Madem km'yi Geri saracaksın mantıklı sar :)
Reklamlar
-
buyrun arkadaşlar motor 2008 model cbf bence bu motor en az 200.000 km çünkü ne koltuk kalmış ne boya sinyallerdende belli oluyor hadi hepsini geçtim motorun km orjınal dört dörtlük motorun deposu içe göçmüş kazalı bildiğimiz sprey boya ile boyanmış fiyat neredeyse 3.000 tl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81118246/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
bu da 60.000 km de ama en azından diri gözüküyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92121830/detay
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Reklamlar
-
günahını almamak lazım. belki geri sardı belki sarmadı. adamın garajı yoksa, kedi köpek yırtabiliyor seleyi. ya da pantoondaki anahtar cüzdan. hor kullandıysa... kesin olmadan öyle söylememek lazım.
-
Aynen solmyr'a katılıyorum. Belkide yazarken klavyede eli sürçmüştür. 270.000 yazacağına bi sıfıra basamamıştır.
Dikkatli bakıyor musunuz?
-
Bence adamın km'si doğru olabilir.Uzun yola gitmedi sadece işten eve gitti ve bakımlarını yaptırmadıysa motosiklet ne yapsın
-
Adamın günahını almamışımdır umarım ama abi baksana motor 7 yaşında motorla sanki yapılmamış fantezi kalmamış ve 27.000 km de belkide mahyo dediği gibi 270.000 yazacaktı sıfıra basamadı ola bilir.
-
Gençenlerde de bir başlık açılmıştı buna benzer.
Aracı satan arkadaş da bizim forumdan çıkmıştı. Ne şenlikli yazılar vardı ama
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
-
Freye adlı üyeden alıntı
Adamın günahını almamışımdır umarım ama abi baksana motor 7 yaşında motorla sanki yapılmamış fantezi kalmamış ve 27.000 km de belkide mahyo dediği gibi 270.000 yazacaktı sıfıra basamadı ola bilir.
motosiklet sayacını çekmiş adam. sayaçların klavyeleri olmuyor.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
zizulander adlı üyeden alıntı
Gençenlerde de bir başlık açılmıştı buna benzer.
Aracı satan arkadaş da bizim forumdan çıkmıştı. Ne şenlikli yazılar vardı ama
Hocam sahibinden bak istersen 100.000 km üstündeki motorlar bundan kat kat daha iyi durumdalar (dış görünüş olarak) sanki hepimiz motorla hep uzun yol mu yapıyoruz bizde şehir içinde kullanıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------
solmyr adlı üyeden alıntı
motosiklet sayacını çekmiş adam. sayaçların klavyeleri olmuyor.
doğru söylüyorsun
-
27 bin km de olabilir iyi muhafaza edilmemiştir.Benim bir abimde var kırmızı cbf 2008 model 70 binde ve hala rektefe olmamasına rağmen kullanmaya devam ediyor ve motor acayip temiz durumda sanki sıfır sanarsın bu arkadaşlar motoru hor görmüş afedersiniz(eşeğe biner gibi binmiş resmen)
-
almpoz adlı üyeden alıntı
27 bin km de olabilir iyi muhafaza edilmemiştir.Benim bir abimde var kırmızı cbf 2008 model 70 binde ve hala rektefe olmamasına rağmen kullanmaya devam ediyor ve motor acayip temiz durumda sanki sıfır sanarsın bu arkadaşlar motoru hor görmüş afedersiniz(eşeğe biner gibi binmiş resmen)
Benim demek istediğim motorun dış görünüşü sanki 200.000 binde ve motor 7 yaşında 7 yaşındaki motorun neredeyse hiç kullanılmaması lazım ki 27.000 km de olsun ama motora binilip binilmediği resimlerde gözüküyor
-
Yok öyle düşünmekte haklısın zaten. Motor gerçekten hor kullanılmış.
Gerçekten km'si o olsa bile 200 bin km kullanılmış gibi duruyor.
Ama tabi itham etmek için motoru bilmek lazım.
Anlatmak istediğim oydu.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
-
2008 model, hadi diyelim 2009da trafiğe çıkmış. arada beş sene var. ben sadece şehiriçi, okula git gel vb. motosiklet kullandım ve altı-yedi ayda 5500 km yaptım. diyelim az kullanıldı, o sele nasıl o hale gelebilir? böyle bir şeyin aşınabilmesi için uzun süre kullanılması lazım. yani kilometre, motosikletin görünüşüne uymuyor. ha alacağımdan da değil de pazar pazar işssizlikten dolayı böyle irdeledim.
velhasıl, 5 sene kullanılmış olsa 27bin az sanki?
-
berkerk adlı üyeden alıntı
2008 model, hadi diyelim 2009da trafiğe çıkmış. arada beş sene var. ben sadece şehiriçi, okula git gel vb. motosiklet kullandım ve altı-yedi ayda 5500 km yaptım. diyelim az kullanıldı, o sele nasıl o hale gelebilir? böyle bir şeyin aşınabilmesi için uzun süre kullanılması lazım. yani kilometre, motosikletin görünüşüne uymuyor. ha alacağımdan da değil de pazar pazar işssizlikten dolayı böyle irdeledim.
velhasıl, 5 sene kullanılmış olsa 27bin az sanki?
ben fiyatına güldüm hadi diyelim selenin sürücü kısmı yırtıldı her gün şehir içi kullandı ama selenin artçı kısmıda yırtılmış sadece bunlarda değil sele dışında motorun neredeyse her tarafı haşat edilmiş ben 6-7 ayda 10.000 km yaptım her günde sürmediğim halde bence baya baya geri sardırılmış
-
Bu yüzden biz motor alırken km yi ikinci hatta 3. plana bırakırız
-
-
Freye adlı üyeden alıntı
Anlamak için defalarca okudum ve anlamadım.
Yani motor alırken km ye bakıpta motor almıyorum dedim..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
bazı kimseler motosiklete motor yaptıktan sonra sıfır mantığı ile motor yapıldıktan sonraki km yi söylüyor.sarmamış 27 bin km önce göstergeyi yenilemiş te olabilir. kaldıkı ben yılda 30bin yapıyorum adam 7 yılda neler yapmıştır.
-
yamyamaha adlı üyeden alıntı
bazı kimseler motosiklete motor yaptıktan sonra sıfır mantığı ile motor yapıldıktan sonraki km yi söylüyor.sarmamış 27 bin km önce göstergeyi yenilemiş te olabilir. kaldıkı ben yılda 30bin yapıyorum adam 7 yılda neler yapmıştır.
umarım adamın günahını almamışımdır ama o yazdığı km ile motorun hiç bir alakası yok
-
Freye adlı üyeden alıntı
umarım adamın günahını almamışımdır ama o yazdığı km ile motorun hiç bir alakası yok
öyle deme hor kullandıysa 15 bin de daha kötü hale getirirler
-
Alışmışız yargısız infaza
Birde adam kazasız yada yan yatmasını belirtmemişki depodaki göçüğe laf ediyorsun
Zıt görüşler gelmeye başladımıda toparlamaya çalışıp durursun böyle!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)