Bajaj'dan yeni bir model; Pulsar As 150
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ekrem Ata'nın facebook hesabından yaptığı duyuru şu şekilde;
Pulsar NS 200, Pulsar RS 200 ve şimdi de Pulsar AS 150…
Günlük şehir içi kullanım, hafta sonu yorulmaksızın konforlu uzun yol yapabilme, titreşimsiz, macera heveslileri için dizayn edilmiş çok yakışıklı bir model. Rüzgâra karşı direnci artırılmış, ergonomik yapısı, sınıfında ilk kullanılan projektör farları, 9500 RPM gücü 17 PS, 2 buji, 4 valf DTSI motor, 5 vites, hava soğutmalı ve daha bir çok önemli özellikleri ile PULSAR AS 150 10 kasım 2015 tarihinden itibaren bayilerimizde yerini alacak.
Lansman fiyatı 6.990 TL.
Teknik özellikler;
http://www.bajajauto.com/pulsarAS/specifications.htm
Reklamlar
-
esasında bu model yerine şu grenajları pulsar 200NS e koyup hafif enduro havası katsalar çok daha fazla satış olurdu
-
Yedek parça olarak ön camın gelmesinide dört gözle bekliyoruz.
-
Arka fren kampana malesef,,,
-
Bence CBF'ye benziyor
-
Eğer motor karbüratörlü ise 150cc den 17hp gerçekten iyi bir güç.
-
Motor güzel duruyor,şekli baya güzel, 150cc 17bg çift buji olması da çok iyi, az da yakar, buraya kadar herşeye eyvallah. Güzel motor.
Ama fiyatı gerçekten 6990 tl ise çok pahalı. Hepi topu 150cc bu motor. Başka 150cc rakibi yok desen bi dünya raibi de var aynı sınıfta. Hemde çoğunun fiyatı bundan ucuz.
Merakla bekliyorum bakalım akıbeti ne olacak.
-
150 lik motosikletlerin 7 bin liraya satıldığını da gösteren Allah'ım, sen konuyu biliyon, beni kötü söyletme ....
-
Bence tasarım çok hoş.Özelliklerde iyi ama 6900 yerine 6000 felan olsaydı cbf ecel terleri dökerdi.Diyeceğim de yine alan vardır muhakkak
-
İkinci elde 8000 liraya 200 cc varken bunu almak ne kadar doğru bilmem. 125 discovery 150f modellerindeki sıkıntı bundada olursa. 7000 lira az para değil. Makina yakışıklı güçlü duruyor ama....
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
7000 lirayı ben cbf e bile vermem.
-
Bi degistiremediler bu discovery tasarimini
-
Çokpara .
Bu paralara çok zor satılır.
-
Fiyat performans makinasi drift heralde en iyisi
-
150cc arka fren kampana ön fren tek disk dtsi müthiş gerçekten. allahtan fiyatınıda makul tutmuşlar 6990 TL'cik
7000 TL olsa hayatta alınmaz. gerçi hondanın cbf 150cc liğide kampanyaya girmiş ama olsun bajaj çok köklü öyle köklüki sormayın gitsin.
şaka bi yanada sanki Bajaj AS200 için fiyat ve müşteri pörtföyü oluştuma çabasında. şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun.
-
Lansman fiyatı bu alacaklar hemen alsın . Mart sonu Nisan başı ikinci eli 8000 tl )
-
Sitede arka fren disk gorunuyo. Fiyat gercekten abartili olmus.
-
Cbf 5300 tl iken
-
Allahtan lansman fiyatı. Cbf 150 varken kim alır bunu? Göte sürülecek akıl yok bunlarda.
-
Aslında görünüş olarak çok güzel motor ama nedense konuyu açarken olabilecek en kötü resimler seçilmiş. Fiyat bence de pahalı, 1000 TL aşağıda olmalıydı. İncelemelerde titreşimin sadece devir kırmızı bölge sınırındayken biraz olduğunu yazmışlar. Son hız 125 diyorlar. Tüketim için yine 1 litre ile 50 km lafları uçuşuyor ama 17 BG motorla o kadar düşük olacağına ihtimal vermiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)