Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İSTANBUL-SAKARYA arası benimle(r25) giden sarı mt-07'yi arıyorum nolur bulalım onu :)

REKLAM ALANI
    yaygeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R25
    anna RF feat Naadistan - "Tum Hi Ho" Aashiqui 2 - INSTRUMENTAL

istanbuldan çıktım yola anna rfnin bu şarkısını dinliyorum. uzun yolun tadını çıkarıyorum. hızım en fazla 120-130 sonra yanıma bi manyak geldi sarı bi mt-07 kulaklık takılı sürekli dans ediyor basıyor makasa giriyor. takıldım peşine ve sakarya ya kadar o kadar eğlenerek ve gülerek geldim ki adam tam bir manyak tam bir çılgın böyle bir dans etme yok inşallah buralardasındır okursun bunu yada bir tanıyan vardır. ulaş bana hocam hem seninle tanışmak istiyorum hemde sana güzel bir klip çekmek istiyorum fenomen olacağına kalıbımı basarım o derece güldüm yani
    www.youtube.com/c/ied0634
    www.instagram.com/ieeddd

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Birgün kamyonun birine arkadan yapışıp kaza yaptığında "Falanca kardeşimizi kaybettik" diye başlık da açarsın artık...

yaygeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R25
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birgün kamyonun birine arkadan yapışıp kaza yaptığında "Falanca kardeşimizi kaybettik" diye başlık da açarsın artık...
    ne alakası var ya. adam gayette güvenli sürüyordu?
    www.youtube.com/c/ied0634
    www.instagram.com/ieeddd

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    Makasa giriyor-güvenli sürüyor ilginçmiş kardeş

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    Nasıl dans ediyordu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    tatilde çok güzel bir kız görmüştüm nolur bulalım onu
    cbf 150 ve potasyum bunu beğendiler.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende geçen ay üsküdardan gelirken e5 te maltepeye kadar benimle gelen tricolor cbr250 süren kızı arıyorum,öyle makas atma şekli yok,o zig zaglar falan beni benden aldı. (plaka bursa olması gerek) ölmediyse bana ulaşsın :D

Alıntı 4Vaqrant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    WTF ? Bu kadarı da fazla arkadaş. Sizin yol yapma anlayışınız bir arabanın arkasına takılıp gidene kadar arkasından ayrılmamak mı ?

Haddi zatında akan trafikten daha hızlı akmanız lazım ki buda size şerit tahsis edilmeyeceği için ancak makaslarla mümkün.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı 4Vaqrant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam makas var makas var. Sinyalli ve sıkıştırmadan yapılan makas trafikte suç değil. Nitekim sağ şeriti tercih eden birisi önüne kamyon geldiği zaman hızlıca sola sinyal verir geçer ve tekrar sağa sinyal verir. Birde bazı insanlar o kadar kuralsız ve cahilce sürüyor ki orta şeritteki adam sağ şeritten daha yavaş gidiyor. İşi olan veya acelesi olan adamı sinirlendiriyorlar haliyle. Acelen yoksa geç sağa kardeşim ne yapıcaksan orda yap...

vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam makas var makas var. Sinyalli ve sıkıştırmadan yapılan makas trafikte suç değil. Nitekim sağ şeriti tercih eden birisi önüne kamyon geldiği zaman hızlıca sola sinyal verir geçer ve tekrar sağa sinyal verir. Birde bazı insanlar o kadar kuralsız ve cahilce sürüyor ki orta şeritteki adam sağ şeritten daha yavaş gidiyor. İşi olan veya acelesi olan adamı sinirlendiriyorlar haliyle. Acelen yoksa geç sağa kardeşim ne yapıcaksan orda yap...
    Trafikte " makas atmak " diye kullanilan tabir, genellikle kuralsız şerit değiştirme için kullanılıyor. Bence sizin bahsettiğiniz şeyi yapmıyordu mt07 ki kişi. Ki zaten bence sizin bahsettiğiniz şey da "makas atmak" değil.

