Kar'da motosiklet kullanmak için zincir yapımı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
aslında şöyle bir sistem yapıp uludağa çıkmak lazım çoh eğlenceli olur
-
bir ara araba lastiklerine bez tarzı bir uygulama vardı kar ve buz üzerinde belirli bir hıza kadar daha fazla güvenli sürüş sağlıyordu aynı şey motosiklet içinde düşünülebilir aslında.
asfalta girmediğiniz sürece daha stabil bir sürüş sağlayacağı kesin zincir sürekli bir tümsek etkisi yaratıyor sonuçta buda çok iyi birşey denemez
-
Buna benzer uygulamalar görüyorum işinizi görmüş, tebrikler.
Fakat o inşaat teli janta hatıra bırakmıştır, yanılıyor muyum?
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
bir ara araba lastiklerine bez tarzı bir uygulama vardı kar ve buz üzerinde belirli bir hıza kadar daha fazla güvenli sürüş sağlıyordu aynı şey motosiklet içinde düşünülebilir aslında.
asfalta girmediğiniz sürece daha stabil bir sürüş sağlayacağı kesin zincir sürekli bir tümsek etkisi yaratıyor sonuçta buda çok iyi birşey denemez
Kar çorabını diyorsunuz sanırım, başka bir forum da kullanan birisi hiç bir işe yaramadığını yazmıştı.
Aynı zincirde olduğu gibi 50 km/saatin üstüne çıkılamıyor, ayrıca pahalı.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
http://www.enduroist.com/forum/showt...-yapma(ALINTI)
ustteki linkte zincir lastige zarar verebilir, linki baglanti icin kullanilan malzeme icin paylastim. asagida daha profesyonel bir urun var ve baglantilar tam benim dusundugum gibi, janta zarar vermeyecek turden.
http://www.kymcoclubturkey.net/kymco...e-kis-lastigi/
-
bence güzel bir uygulama olmuş ama keşke tel yerine tekzenden cırt kelepçe de alsaydınız daha sağlıklı olurdu tekerlek açısından
-
Zincire gerek yok, çivili köpek tasması çok daha iyi iş görüyor. Bu arada o cırt kelepçeleri sakın almayın, en kalınından taktık 100metre sonra hepsi kopmuştu.
-
Arkadaşlar zincir asfaltta herhangi bir sıkıntı yaratmadı. 60 km/h kadar hızlandım herhangi bir fark yoktu, sanırım ince olduğundan.
Janta zarar vermesi konusunda net bir şey söyleyemiyorum, üstün körü baktım görünüşte bir şey yoktu ama incelense tabi ki zarar vermiştir.
Cırt ilk patinaj da ne olursa olsun kopuyor, cırt bir alternatif olamaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)