4.Motosiklet seçim konusu HK.
Reklamlar
-
Merhabalar,
Kısa süreler içerisinde bir çok tercih değiştirip, kararsız kalmıştım. sizlerden bilgi ve destek isteyip buna istinaden 2 farklı konu açıp onları değerlendirip motosiketler aldım.
öncelikle motosikletlerimi tanıtayım
1.HONDA CBR 125 R 2011 ( 5,500 e alındı > 6,500 e satıldı )
2.HONDA CBR 250 R 2012 (8,000 e alındı > 8,000 e satıldı )
3.YAMAHA YZF R125 2013 (6,800 e alındı > 8000 e isteniyor )
Bugün kullandığım motosiklete güzel bir teklif geldi, adam kaparo dahi veriyordu fakat istemedim.
gel gelgelelim mevzuya.
ben motosikleti ocak ayının başında 6,800 TL'ye aldım. üzerinde ağır bakımını yaptırarak balatalar vs vs değiştirerek sadece 300 TL masraf ettim. 4,000 Km de motosikleti sürdüm. hadi var say bana 7,200 e gelmiş olsun motosiklet. en az 800TL kaar konusu var. ki o kadarda bindim..
sizce ne yapmalıyım.
en yakın arkadaşıma sordum düşünme sat o fiyata daha iyisini alırız dedi.
motosiklet alırken fikrini hep aldığım kız arkadaşıma sordum pek satma taraftarı olmadı, fakat satarsan yeni motor mutlaka al çünkü yaz geldi dedi.
çok kararsızım. satasım hiç yok ama büyük bir fırsat geldi elime, birdaha geçer mi bilmem.
ama şunuda söylemek isterim ki yzf r125'in istanbulda ki en ucuz motosikleti benim kişi.
kafam çok karıştı, malum sitede motosiklet ilanlarına bakar adamlara mesaj atar oldum.
8,000 e satsam alabileceğim en iyi motosiklet tekrardan cbr 250 olacak ki ben cbr 250 kesinlikle istemeyen bir insanım. çünkü sürdüm eski kasaları gerçekten hoş değil. çift farlısı gelse bu paraya düşünmem bile...
hayalimde r25 vardı fakat onu anca bu yaz sonu alabiliyorum. şu sıralar gelecek 8,000 TL üzerine koyacak 100 TL bile yok.
buna istinaden bana ne önerirsiniz
fiyat çok iyi sat kardeşim, o paraya bunu al tekliflerinize açığım
fiyat iyi ama bu fiyatı verirler tekrardan tekliflerinizede açığım
hatta her türlü fikrinizi dinleyip değerlendireceğim.
not; en fazla 1 hafta motosikletsiz kalabilirim, onun dışında maalesef böyle şansım yok.
yaz geldi tatil planlarımız var, kesinlikle motosiketsiz yapabileceğimi düşünmüyorum.
herkese çok teşekkürler şimdiden
Reklamlar
-
Ama uzun yol planın var. SS motosiklet ile zor olur başka tarz motosikletler bakmanı öneririm
-
Mardin İl Temsilcisi
Sat benelli al iyi fiyat vermiş kerata
-
Macera aramana gerek yok. Motorun temiz ve memnunsan dursun. R25 paran biriktiğinde de satar alırsın. En kötü 7.500 e satarsın ama en azından kafan rahat olur. Hatta belki dahada pahalıya satarsın belli mi olur?
-
Bence hic satma zaten bakimli bir motorun var madem. Ikinci el fiyatlari almis basini gidiyor. Ben gecen hafta sattim motoru 2013 6000 kmde 150 cbf 5000 tlye verdim ben bile cok iyi sattim derken malum sitedeki fiyatlara bakinca en ucuza ben satmisim dedim.
-
Bence de bekle. Yeni modeller geliyor gelecek de. Yaza doğru secenekler artar. Sonuçta araştırma aşaması baya zevkli. Bu dönemi uzat
-
-
Niye illa satıp başka almak istiyorsunuz onu anlamadım ben :D memnunsanız kalsın , bir dönem daha binin bi dahakin dönem satarsınız , kaçmıyor ya motorlar :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)