Arkadaşlar Bajaj Pulsar Aldım 2015 Model.İnternete Koymuştum(Cc Yükseltmek İçin Diye Belirttim.).Bmw F650 Takas Geldi.1999 Model 52 Bin Kmde Sizce Mantıklı Bir Takas Olurmu?
Arkadaşlar Bajaj Pulsar Aldım 2015 Model.İnternete Koymuştum(Cc Yükseltmek İçin Diye Belirttim.).Bmw F650 Takas Geldi.1999 Model 52 Bin Kmde Sizce Mantıklı Bir Takas Olurmu?
Sen mantıklı diyorsan mantıklıdır. Git bi motora bak bakımları falan yapılmış mı diye malum eski motor, kullanma imkanın varsa bi motorları takas edip 1-2 saat solanın. Yok ben anlamamdersen saniyeye gidin tanıdık ustan varsa mutlaka ona götür.
Meşgulum muhabbetine pek inanma işide aceleye getirme bağlatmak istemiyorsa çekindiği bir şey elbet vardır
99 model 52 bin km?
Kendilerine, “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın“ denildiğinde
“Bizler sadece düzeltenleriz“ derler.
Oysa onlardır asıl bozguncu; farkında bile değiller. 2.12
yanlıs anlamayın ama 2014 model den inip 99 model bir motosiklet e binmek cok buyuk risktir özellikl f650 gibi bir makinaya...
eger o tarz bir makina istiyorsanız aprilia pegaso 650 tercih edin.. aynı motor ve daha yaşı ufak bir seyler bulursunuz...
Benim motosikletim 2008 model 85.000 kmde. 90 küsür model f650 nasıl 52 binde oluyor ? Motor tekrar mı yapılmış ?
Kafa kafaya mi olacak.
Eger oyleyse iyi dusun...cok f650 var uygun fiyata..
Kranklarinda sorun olabiliyor..dikkat et...
Hocam Denk Geldi Konuştuk,Bende İsterim Yüksek Model Az Km Motosiklet İle Takas Etmek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-bmw-f650-karakter-meselesi-218641511/detay
Büyük makinenin masrafı büyük olur, hızlı makinenin hata payı olmaz, eğer alıp adam edecekseniz bir çok noktayı elden geçirmek gerekir, bu da külfetli olacaktır. Bütün bunları göz önünde bulundurmak gerekir. Ayrıca yürüyen aksamı konusunda da olası bir çok sıkıntı mevcuttur. Bunlar piston'dan debriyaja kadar gider, yakıt sisteminin çürümüş olma ihtimali yüksek.. Akla gelebilecek herşey mümkün. Kararı doğru vermek gerekir. Şartları göz önünde bulundurarak.
Fazla olmayan sorunu nedir acaba? Bakmak lazim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-bu-motor-kacmaz-yesilyurt-tan-kacirilmiycak-motor-218761824/detay
Bide buna bak? Bana yakin,istersen inceleyebilirim...
Ben başka bir konuya değinmek istiyorum, bu sahibinden de apaçi apaçi başlıklarla(bana göre) ilan veren aynı bunun gibi karakter meselesi, bunun gibisi yok, yer uçağı, gibi ilanlardan uzak durmak gerek bence. Ulan bunun gibisi yoksa satma. Bana ciddiyetsiz ve güvensiz geliyor bu tipler. Ayrıca enduro motoru, enduro gibi kullandığından da şüpheliyim..
Bu forum üyelerinden bir abimin söylediği gibi, önce motoru satan adama bak, sonra motora.
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
hiç mantıklı değil, elinde patlar o gs.
Tabletten beceremedim,niye vuruyon ki barnak kadar cocuga
Km gorecelidir, benim 2006 F650GS 30bin km de... Simdi 99 model F650 GS surus dinamigi yol tutusu viraj tork surat vs pulsari tabiri caizse ayakta iserken dover. Ancak 99 modeller tek bujidir.. F650 nin keyfini cift buji ile cikarmakta fayda vardir buda 2004 ve sonrasi demektir. Yinede temiz bir F650 seni keyifle her yere tasir, delikanli motordur..
dostum motora bakmadım bile. ilandaki açıklamanın kısa olması, ilanın başlığı falan. bu kişiden motor almazdım ben. biraz değer vermeli motoruna ve herşeyi yazmalı, ilan verirken özenip bezenmeli. böyle olmuyor yani.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)