiz, bilgi düzeyi yetersiz olmakla itham edildi.
Bajaj denince aklıma bir tek forumda müşteriler ile ilgilenen Ekrem bey geliyor. O da tek başına markayı kurtarmaya yetmiyor ne yazık ki.
Motor seçerken, motorun görüntüsü veya kalitesi dışında, servis hizmetleri de hesap edilmeli. Bajaj CS 04 (modeli hatalı yazmış olabilirim) 400 cc naked model çok hoşuma gitmişti. Ancak servis ağını düşündükçe MT25 i yedek motor olarak almak daha mantıklı geliyor.
İkametgahına yakın olan bajaj servisini git bir gör, ondan sonra karar ver.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)