siparişi verdim göğüs bandı ve pil için sabah annem dedi kargon geldi. ulen uyku sersemi açıyorum kutu ağır allah allah bu işte bir tuhaflık var açınca birde ne göreyim 3 tane sj 4000 wifi adıma fatura edilmiş oh mis
iade edeceğim tabiiki
siparişi verdim göğüs bandı ve pil için sabah annem dedi kargon geldi. ulen uyku sersemi açıyorum kutu ağır allah allah bu işte bir tuhaflık var açınca birde ne göreyim 3 tane sj 4000 wifi adıma fatura edilmiş oh mis
iade edeceğim tabiiki
Tanesi 20TL ye mi geldi?
1 tanesini bu güzel kardeşine iade edermisin sayın bireybaraküs?
alan arkadaş 1274 tl para vermiş 3 tane sj 4000 wifi için
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
ürün türkiye den geliyor hatta bu kameraları türkiye ye ithal etmeye başlayan bir firmadan gavur olsa acımazdım dermişim
adamları arıyorum açan yoksa bu bir işaret mi kameraların üzerine yatmak için
veya forumda şöyle arkadaşlar amı http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3644079 dağıtsak sevabına
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Özele gelsene bişey konuşcam..
Şaka bir yana, iade edeceğinizden şüphem yok hocam..
Hocam böyle söylerken sakın sen 3 tane sipariş vermiş olmayasın
Yabancıda olsa iade edin hocam. Hatta yabancıysa kesin yardımcı olun adamlar inanılmaz iyi niyetli ya.
60 tl ye nereden aldınız acaba, ben de SJCAM almak istiyorum hatta az önce sahibinden.com a bakmıştım 400 tl yi görünce çıktım
sanal pazar üzerinden http://www.kaanelektronik.com/ diye bir firmadan almıştım yanlı sitesinde 399 tl bana gelen ürünün tanesi 425 e geliyor faturada
firmayla görüştüm arayınca şaşırmış gibiydi sanki istediğin ürünlerde gelecek dediler asıl ürünler gelince kargocuya ver ve onun yanından beni ara dediler ürün izmir de bir arkadaşın dedi ,dediği gibi kargocu biraz önce geldi kameraları verdim konuştular görevliyle anladığım istanbula geri istedi (bana izmir diyor nedense ) sonra ben aldım telefonu sadece kutunun birini bakmak için açtığımı kendiminde sj 5000 kullandığımı içinden kesinlikle bir şey almadığımı üstüne basa basa söylüyorum ama güzel abim ,aslan abim ,canım abim bir şey lazım olursa kamerayla ilgili ara hallederiz çok sağ olasın (faturayı zaten adına kesmişiz üstüne yatardın ) tadında teşekkür etmiyor
ve konu kapanıyor
herkese kazasız belasız
neyse en iyisini yapmışsın,sonuç da bu öküz arkadaş teşekkür etmesede bu iyiliğini gören biri var merak etme...
abim bana versene be köyde video çekçem bol ezmeli çok eğlenceksiniz valla bak
Dogru olani yapmissin.. 2 teker uzerindeyiz...
sana başkasının kargosunu mu yollamışlar olayı çözemedim ben
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)