sizce çokmu paronayağım kendi videom
Reklamlar
-
bir nevi motosiklete yeni başlayan kişilere karşılaşabileceği süprizleri anlatmak istedim.
geçenlerde çektim bu videoyu sony hdr as-20 ile.
özellikle e5 te görüyorum emniyet şeridinden yardıra yardıra giden kuryeleri hiç düşünmüyormu acaba en sağ şeritte araç aniden emniyet şeridine girerse. bildiğiniz gibi emniyet şeridine girerken araçlar sinyal vermek zorunda değil çünkü adı üstünde emniyet şeridi.
ve 1.5 metreye genişliğe kadar düşen emniyet şeridinde araç arasında 10 20 cmlik bilemedin 40 cm lik mesafeyle 80 90 ile nasıl gidiyorlar bu rus ruleti oynamaya benziyor bana göre. ilginç geliyor yoksa ben çokmu paranoyağım millet nasıl cesaret ediyor . herhalde yaşımın vermiş olduğu ağırlıktan kaynaklanıyor sonuçta hız tutkum yok hırsımda yok sakin
sürücü olduğum içindir herhalde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Reklamlar
-
barodi adlı üyeden alıntı
bir nevi motosiklete yeni başlayan kişilere karşılaşabileceği süprizleri anlatmak istedim.
geçenlerde çektim bu videoyu sony hdr as-20 ile.
özellikle e5 te görüyorum emniyet şeridinden yardıra yardıra giden kuryeleri hiç düşünmüyormu acaba en sağ şeritte araç aniden emniyet şeridine girerse. bildiğiniz gibi emniyet şeridine girerken araçlar sinyal vermek zorunda değil çünkü adı üstünde emniyet şeridi.
ve 1.5 metreye genişliğe kadar düşen emniyet şeridinde araç arasında 10 20 cmlik bilemedin 40 cm lik mesafeyle 80 90 ile nasıl gidiyorlar bu rus ruleti oynamaya benziyor bana göre. ilginç geliyor yoksa ben çokmu paranoyağım millet nasıl cesaret ediyor . herhalde yaşımın vermiş olduğu ağırlıktan kaynaklanıyor sonuçta hız tutkum yok hırsımda yok sakin
sürücü olduğum içindir herhalde.
[video]
https://www.youtube.com/watch?v=cxewFC7UsFM[/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=cxewFC7UsFM
zeytinburnumu burası
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
zeytinburnumu burası
evet merkezi
-
yok abi hiçde değilsin çünkü bende çoğu zaman bu şekilde kullanıyorum.heleki bilmediğim yol ise. bizimkisi tırsmak denilebilir ama gidicegım yere 5 dk gec gıderım hem motora bınmekden keyıf alır hemde sağsalim giderim.
-
aynen bende öyle abi özelikle yayalar varsa 3 kere bakarım. Belki yanlış yapan bizizdir ;ama ne gerek var.geçen gün bitanesi dandik bir Çin scoter altındaki motor be yazık diye bağırdı kafada kask yok bişey yok sağlı sollu yardırdı gtti. gerek yok abi
-
Buna paranoyaklık değil TRAFİĞİ OKUMAK denir...
Biraz fazla okuyorsun ama faydası olur..
Trafiğin doktorasını yaparsın....
Hiçte kötü bir olay değil... Herkes yapmalı...
-
Motor gitmek istiyorda kulağını fena çekiyosun.
Agır gitmek iyidir bir keresinden Evkur dan sonraki kaşaktan DİB BASIK CG çıktı iki lavukla 1 gr akıl yok daldılar yolanası contralar nası makaslar gözden kayboldular. KAsk mı hak getire .
Bende hep buradan böyle giderim. Ve bir çok yerden hran önüne birşey fırlaya biliyor.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Olması gerektiği gibi sürüyorsun hocam, bence kendinle konuşmaktan vazgeçme. O değilde, seni bu kadar strese sokan bir yolun alternatifi yok mu yav? O yolu kullanmak zorunda mısın? Yoksa o yolu anlatmak için mi geçtin bu sefer?
-
İlk saniyeler mobilet sürüyosun sandım sesten
-
kaanklky adlı üyeden alıntı
Olması gerektiği gibi sürüyorsun hocam, bence kendinle konuşmaktan vazgeçme. O değilde, seni bu kadar strese sokan bir yolun alternatifi yok mu yav?
O yolu kullanmak zorunda mısın? Yoksa o yolu anlatmak için mi geçtin bu sefer?
yolu anlatmak için
-
Dogru olani yapıyorsun hocam tekerin duz bassin
-
Gayet guzel gittin hemde onca arabadan daha once gittin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)