4 riders ürünleri kullananlar..
Reklamlar
-
arkadaşlar bu ürünleri almak üzereyim kullananlar varsa yorumları bekliyorum.. özellikle dizlik konusunda..
http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-diz-koruma-pmu3148
http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-diz-koruma-pmu3148
http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-route-parmaksiz-deri-eldiven-pmu2438
Reklamlar
-
fiyat/performans olarak çok başarılı ürünler .
-
bu urunlerı degıl ama 4riders in farklı urunlerını kullanıyorum f/p si gerçekten cok iyi
-
Belirttiğin ürünler hakkında herhangi bir yorum yapamıyorum, yalnız markaya yorum yapıyorsak eğer 2 senedir armor deri ceketi kullanıyorum, gerçekten de çok memnunum
-
bu ürünleri alıyorum o zaman
-
O dizliğin lastikleri çabuk deforme oluyor. 6 ayda lastikleri deforme oldu.
Onun yerine ordan knox marka olanı al o daha iyi şu anda knox olandan kullanıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
o istediğin dizliklerden bende olanı yolarım sana ücretsiz adresi ver özel den sadece kargo ücreti ödersin. Lastikleri bir yerde kısaltma işini sen yaptırırsın.
-
Parmaksız deri eldiven hiç bir işe yaramaz, zira parmaklarınız koptuktan sonra eliniz bir işe yaramaz..
-
4riders fiyatına göre iyi ürünler yapıyor, ben pantolonunu kullanıyorum memnunum
-
dizliğin mafsallı olanları vardı, onlardan tavsiye ederim.
-
15 Aralık 2014, 00:41
Bende aynı dizlikten var çok kısa sürede lastikleri esnedi çürüdü sayılır pek tavsiye etmiyorum o yüzden.
-
15 Aralık 2014, 02:03
xawa adlı üyeden alıntı
O dizliğin lastikleri çabuk deforme oluyor. 6 ayda lastikleri deforme oldu.
Onun yerine ordan knox marka olanı al o daha iyi şu anda knox olandan kullanıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
o istediğin dizliklerden bende olanı yolarım sana ücretsiz adresi ver özel den sadece kargo ücreti ödersin. Lastikleri bir yerde kısaltma işini sen yaptırırsın.
özelden msj attım kardeşim
-
15 Aralık 2014, 03:32
4 riders mont var alali 2 ay olmadi. Bel baglanti cirtcirtlarinin dikisleri koptu, dun itibariyle de fermuar demiri koptu. Giyemiyorum montu.
Seklen cok guzel, kalite 0. Asla almicam bir daha.
Diger urunlerini bilmem, bilmek de istemicem.
-
18 Aralık 2014, 20:42
hörhüçlü deri mont , mafsalsız dizlik ve eldivenini kullanıyorum 4riders'ın. Tek memnun olmadığım ürünü dizlik ... Eldiven ve mont fevkaladenin fevkinde gayet başarılı.
-
19 Aralık 2014, 10:22
Botunu aldıktan 2 hafta sonra, bileklerin ön kısmında bulunan esneme körükleri yırtıldı.
Bir daha hiç bir ürününü kullanmam.
-
19 Aralık 2014, 10:28
Botunu almıştım. 6 taksit yaptım taksitleri bitmeden her yerinden patladı. İçinceki astarı yırtıldı. Astarı yırtıldığı için ayağımı yara yapmasın diye botun içine poşet koyuyorum buruşturarak.
Yırtılan yerleri de japonla yapıştırdım.
AŞIRI MEMNUNİYETSİZİM
KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)