Herkese günaydın.. Veeee tam 5 ay 22 gün sonra Allah ömür verirse motorumu alıyorum..
Dün işe girdim. Günde en fazla 1 saat çalışıyorum ve 5 ay 22 gün sonra 4.000-5.000 tl'lik motorumu alıyorum.Gelelim benim işime, benim işim NAMAZ. Dün akşam anneme yemek yerken açtım konuyu,
-anne su arkadasim motor aliyor bir ben kaldim okuldan sonraları işe giricem bende alicam dedim.
Annemde yine bagiracak kizacak diye beklerken hic beklemedigim bir durumla karsilastim.
+Tamam sana motorunu alicam ama bir sartim var
-neymis sartin?
+Namaz kilacaksin ben motor alasiya kadar degil omur boyu kilacaksin.
İlk once bir düsündum kendi kendime dedim olum taş catlasa 1 saatini alır diger turlu cok yorulacaksin dedim hemen,
-Tamam olur bu vesileyle namazda kilmaya alisirim belki, ne kadar sonra alicaksin?
+Ben ikna olunca en az 6 ay, 18 yasini bitirince, sabah haric diger vakitleri keyfi kacirmak yok kacirirsan her vakit icin 1 gun uzar.
Hemen tamam soz kilicam, Istedigim motorumu alicaksin dedim. Kalkipta 20.000-30.000 'e motor almam dedi.
Ben de yuh dedim en fazla 4-5 bin tl dedim ANLAŞTIK .
Şimdi abilerim kardeşlerim 5000 tl annem vericek bende yazin calisip 3500-4000 tl de ben biriktirsem 8500-9000 tl para olur(ekipmanlar haric).ekipmanlari annem ekstra alicak.
Sizlere bir tanecik sorum var:
HANGI MOTORU ALMALIYIM?
Benim aklimda pulsar var bu fiyata.
Ilk motorum olucak.
Bu kadar cok yaklasinca hayallerim cok heycanlandim sizlerle mutlulugumu heyecanimi paylasmak istedim beni dinlediginiz icin tesekkurler tekeriniz duz bassin..