Hayırlı olsun hocam kazasız belasiz kullanmak nasip etsin
Bizde 40 gün önce 250 sl aldık hala bekliyoruz. İnşallah tam verildiği tarihte motorunuz gelir.
Hayırlı olsun hocam kazasız belasiz kullanmak nasip etsin
Bizde 40 gün önce 250 sl aldık hala bekliyoruz. İnşallah tam verildiği tarihte motorunuz gelir.
bu gün cbr 250 nin satışını yaptık aldık paramızı
kaldı 18 gün
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Biyey !Bende 650 versys ile motora başlamayı düşünüyorum.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
sorma hocam bende mayıs-haziran gibi fazer 8 alacağım arkadaşımdan günler geçmiyor
bizim kargoyu taşıyan gemi hint okyanusunu geçmiştir tahminen arap denizinde(Hindistan arap yarım adası arası ) bir yerdedir herhalde
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
4000 kredi kartı peşinat (6 taksit vade farksız ) 30000 tl motor teslimi toplam 34000 tl
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
babam işten geldi biraz önce
Babam; motor nerede
Ben : sattım
Babam : iyi aferin
Annem :başka motor almış
Babam :senin ....&% ^^'*** ......................(forum kuralları gereği dediklerini buraya yazamıyorum )
Usta yazık o kadar para verilir mi ya? Anne baba ne iş yapıyor bu arada 30 peşin verecen ya? :D
baba emekli aynı zamanda seyyar satıcı motoru tamamen kendi paramla alıyorum ayrıca bu konu ile ilgili ayrıntılı yazacağım motor gelince öyle fabrikatör falan değiliz yani
17 gün kaldı bu arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
hava mis gibi evde kendimi çaya sigaraya vurdum 600 rr kullanım kitap çığını 10 kere falan okudum ön lastik 36 psi ,arka 42 psi yağı ve filtresi kullan kulanma 6 ay veya 6 bin km de bir değişecek vs vs ,başka bir sitede bundan sonra üretilmeyecek deniyor http://www.motordelisi.com/forum/mot...015-fuari.html videolar görseller kafa oldu bi milyon
16 gün kaldı
http://i.hizliresim.com/A0mvBX.jpg
ben bu resmi gördükten sonra
annem ; oğlum sen kafayımı yedin kendi kendi ne gülüyon
Kendini kandırma geçmez 16 gün, sen en iyisi bayıl 16 gün sonra ayılırsın
yukarı taşıyalım bakalım konuyu gerçi sevincimizi paylaşan yok ey forum alacağınız olsun (başlangıç motoru yazdıklarım hayırlı olsun deseydi kaç kişi olurdu be )
Yukardan düşmüyorki konu zaten. Senin 600rr'ının gelmesini bekliyor tüm forum. :D
Kazasız belasız bin de ne zaman gelirse gelsin yeterki kendine bir şey yapma. Ben açıkçası korkuyorum 250likten geçtin ve çok heyecanlısın. Tabi eleştirmek ne haddime ama senin için endişeleniyorum zarar verme kendine.
Hayırlı olur inşallah. Biraz daha bekleseymişiniz dolar yüzünden 40.000TL ye yaklaşabilirdi.
moralini bozucak birşey söliyim mi :D 2 günde ruhsat işlemlerin var malesef sen onu 2 gun daha arttırcaksın mecburen. hee dıyosanki riske girerim 2 gun plakasız gezerım o zaman bırsey dıyemem herneyse aklında olsunda şimdiden söliyim dedim ama hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)