Yamaha 2015 Fiyat Listesi
Reklamlar
-
Fiyatlar ortada. Fena zam gelmiş bu sene bazı modellere.
Reklamlar
-
Geçen yayınlanan liste mi gerçek bu mu gerçek fiyatlar anlayamadım
-
Yzf r125 12.800 mü :D:D sabah sabah iyi güldüm güle güle satsın.
-
Şimdi resmi sitesinden baktım yeni fiyatlar bu şekilde demekki geçen yayınlanan liste dumenden mis
-
KTM'nin adı çıkmış. Duke125 abs ile aynı fiyata mt125.
-
Aşağıda aynı konu var hiç mi bakmıyorsunuz foruma?
-
http://www.motosiklet.net/forum/son-...aciklandi.html
Böyle bir konu var ama 2015'in fiyatları nerede? Link at bakıyım bekliyorum
-
R25 hariç fiyatlar yüksek, ötv üzerinden kdv alınmasınada sinir oluyorum :(
-
r25 zam yiyecek demekki
Yada o belirlenen r125 fiyatı , 1 alana 1 badava şeklinde.
Hangisi bilemiyorum
-
R1 e bak bittim lan ben bu 2015 sonunda R1 alacaktım artık Suzuki GSX-R 1000 bakıcaz bu nasıl fiyat kim alır yamahanın bittiğidir iyi satışlar
-
Mt09Tracer hayallerim suya düştü. Versys650 cansin
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
En iyi motoru en üste koymuşlar listede
-
-
hala şoktayım yamaha tükürdü fırlattı beni bir köşeye tüm moralim bozuldu bu konu çok koydu bana 66.000 tl fiyatmı olur kawasaki zx10r daha iyidir en azında sesi ama bu R1 bana çok kodu
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Yaktın bizi Yamaha! Bunlar nasıl fiyat?
Tam karar vermişim, WR125R alacağım. O da nesi? 2500TL zam. Bütçem tam uyuyordu, şimdi ise "125 cc motora o kadar para mı verilir lan" diyenler arasında yerimi aldım. Neden Yamaha, neden?
Aradım, teyit ettim. Gerçekten fiyatlar bunlar.
Gel gelelim hiç ilgilenmesem de listenin alt sıralarına. R125 ile R25 arasında gerçekten 700 TL gibi bi fark mı var? Aralarında bu kadar az fark olan 125-250cc serisi görmemiştim hiç. Ya 125 olanı çok pahalı, ya öteki çok ucuz.
Belki yarın akşam canlı yayında AEA r25'yi yerden yere vuracak da kimse almayacak. Ondan mı bu fiyat?
Günümü zehir ettin Yamaha. Dün geldi dediler zam. Neden geçen hafta almadıysam...
-
Moderatör
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
yok böle bişey kafayı yemiş bunlar .... fz8 naked 27800 fiyat yazmışlar bu nedir ya hayaller suya düştü fz8 e mt09 a o parayı vereceğime gider z800 alırız artık nasip olursa bu paralara ama artık yamaha olmaz .....
-
Bundan sonra ne yükselirse ona göre fiyatlandırılacakmış,riyal,yuan,yen,altın,gümüş vs.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
Bu arada kapalı konuya nasıl yazabiliyoz yaw,Lucas kardeşim kapı tam kapanmamış galiba
-
Bunlar eski fiyatlar, güncel fiyatlar tam kopmalık :queen: Yamaha sapıttı R1 66Bin olurmu laaa, 72bine S1000RR var :farao:
R25e 13500 dediler kimse alamadan 14500 yaptılar, iteliyorlar.
-
-
Yamaha iyice kendinden soğuttu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)