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Babacım bırakın bu tarz şeyleri.

teodor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XV 950 CAFE RACER - Yamaha YZF R25
    Benim de dün gece 2 sıralarında izmir manisa yolunda sırf arkamda kız var diye 140 civarı giderken önüme yarım metreyle kıran 600lük hondacı bilmem nesini arıyorum. Şerefsiz de ne plaka ne bir şey vardı, yakalayamadım..

TOTEMONS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1991 MODEL MZ 251-YAMAHA MT-125-2014CBR500R-CBF150
    Yoğun uğraşlar sonucu arkadaşı buldum fakat seninle görüşmek istemiyor

sinan151 ve cbf 150 bunu beğendiler.

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Bende o zaman dün siyah ninja 250r ile seyahat eden birlikte aragaz,korna çala çala arabalarin aralarindan gectigimiz sonrada korna calarak ayrildigimiz siyah beyaz nolan kaskli bayani ariyorum :D

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı seta34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende o zaman dün siyah ninja 250r ile seyahat eden birlikte aragaz,korna çala çala arabalarin aralarindan gectigimiz sonrada korna calarak ayrildigimiz siyah beyaz nolan kaskli bayani ariyorum :D
    Umarım bulursun. İki tarafta korna çaldığınıza göre iki tarafta elektirik almış :D. Plakayı gördüysen bir sorgulat yada forumdaki tüm ninja 250r kullanan bayanları araştır:D. Bir ara motosiklet konvoyu yapalım diyodun özel günler için bir bakmışsın senin için yapılmış :D. Hadi hayırlısı.(umarım şaka değildir:D)

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Alıntı AliCem Yener adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Umarım bulursun. İki tarafta korna çaldığınıza göre iki tarafta elektirik almış :D. Plakayı gördüysen bir sorgulat yada forumdaki tüm ninja 250r kullanan bayanları araştır:D. Bir ara motosiklet konvoyu yapalım diyodun özel günler için bir bakmışsın senin için yapılmış :D. Hadi hayırlısı.(umarım şaka değildir:D)
    Plakasi cok kucuktu aklimdaydi ama yazana kadar unuttum tiger egzoz vardi parmak uclariyla basiyordu yere, keske bulup konusabilsek hatta aramizda bir scooter vardi sari renkli bi bayan surucu yol vermedi 2-3 dakika boyunca scooterli arkadas sinirlenip aynasini kirdi
    Bogazici koprusundeki ninjayi bekliyorum :D

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konuya girince alt tarafta google ads " semtinden bekarlarla tanış" reklamı atıyor

Beyler sakin
    Green Arrow bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Herkes neden sadece makasa odaklandı anlamadım ? Adam kulağında kulaklıkla dans ederek motor sürüyormuş. Yani konsantrasyon sıfır, kendini müziğe kaptırmış gidiyor. Yola konsantre olsa makası da atsın. Zaten bana göre kulaklıkla müzik dinleyerek motor sürülmez, bu arkadaş üzerine bir de dans ediyormuş (artık nasıl oluyorsa ?).

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    cüzdanımı kaybettim içinde ne kadar para vardı hatırlamıyorum yardımcı olunda bulalım (sonrada trol-mrol diyolar)

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı seta34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Plakasi cok kucuktu aklimdaydi ama yazana kadar unuttum tiger egzoz vardi parmak uclariyla basiyordu yere, keske bulup konusabilsek hatta aramizda bir scooter vardi sari renkli bi bayan surucu yol vermedi 2-3 dakika boyunca scooterli arkadas sinirlenip aynasini kirdi
    Bogazici koprusundeki ninjayi bekliyorum :D
    Off şimdi ben de dertlendim. En iyisi ninja bölümüne bakın. Sevenleri kavuşturalım. En büyük hata da sende keşke o uzayınca direk durup bir yere plakayı yazaydın. Scooterlı arkadaş bence bu kadar sinirle motor kullanmasın:D. Bence sen bugün nimja 250 kullanıcıları bölümünü hatim et tek çare bu :D.(umarım şaka değildir. Şakaysada beni güldürdü ya o yeter)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)