Başlangıç Motoru Seçimi (Dikkat 600cc İçerir) - Video
-
Evet arkadaşlar şaka yollu 600cc ye de değindik videomuzda, gerçekten aşırı şekilde başlangıç motoru soruluyor biraz soruları azaltmak yerine araştırma yapsak daha bilgili olacağımıza eminim ben. Biraz daha aydınlatıcı olmak için bu videoyu hazırladım.
Videoda işlenenler:
Neden 600cc ve üzeri ile başlanmaz.
Acemi ile artçı
Eğitimin önemi
Panik freni örneği
Tavsiye düşük cc motorlar
Ve tabi ki Ekipman Önemi
Lütfen Bir sonraki videomuzun ne ile ilgili olmasını istiyorsanız belirtiniz
Teşekkürler
Reklamlar
-
Merhaba,
Ellerinize sağlık
hava filtresi,yakıt filtresi ve yag filtresi temizliği ve bakımı hakkında olabilir
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Ellerinize sağlık
hava filtresi,yakıt filtresi ve yag filtresi temizliği ve bakımı hakkında olabilir
Aslında hocam şuan aklıma geldi kask seçimi ve önemi hakkında hazırlayabilirim, mesela açık kask veya nazi kaskı neden olmamalı gibi..
-
berkekolik1 adlı üyeden alıntı
Aslında hocam şuan aklıma geldi kask seçimi ve önemi hakkında hazırlayabilirim, mesela açık kask veya nazi kaskı neden olmamalı gibi..
motosiklet hakkında yapılacak hiçbir video faydasız değildir, yapın hocam
-
Merhaba,
Ellerinize sağlık
Hocam benim bildiğim filtre temizliği olmuyor, yani kirlenmişse veya değişim vaktiyse atıp yenisi takılır diye biliyorum.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
ahmetkorkmaz adlı üyeden alıntı
Hocam benim bildiğim filtre temizliği olmuyor, yani kirlenmişse veya değişim vaktiyse atıp yenisi takılır diye biliyorum.
hava ve yakıt filtresini benim cubun kullanma klavuzuna göre C olarak gösterilmiş bazı km bakımlarında , temizliği yapılıyor.
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
hava ve yakıt filtresini benim cubun kullanma klavuzuna göre C olarak gösterilmiş bazı km bakımlarında , temizliği yapılıyor.
Benim kitapçık da filtre temizliği yazıyor, ama servis hiç temizlikle uğraşmadı direkt yenisini taktı.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
ahmetkorkmaz adlı üyeden alıntı
Benim kitapçık da filtre temizliği yazıyor, ama servis hiç temizlikle uğraşmadı
direkt yenisini taktı.
parasını da almışlardır tabii..
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
Hocam olmamış video, beğenmedim. Başlangıç için 600 ya da 1000cc saçma olur.
Daha güzel örnekleri var mesela:
MTT Y2K
Hayabusa'nın videosunu koymuyorum zaten isteyen gitsin alsın, her yerde var...
Bunlarla çok güzel başlarsınız arkadaşlar, 1000cc neymiş, en az helikopter motoru olmalı ki sizi fezaya uçursun, lütfen
Dip not: Kask da ağırlık yapıyor başınızda söyleyeyim, onu dirseğinize falan takın, olmaz gerçi ama hani oluurda düşerseniz dirseğiniz uf olmasın sonra tamam mı
-
FztUygar adlı üyeden alıntı
Hocam olmamış video, beğenmedim. Başlangıç için 600 ya da 1000cc saçma olur.
Daha güzel örnekleri var mesela:
MTT Y2K
http://youtu.be/-pVUPtR-hvg?t=58s
Hayabusa'nın videosunu koymuyorum zaten isteyen gitsin alsın, her yerde var...
Bunlarla çok güzel başlarsınız arkadaşlar, 1000cc neymiş, en az helikopter motoru olmalı ki sizi fezaya uçursun, lütfen
Dip not: Kask da ağırlık yapıyor başınızda söyleyeyim, onu dirseğinize falan takın, olmaz gerçi ama hani oluurda düşerseniz dirseğiniz uf olmasın sonra tamam mı
Hocam turbolu hayabusa önerebilirim direk marka model isterlerse veya Zx10R Barkın abinin dediği gibi A moduna alınca yukarıdaki ile aranda hiç bir engel kalmıyor Kaskın da ağır olduğunu hepimiz biliyoruz kolda da çok karizma duruyor yalnızz, almak lazım ondan kol için
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Baştan sona izledim videonuzu elinize sağlık . Özelikle o ybr ve cbf 125'in virajlı videoları çok iyidi .
-
videoların cok iyi abi teker videosunu ve bunu izledim duyarlılığın çok hoşuma gitti sonuna kadar destekliyorum gelen yorumları bize yolla hallederiz biz
-
eline sağlık çok güzel birşeye değinmişsin umarım anlamışılır ve faydalı olur. fakat videoda bazı virajlara yanlış girişleri net bir biçimde anlaşılıyor. ilk 2 kişilik videodakiler için söyledim.
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Baştan sona izledim videonuzu elinize sağlık . Özelikle o ybr ve cbf 125'in virajlı videoları çok iyidi .
Teşekkür ederim beğenmenize gerçekten sevindim
ByMusto adlı üyeden alıntı
videoların cok iyi abi teker videosunu ve bunu izledim duyarlılığın çok hoşuma gitti
sonuna kadar destekliyorum gelen yorumları bize yolla hallederiz biz
Bugün yeni video hazırlayacağım kasklarla ilgili, yetişirse bugün paylaşırım yetişmezse yarın kesin yayında
berkcigdem adlı üyeden alıntı
eline sağlık çok güzel birşeye değinmişsin umarım anlamışılır ve faydalı olur. fakat videoda bazı virajlara yanlış girişleri net bir biçimde anlaşılıyor. ilk 2 kişilik videodakiler için söyledim.
Bazı noktalar gözümden kaçabiliyor fakat mümkün olduğu kadar örnek olmaya aday videoları düzenliyorum Dikkatiniz için teşekkür ederim
-
Merhaba,
Viraja nasıl girilir konulu videoda olur
-
Kask hakkında videomuz çekildi, hazırlandı yüklenme aşamasında Buraya gene konu açacağım yeni arkadaşlarımızın bilinçlenmesi adına
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)