honda bayisinin zincir yaglama anlayisi
Reklamlar
-
Normalde ben internet uzerinden kotu reklam yapmayi sevmem ama kimse kusura bakmasin bunlar benim hayatimi riske artilar.
soz konusu bayi anes motor istanbuldadir. yeni aldigim motorumun 550 km de yagi baya siyah olmustu bende degisim icin anes motora gectim.. yag degisiminden sonra zincirini de yagliyalim dediler ve boyle yagladilar..
Sadece lastik de deil.. arka freni 2 3 kere kullandiktan sonra tutmamaya basladi... tum balata yag olmustu diskten..
Reklamlar
-
Yav arkadaş nedir bu motorcuların çektiği.
Kimi bayi 3 liralık şeye 10 lira der.
Kimi müşteriyi dövercesine yaklaşır.
Kimi deli gibi para vermene rağmen 3 kuruşluk iş yapar.
Kimide böyle hayatımızla oynar.
Çok geçmiş olsun diliyorum. Başınıza bir iş gelmeden farketmeniz çok iyi olmuş.
Bu rezilliği mümkün olduğunca yaymak ve sorumlusunun sağlam bir ceza almasını sağlamak gerekiyor.
-
Tlf no birakdiysaniz 2 gune ararlar sizi memnun kaldiniz mi hizmetimizden diye genelde bir bayan olur arayan kiside
Ne diyeceginiz size kalmis. Cok gecmis olsun erken farketmeniz hayati değer tasımıs
-
Motor da 600 rr yani.Hata affedecek makina değil.Ben olsam bunu yapan ustayla uğraşırım.
-
sen sen ol zincirini kendin yağla balatanı kendin değiştir böyle ufak tefek şeyleri adamlara yaptırma derim.... yapabildiğini sen yap kafan basmayan ağır şeyleride onlara yaptır...
-
yok aga olmaz böyle. kendi motorunun ustası olacaksın. yağdı baldı bunlar için servise minnet etmeyeceksin. adamı öldürür bunlar.
-
bulut59 adlı üyeden alıntı
yok aga olmaz böyle. kendi motorunun ustası olacaksın. yağdı baldı bunlar için servise minnet etmeyeceksin. adamı öldürür bunlar.
aga walla her aksamı kjendim yapıyorum. hani biraz daha boş vaktim olsa 10bin km de bir motoru reflektiyeye kadar gider...
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
-
Honda tr ye mail at sizin yapacağınız bakımın yağlanmanın içine sıçarım de
-
seta34 adlı üyeden alıntı
Tlf no birakdiysaniz 2 gune ararlar sizi memnun kaldiniz mi hizmetimizden diye genelde bir bayan olur arayan kiside
Ne diyeceginiz size kalmis. Cok gecmis olsun erken farketmeniz hayati değer tasımıs
Kimse aramadi beni..
Ben cikarken lastigin uzerinde parlak bisey oldugunu gordum fakat aldiris etmedim sudur balata spreyidir dedim zincir yagini da bole birakmazlar heralde dedim yanilmisim..
Ikinci virajda motorun arkasi garip hissediodu.. saga cekip temizledim fakat gene olmadi eve kadar sola donerken dimdik bi sekilde geldim..
Birde 2 3 dk sonra arka frenin tutmamasini farkettim.. diski elledigimde yag icindeydi ve balatalara bulasmisti.. evet eve gene boyle geldim
Kisacasi allah korudu diyebilirim.. evde motoru standa alip zincir temizleyici ile lastigi yikadim Resmen ve balaya spreyi ilede diski yikadim..
-
mevzuyu honda genel merkeze ve japonyadaki merkeze yazın. bu resmen adam öldürmeye teşebbüs.
-
zinciri yağladıkdan sonra yarım saat kadar sürüş yapmamak gerekir aksi halde lastiğiniz jantınız vede diskiniz yağ içinde kalır..
tabi bu sizin hatanız değil müsaade etmemeleri gerekirdi çıkmanıza..
kendim Anes motordan servis almadım ama yedek parça ve aksesuar satın aldım ilgi alaka güzeldi..
geçmiş olsun diyelim..
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
zinciri yağladıkdan sonra yarım saat kadar sürüş yapmamak gerekir aksi halde lastiğiniz jantınız vede diskiniz yağ içinde kalır..
kendim Anes motordan servis almadım ama yedek parça ve aksesuar satın aldım ilgi alaka güzeldi..
geçmiş olsun diyelim..
kullanmadan onceki hali daha kotuydu.. bu resmi eve gelince cektim sanirim yagin birazi yola gecti..
-
işte bu yüzden bütün bakımları kendiniz yapıcaksınız... şahsen ben öyle yapıyorum.
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun diyelim..
ipone zincir yağı kullanıyorum. yağladıktan 5-10 dk sonra motoru kullanıyorum, gram yağ atma yapmıyor.
-
Şu anese niye gidersiniz anlamıyorum
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sırf bu yüzden otomatik yağlama yaptım. Spreyle kendim yapsam da sıçrıyordu. Tehlikeli
-
en iyisi kendiniz yapın
-
İşte bu yüzden zincir yağı yerine kauçuklu grese motor yağı karıştırıp yağlıyorum zincirimi.
-
Dostum Allah korumuş geçmiş olsun. Bir gelişme olursa-veya olmazsa buraya yazarsan sevinirim. Bu gün sana yarın bize....
Mengu16 adlı üyeden alıntı
İşte bu yüzden zincir yağı yerine kauçuklu grese motor yağı karıştırıp yağlıyorum zincirimi.
Hiç sorun yaşadınmı dostum bu güne kadar? Bir de karıştırdığın oran ne? -----Yemek tarifi gibi oldu (:
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
mozgur adlı üyeden alıntı
Hiç sorun yaşadınmı dostum bu güne kadar? Bir de karıştırdığın oran ne? -----Yemek tarifi gibi oldu (:
Sorun yok, orjinal zincir 8-10 bin km gider diyolar Pulsarda. 3000km'yi geçti zincirde bir yıpranma veya abartılı uzama yok. Zincire zarar vermiyo. Bir avuç kadar grese 30-40ml falan yağ ekleyip karıştırıyorum. Aslında yağ-gres oranı konusunda net bir kararım yok, gresi biraz yumuşatıp sulandıracak kadar koyuyorum iş görüyo. Demir çubukla karışımı zincire sürüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)