Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kevlar pantolon önerir misiniz?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR 125
    rengi koyu veya siyah olan bir kevlar pantolon önerir misiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250

Motosikleti
    YBR 125
    bunu gördümde sanki paçalarda bir değişiklik var anlayamadım fotoğraftada öyle gözükmüş olabilir. Teşekkürler

Nathan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    Paçalara doğru hafif bir daralma var, şık bir pantolon benim de dikkatimi çekmişti, tabi resimde görünenle gerçek çok farklı olabiliyor bazen. Kullanan biri olsa da bir yorum duysak...

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Tech90 pirate kevlar kullanıyorum, soğukta içine içlik giyerek kullanılabiliyor. Sıcakta sıkıntı olacağını sanmıyorum, en azından şu anki yorumlarım olumlu ve normal pantolonumdan bile rahat geliyor bana. Günlük kullanımda koruma kısımları ve kevlar bölgeler hafif terletme yapıyor, söyleyeyim.
    Nathan bunu beğendi.

Tech90 city kevlar iclikle bu sogukta ( 2-5 derece ) kullaniliyor. Baharda da gider yazin da sanirim kullanilir ama full kevlar degil.

Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı hakikiteker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tech90 pirate kevlar kullanıyorum, soğukta içine içlik giyerek kullanılabiliyor. Sıcakta sıkıntı olacağını sanmıyorum, en azından şu anki yorumlarım olumlu ve normal pantolonumdan bile rahat geliyor bana. Günlük kullanımda koruma kısımları ve kevlar bölgeler hafif terletme yapıyor, söyleyeyim.
    teşekkürler paçaları resimdeki gibi mi yoksa direk düz mü iniyor onu merak ediyorum?

Nathan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    Tech90 city kevlar iclikle bu sogukta ( 2-5 derece ) kullaniliyor. Baharda da gider yazin da sanirim kullanilir ama full kevlar degil.
    Motosiklet pantolonları genelde full kevlar değil zaten. Bir tek king modelinde yaptılar full kevlar. Bana çok kritik değil gibi geliyor.

Pantolonu beğeniyor musunuz peki? Yani sevdiğiniz normal kot pantolonunuzla eş değer tutar mısınız şıklık bakımından? Bir de paçalara doğru daralma var gibi görünüyor. Öyle midir? Teşekkürler.

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Paçalarına doğru bir daralma yok, varsa bile benim fark edebileceğim kadar değil demek Pantolonun normal kot pantolonumdan daha şık olduğunu bile düşünüyorum. Bu bana has bir durum tabi ki ama kesimi bana tam denk geldiği için normal pantolonumdan daha rahat (korumaların yürürken biraz kasma durumu hariç tabi). Haftasonu kursa gittiğimde kimse üzerimde motosiklet pantolonu olduğunu fark etmedi, hatta sordum ve anlaşılmadığını söylediler. Fiyatı böyle olmasa günlük pantolon olarak kullanırdım açıkçası, memnun olmadığım en azından beklentimi karşılamayan bir özelliği yok. Tavsiye edebilirim.
    Nathan bunu beğendi.

emc2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    riderdenim poyaz modeline bak

eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 9
    Tech90 full kevlar olan model yazı bırakın kışın motordan indiğiniz an bile su içinde bırakır Yazlık modeli bu havalarda idare ediyor, 30dk sonrası üşürsünüz. Farklı kesimleri olması lazım, ben standart modelleri aldım kesimi cuk oturdu (kısa geniş göbekli ortalama Türk erkeği )

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Yamaha marka siyah kotlar var, Tech90 üretimi onlar da zaten. Forumda arkadaşımızın incelemesi var.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...-inceleme.html

Race_Blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha-YZF-R25

http://www.yildizticaret.com/cat/46/Pantolon

http://www.yildizticaret.com/pro/281...olon-Koyu-Mavi

http://www.yildizticaret.com/pro/280...Pantolon-Siyah

Ben buradan almıştım. Ürün güzel. Diz ve yanlarda korumalar var.
    Diğer bayilerde bedenimi bulamamıştım. 245 lira + Kargo üreti 10 lira

Şehrinizdeki Yamaha bayiisini arayın, sorun. Gidin bakın.

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Bende var fuardan aldım pacalarda fark edilir bir daralma yok kumaşı likrali gibi guzel dokunmuş giyimi son derece rahat gorunumu çok şık..

Arkadaşım da da aynisi var adam bir tek yatarken çıkartıyor(muş)

Full kevlar olanı fuarda denedim biraz agir zannedersem günlük hayatta belinden düşebilir.

Ben soğuk havalarda venom plus giyiyorum o yüzden soğuk performansı hakkında birşey diyemeyeceğim..

otobeygir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE / HONDA CBR 250R çokyakında
    Rider Denim veya Tech 90
    mondial 150 mr vulture / 2014

Motosikleti
    YBR 125
    http://www.yamaha-motor.eu/tr/accessories/apparel/gear/riding-gear/mt-denim-riding-trousers/A14-EP110-E0-33/details.acc?overviewhash=%23%2Fapparel%2F0%2F%2F54 3717%2F%7C%7C%7C

yamahanın bu kevlarlı kotunun fiyatını nerden öğrenebilirim?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)