Logar diğer adıyla mazgal ne derseniz diyin bu şerefsizliği yapan kapağı çalan ihmalı olanların Canı cehenneme. Akşam akşam az daha sakatlanıyordum
Logar diğer adıyla mazgal ne derseniz diyin bu şerefsizliği yapan kapağı çalan ihmalı olanların Canı cehenneme. Akşam akşam az daha sakatlanıyordum
Benim bir videom var ve o boşluğun tam dibinden geçiyorum gerçekten çok tehlikeli özellikle .mükemmel alt yapımız ile yağmur yaginca görünmüyorlar da asıl o zaman tehlikeli
bir kez bisikletle girmiştim ben de bunlara yaklaşırken hepsi yerinde mi diye kontrol eder oldum artık :D
karşılaşma ihtimalimiz pek düşük değil dikkat edelim. geçmiş olsun.
Hakkaten bıktım bu ülkenin işlerinden.
küfür etsen olmaz etmesen olmaz......
Annem hep anlatır, onların gençliğinde yağmur yağdığı bir gün ufak bir çocuk su altında kalan ağzı açık logara düşmüş. Cesedi kaç gün sonra Göztepe sahilde bulundu derdi. Bir acayip memleket.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Bizim eski evin önündeki mazgallarıda çalmışlardı. Hemde böyle bitanesini değil hepsini birden almışlardı. Ayrıca dik bi yokuşun bitimindeydi mazgallar yukarıdan gelen aracın durumu farketmesi imkansızdı yani. Balkondan görünce aşşağı inip geçen olmadan uyarıcı bişey koyuyum falan demeye kalmadı bi araç yukarda hızla geldi, ıslık falan çaldım ama duymadı ön tarafı çukura girip araç dik bi vaziyette kaldı. Sürücüde öldü. Özetle, kansızlık ve şerefsizlikten başka bişey değil. Yani onları satsan kaç lira edicekki? 100 liramı? değer mi insanların canına kastetmeye?
Kağıthanede neresi burası adresi verirmisin belediyeye bildireyim.
yuzyillarin birikimi burokratik oligarsi sayesinde
heryerde, tum kanunlarda devletin, belediyenin sorumluluklari, yapmasi gerekenler yuvarlak cumlelerle yazilmistir.
bu logar kapagini orada kapali durumda bulundurmak devletin, belediyenin sorumlulugudur.
calinabilir, dusebilir, bozulabilir..
bu durumlarda dahi yine sorumluluk devletindir.
vatandas olarak bir zarar gorsen nereye basvurursun?
nasil tazminat talep edersin?
basvursan da senin davana bakacak olan yine bir devlet memuru, hakim, burokratik oligarsinin uyesidir.
bu memlekette devlet aleyhine karar vermek en zor islerden birisidir.
cunku dayanak olabilecek acik, kesin kanun yoktur.
boyle sarmal dusunceler arasinda kafayi yersin de …devlet isleyisi bi adim bile ileri gitmez…
çok geçmiş olsun
Allah (c.c.) hepimizi korusun bi anlık mesele
Merhabalar,
Bu resmi de gördükten sonra, trafikte dikkat edeceğimiz olası ihtimallere bir yenisi daha farkındalık kazanmıştır.
Mesele görmektede, görmek mesele ..
yollardan tabelaları çalıyorlardı buna sıçramışlar demek ki
Fotoğrafla birlikte Kağıthane Belediyesi'ne şikayette bulun, eğer bu ihmalkarlık yüzünden bir zarara uğradıysan tazmin ettir.
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
logar değil rögar.
sanayii mah yunusemre cad.
memlekette din tüccarlarıyla hırsızlar el ele olunca asfaltta çalınır minarede
Amin cümlemizi inş
Zaten her geçen gün başka bir şey keşfediliyor bizim ölümümüze sakatlanmamıza yol açan Belediyenin Sulama fıskiyelerimi dersin rögar kapaklarımı üzeri örtülmemiş işareti bile olmayan çukurlarmı dersin neler neler
Rogar kapağı daha ağır basıyor olmalı
Sağol dostum hepmiz daha dikkat edicez heran mayına bile basılır bu ülkede
Çok şükür düşmedim çukura ama ani refleks fren ile kıl payı ucunda durabildim
Her ne zıkkımsa, Komutan Rögar Lögar
Yorumum silinmiş. Sanırım espiritüel yaklaşmakta artık suç. Çok yaşasınlar helal onlara diyorum siz anlayın artık ;)
Boşver biz seni anlıyoruz Twiter , Facebook , Youtube de küfür serbest ama bizim ülkemizde bir platformda ediyorsan paralelden alırlar içeri
Küfür beynin dışkısıdır dışkımızı içimizdemi bırakalım yani ? İkincisi küfürde etmedim ki ben öyle bir insamıyım töbe töbe :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)