ANKARA AYAŞ KAPLICA - BEYPAZARI GEZİSİ
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar Kızılcahamam gezimizden sonra 2. gezimizi AYAŞ a yapıyoruz...
Buluşma yeri : Efe Honda yanı Petrol Ofisi içi.
Saat : 10:30
2. katılım yeri: 10:45 Optimum karşısı İstanbul yönü
Plan: Honda Efeden yola çıkıp 45 dakia 1 saat sonra AYAŞ KAPLICALARI nda Hamam ve Şifalı kaplıca molası veriyoruz.
İyi bi keselendikten sonra Beypazarına Gözleme yemeğe gidip yanında havuç suyu içiyoruz.
Beypazarı konaklarında fotograflarımızı çekip hava kararmadan Ankaraya Dönüş yapıyoruz.
Bilgiler : Ortalama hızımız 100km/saat olacak en yavaş motor 2. sırada gidip hız ona göre ayarlanacak. Şu an için 4 kişiyiz. Toplam güzergah 200 km (gidiş - dönüş). Katılacak olanlara özel mesajla numaramı yollayacağım.
Gidilecek Kaplıca netleşince yazacağız tavistelere açığız
Reklamlar
-
Tarihi bana uyarsa ben varim.
-
tarih ve saat alabilir miyim ?
-
Aman tanrım saati yazıp tarihi yazmamışım
Pazar Sabah Saat 10:30 arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:12 ----------
06.09.2015 PAZAR GÜNÜ YAPILACAKTIR.
obarey adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar Kızılcahamam gezimizden sonra 2. gezimizi AYAŞ a yapıyoruz...
Buluşma yeri : Efe Honda yanı Petrol Ofisi içi.
Saat : 10:30
2. katılım yeri: 10:45 Optimum karşısı İstanbul yönü
Plan: Honda Efeden yola çıkıp 45 dakia 1 saat sonra AYAŞ KAPLICALARI nda Hamam ve Şifalı kaplıca molası veriyoruz.
İyi bi keselendikten sonra Beypazarına Gözleme yemeğe gidip yanında havuç suyu içiyoruz.
Beypazarı konaklarında fotograflarımızı çekip hava kararmadan Ankaraya Dönüş yapıyoruz.
Bilgiler : Ortalama hızımız 100km/saat olacak en yavaş motor 2. sırada gidip hız ona göre ayarlanacak. Şu an için 4 kişiyiz. Toplam güzergah 200 km (gidiş - dönüş). Katılacak olanlara özel mesajla numaramı yollayacağım.
Gidilecek Kaplıca netleşince yazacağız tavistelere açığız
-
Bu günlerde yoğun çalışıyorum eğer pazar sabah vakit bulabilirsem kesin oralardayım.
-
Oldjack adlı üyeden alıntı
Bu günlerde yoğun çalışıyorum eğer pazar sabah vakit bulabilirsem kesin oralardayım.
Kardeşi de al gel bekliyoruz
-
Mani cikmazsa bir dal alirim bende..
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Mani cikmazsa bir dal alirim bende..
bekleriz hocam.
-
Benim motorum Çanakkale'de Ankara'da olsaydı kesin katılırdım.
-
Kısmet hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
İnternetten arattığımda Günü birlik faydalanmada 2 tip varmış birine sauna ve hamam dahil diğeri sadece kaplıca girişi.
Başka yer mekan tavsiyesi olan var mıdır?
1. TİP 15 tl
http://www.ayasicmeceleri.com/htmldo...a_kaplica.html
2. TİP 30 tl
http://www.ayasicmeceleri.com/htmldo...s_kaplica.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
Last call!
Pay attention Please...
Boarding Ayas TK101
-
Ya nasil da canim cekiyo... bi hamam sauna bi tellak masajina da ihtiyacim var da sonraki sefere insallah. Hem 125st ile deneyim olurdu
-
numangokce adlı üyeden alıntı
Ya nasil da canim cekiyo... bi hamam sauna bi tellak masajina da ihtiyacim var da sonraki sefere insallah. Hem 125st ile deneyim olurdu
İnşallah kardeşim
-
Bende gelebilirim kardeşim muhtemelen :-)
-
2 yada 3 kisi katilacagiz gibi ozelden no
-
Bana uymuyor maalesef, haftaya pazar olsa uygundum
-
ibrahimrt adlı üyeden alıntı
Bende gelebilirim kardeşim muhtemelen :-)
Gelemiyeceğim maalesef
-
Biz cevre yolundan gelecegiz kismetse, Optimum onunden U cekip karsida bekleriz (kirmizi BMW, kirmizi TRACER)
-
-
Hamamda bulustuk toplu surus olamadi ama tanismis olduk..bir kac foto ve video eklerim..
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Hamamda bulustuk
toplu surus olamadi ama tanismis olduk..bir kac foto ve video eklerim..
Donuste toplu surus olmustur demi... ya nasil icim gitti... kismet bidahakine artik.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)