Huzurlarınızda 2015 cbr 250rr (ÇİFT FAR/ÇİFT SİLİNDİR)
Reklamlar
-
ön kafa grenajı ve farlar panigale, arka kuyruk, depo, grenajlar ve boya komple 1000rr(sp), egzoz, jantlar ve arka maşa 650f, ön maşa ve frenler de 250r. photoshop'un bu kadarı.
veya akraba evliliği de olabilir bilemiyorum...
ciddi ciddi bu fotoğrafa inanan var mı?
Reklamlar
-
-
Tek silindirlisi 14.000 ken çift silindir 2016 2017 bilmem kaçta gelicek motor r25 ile aynı fiyatta olucak diyene gülüyorum. Cbr650f li arkadaşada basmasınız öneriyorum, r25 grubuna gelirseniz facebookta ne kadar kim ne yakmış görebilirsiniz kafamdan uydurmuyorum. Rodajda olmayan makinada 4-5 litre yakıyor 10 20 bin km geçince bu değer düşebilir, Cbr gibi 3 litre yakmayı ben beklemiyordum zaten.
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
buyrun demişsinde motorun varlığına dair tek bir somut delil yok. aceminin biri gitmiş slayt yapmaya çalışmış, onuda eline yüzüne bulaştırmış kii zaten bu motor aynı şekilde gelecek olsa yine r25 i tercih ederim çünkü şuanda halihazırdaki haliyle en yakışıklı 250 cc
-
handsome_07 adlı üyeden alıntı
buyrun demişsinde motorun varlığına dair tek bir somut delil yok. aceminin biri gitmiş slayt yapmaya çalışmış, onuda eline yüzüne bulaştırmış
kii zaten bu motor aynı şekilde gelecek olsa yine r25 i tercih ederim çünkü şuanda halihazırdaki haliyle en yakışıklı 250 cc
üstad somut delil diye vermedim, ararken denk geldim, indian drives bilinen bir kanal, boş şeyleri kanımca haber yapmaz diye düşündüm oda bununla ilgili bir video yaptı ise vardır bir bildiği demek istedim
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
üstad somut delil diye vermedim, ararken denk geldim, indian drives bilinen bir kanal, boş şeyleri kanımca haber yapmaz diye düşündüm
oda bununla ilgili bir video yaptı ise vardır bir bildiği demek istedim
hmm anladım kardeşim sağol beni aydınlattığın için
-
sonunda kurye motoru görünümünden kurtulacak desenize...
-
Honda getirmez, adamlar 14000 liradan tek silindiri takır takır satıyorlar. Çift silindir satmak istemezler. En az yatırım en çok gelir mantık bu
-
Tokyo Motoshow 'da gösterildi:
http://www.rushlane.com/honda-cbr250rr-concept-lightweight-super-sort-tokyo-motor-show-12170077.html
-
maalesef konsept 2016 da olmayacak
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
23 Aralık 2015, 10:18
Herkesin yaptığı yorumlar burda duruyor ne oldu şimdi bu çift silindir cbr250rr geliyor mu gelmiyor mu?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
23 Aralık 2015, 10:27
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Herkesin yaptığı yorumlar burda duruyor ne oldu şimdi bu çift silindir cbr250rr geliyor mu gelmiyor mu?
Eicma'da yoktu.İstanbul'da ki fuarda da olmazsa 2017'ye inşallah
-
23 Aralık 2015, 11:33
vay bee, 2006 senesinde 23 bin liraya hayabusa alıyorduk. şimdi 250cc uyduruk motorlar için 20 bin liralar telaffuz ediliyor. memleketin geldiği noktaya bak?
-
23 Aralık 2015, 11:49
celikat adlı üyeden alıntı
vay bee, 2006 senesinde 23 bin liraya hayabusa alıyorduk. şimdi 250cc uyduruk motorlar için 20 bin liralar telaffuz ediliyor. memleketin geldiği noktaya bak?
İstikrar sürüyor. Yersen.
-
23 Aralık 2015, 12:00
celikat adlı üyeden alıntı
Yetmez ama Evet!!!
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
23 Aralık 2015, 13:32
Keoma adlı üyeden alıntı
Eicma'da yoktu.İstanbul'da ki fuarda da olmazsa 2017'ye inşallah
Bence gelir hocam güzel düşünelim güzel olsun!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)