Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bir günde 2 kaza :D Resim içerir

REKLAM ALANI
    omer2to - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache rtr 150
    Öncelikle verilmiş sadakam varmış.
    İlk defa trafik içinde kazaya karıştım.Ne yapacağımı bilemedim motorsiklete atlayıp devam ettim.
    İlk kazam çarşıda ilerliyordum birden yan sokakdan 55-60 yaşlarında bir adam çıktı bana çarptı düşmedim dengem bozuldu ilerde düşecektim tam motorsikeletin üzerinden atladım.hafif ayağım sıyrıldı. Arabaya doğru ilerledim indi adam suçluyum dedi tamam yaptığımı biliyorum. Bende bağırdım yapacağın işi bilmem ne adam küfür etme dedi bende atlayıp bindim döndüm. Yanında kadın vardı küfür ettiğime utandım. Ama suçlu adamdı suçunu kabul etti.
    Arkadaşlar lc de beni bekliyordu gittim gördüm 100 metre sonra. Atlayıp çiğköfte yiyecektik.
    200 metre ilerde kazanın şokunu atlamamış ken ışıkta beklerken yandaki motorsikletli geçti yeşil yandım sandım bende çıktım kırmızı yandığını görünce durdum. Arkadan araba tak dedi.
    Plakam eğildi ışıktan geçip sakin bir yerde durup çay sigara yaptım.Şimdi ışıkta geçtim ceza yer miyim ?
    Mobese var ama araba çarptı bana.
    5 yıldır araba kullandım 3-4 aydır motorsiklet ilk defa kazaya karıştım başka bir araç ile.Tutanak falan tutmama gerek var mıydı ?
    Motorsiklet de birşey yok bende de yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zeronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR125(1.),Yamaha Wr125X(2.),Yamaha YZF R25
    geçmiş lsun cay sıgara yapıp olayı derınlemesıne dusunmekle ıyı etmıssın mazAllah 3. kaza gelebilirdi

omer2to - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache rtr 150
    Alıntı Zeronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş lsun cay sıgara yapıp olayı derınlemesıne dusunmekle ıyı etmıssın mazAllah 3. kaza gelebilirdi
    hocam yaşadıklarımı bir bir anlattım birde suçsuzum yani hata bende değil
    Hepiniz çok iyi çok hızlı insanlarsınız ama yokuş aşağı

geçmiş olsun, ışıkda ceza yiceni sanmam, keza önünde plaka yok, bu mobese sistemleri otomasyon sistem,
    yerdeki beyaz çizgiyi geçdiğin an cezayı yiyorsun, yani beyaz çizyi geç ama üstünde veya önünde dur,
    yine ceza yiyorsun. sen ceza yemezsin ama arkadaki araç yiyebilir.. aynı şekilde yanından geçen o motorluda, kameraları kimsenin izlemediğine, sistemin otomasyon sistem olmasın güveniyor..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)