Belkide Artık Motosikleti Bırakmanın Zamanı Geldi
Reklamlar
-
Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ve çoğumuz görmezden geliyoruz motosiklet tehlikeli her gün diğer araçlar bizi maymun gibi oynatıyor.
yamaha R1 yeni kasasını çıkarttı fiyata bak. Durduk yere zam yapıyorlar diğer modellerede sanki yeni kasası çıkmış gibi. Seçenek diye bir şey kalmadı zaten ucuz kaliteli motorları Honda Yamaha yapıyordu artık yamahada benim için bitti fazeri bu yaz alıp iyice yüksek cc'den hevesimi alıcam ve bu senenin sonuna doğru yamaha hariç diğer markalar bana göre 600-1000cc güzel veya şuanki modellerine zam getirmez ise fazeri satıp 1000cc alıcam herkes yamahanın kafaya uyar ise kendime bir araba alıcam en azından annemin dilinden kurtulurum
bu ne ya 66.000 tl fiyatmı olur
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Reklamlar
-
alan olursa neden olmasın
-
-
yamaha fiyatları yükseltti diye motosikleti niye bırakıyorsun dostum buyur yarı fiyatı r6dan daha sevdiğim model
http://motosiklet.suzuki.com.tr/mode...t-bilgisi.aspx
-
-
Keşke motosiklet kullanıcıları becerebilse de protesto amaçlı almasa. Ama bunun olması çok zor ama böyle bir şey yapıldımı kesin fiyatlar aşağıya düşer bu garanti.
-
CHaTaN adlı üyeden alıntı
Keşke motosiklet kullanıcıları becerebilse de protesto amaçlı almasa. Ama bunun olması çok zor ama böyle bir şey yapıldımı kesin fiyatlar aşağıya düşer bu garanti.
Düşmeli adamlar hayabusayı geçti
Hayalimi yıktı geçti.
-
Fiyatlar keske oyle olmasa buna bi cozum olabilseydi vsvs ama fiyat pahalı diye motosikleti birakip arabaya gecmezdim ben olsam param azsa ona gore motora binerim varsa ona gore binerim ne yapalım
-
-
Freye adlı üyeden alıntı
bir fazeri alayım sonra ya honda 1000RR olacak yada suzuki gsx-r1000 yamahayı sildim artık çümki 2-3 ay sonra R1'ler tavan yapıcak aslında şimdi ala bilsem bir tane onu 4-5 ay sonra satıp paranın dibine vurabilirim
ama işte para ancak sene sonunda birikicek
Bak işte bu kafa yapısı ile olmaz kendinle çelişiyorsun hem yeni modeller geldi 2.el fiyatları uçacak nasıl alıcaz diyorsun.Hemde imkanın olsa aynı kurnazlığı ben yaparım diyorsun.Böyle olunca hep bir kısır döngü içinde olan millete oluyor.
Kusura bakma ama Freye kardeşim tam bir Şark kurnazısın
-
sonrada millete çin almayın diyorsunuz
-
Yamaha R1 genellikle akranlarından her zaman fiyat olarak pahalıya satılmıştır,ancak devlet 250cc altı motosikletlerde %8 KDV uygularken,250 cc ve üstü motosikletlerde %37 KDV uygulamaktadır,devlet KDVoranını %37 den %8 çekse çok ciddi bir indirim olur,firmadan ziyade devlet,motosikleti teşvik edeceğine
pahalılaştırıyor.
-
burakofly adlı üyeden alıntı
sonrada millete çin almayın diyorsunuz
kardeşim sen çok yanlış anlamışsın bak tamam pahalı ola bilir ama sağlamdır çinde böyle bir kavram yok ama bu R1'in fiyatı aşırı pahallı
EGELİ adlı üyeden alıntı
Yamaha R1 genellikle akranlarından her zaman fiyat olarak pahalıya satılmıştır,ancak devlet 250cc altı motosikletlerde %8 KDV uygularken,250 cc ve üstü motosikletlerde %37 KDV uygulamaktadır,devlet KDVoranını %37 den %8 çekse çok ciddi bir indirim olur,firmadan ziyade devlet,motosikleti teşvik edeceğine
pahalılaştırıyor.
doğru söylüyorsunuz hocam ama bize girecek rakam belli
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Bak işte bu kafa yapısı ile olmaz kendinle çelişiyorsun hem yeni modeller geldi 2.el fiyatları uçacak nasıl alıcaz diyorsun.Hemde imkanın olsa aynı kurnazlığı ben yaparım diyorsun.Böyle olunca hep bir kısır döngü içinde olan millete oluyor.
Kusura bakma ama Freye kardeşim tam bir Şark kurnazısın
bende arada kaynar giderdim ne güzel ama olmadı R1i olanlar yaşadı
-
Freye adlı üyeden alıntı
kardeşim sen çok yanlış anlamışsın bak tamam pahalı ola bilir ama sağlamdır çinde böyle bir kavram yok ama bu R1'in fiyatı aşırı pahallı
sorunda bu çinliler ne kadar piyasada olursa fiyatlar o kadar düşer.. böyle bir gerçek var
Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU
-
burakofly adlı üyeden alıntı
sorunda bu çinliler ne kadar piyasada olursa fiyatlar o kadar düşer.. böyle bir gerçek var
ama çinlilerde 250cc üstü motor yok olanlarda şuan çok iyi sayılcak motorlar değil çinlerin motorlarını sağlamlaştırması kaliteli hale getirmesi lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------
Artık alışkanlık olmuş suzukinin ana sayfasına bakıcaktım kendimi sahibinden.com'da yamahalara bakarken buldum bundan kurtulmam lazım
-
2014 modelleri 42 yada 43 bin bandında degilmiydi ya?Yanlışmı hatırlıyorum?Bir senede 20 küsür binlara zam koymak güzelmiş ha
-
ttan adlı üyeden alıntı
2014 modelleri 42 yada 43 bin bandında degilmiydi ya?Yanlışmı hatırlıyorum?Bir senede 20 küsür binlara zam koymak güzelmiş ha
zam değil hocam yeni kasası çıktı 43.000 tl olan 2014 modeliydi artık o fiyatlar yalan oldu 10.00km deki 2014 model 50.000 tl olacak ahanda buraya yazdım
-
Başlığı okudum hayiiirr diye bağırdım okudum sonra tam hak verir gibi olacaktim içimdeki motor aski ortaya cikti ve hak veremedim :(
-
ccc67 adlı üyeden alıntı
Başlığı okudum hayiiirr diye bağırdım okudum sonra tam hak verir gibi olacaktim içimdeki motor aski ortaya cikti ve hak veremedim :(
sene sonunda suzuki ve honda 1000cc motorlarına aynı zamı koyarlarsa bırakıp buraları motosiklet.net'i terk edip tarlada soğan patates ekicem sitenin üyelerinede yarı fiyata satıcam patatesede zam gelir yakında bari siz etkilenmeyin
-
Tamam yeni kasa ama bu fiyat artisi nedir?Biz bunlara viraj ici abs koyduk hadi 5 bin ekleyelim gibi bi kafalari var sanirsam.Bende ogrencilik biter,iyice tecrubeyide arttirir alirim diyodum R1'imi.Lanet olsun yamaha sana :'(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)