Efsane Eldivenim Scoyco...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bende Scoyco eldiven kullanıyorum aldığıma çok pişmanım. İşaret parmağımın yan tarafı deforme oldu bile 4 ayda. Yağmurda ellerim masmavi oluyor içinde. 15 dakkadan fazla kullanımda ellerimde baskıda iz çıkarıyor ve bir süre sonra kan akışını engelliyor çünku içindeki parçaları dikerken işçiliği çok kalitesiz reflektif kısımların arkadaki dikiş tarafı ve sert parçalar elimin üstüne değiyor. Eldiveni biraz büyük almak gerekiyor rahatsızlık vermemsi için o zamanda kazada hemen çıkıcaktır elden pek mantığı kalmıyor.
-
link
deri,yazlık,sade üçlüsünü arayanlar içinse bu eldiveni kesinlikle tavsiye ediyorum. 20 bin km dir ellerimde yağmur çamur kış her türlü kullanıyorum hiç birşey olmadı namussuza. sadece derisinin rengi attı biraz yağmur yemekten
-
Peki su geciriyormu bu venom 9022
-
ergunbilgeha adlı üyeden alıntı
Peki su geciriyormu bu venom 9022
tabiki geçiriyor delikli zaten her yeri. motordan inince sıkıp suyunu alıyorum
-
Bu eldiveni 1 kere bile giymeyen motorcu azdır herhalde
İllaki scoyco eldiven geçmişimiz vardır.
Benimde ilk eldivenlerim bizzat o resimdekilerdi.
Sonra daha kalın yazlık eldiven aldım. Scoyco lar güven vermemeye başlamıştı ince oluşundan dolayı.
-
3 yıldır kullanıyorum motorda hokeyde ellerim usuyuce her yerde :D
-
pekii yeni konu açmayalım şimdi su geçirmez bir eldiven önerisi olan varmı
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
tabiki geçiriyor
delikli zaten her yeri. motordan inince sıkıp suyunu alıyorum
EE peki bu çok usutur rüzgar falan gelince :D
-
14 Aralık 2014, 14:21
Bendede var bu ben de hiç tavsiye etmıyorum,he işe yarıyormu yarıyor,mesala montu üzerine kapadınmı bileğinden içeri hava girmiyo okadar
-
14 Aralık 2014, 17:39
http://www.aliexpress.com/premium/rs-taichi.html?ltype=wholesale&SearchText=rs+taichi&i sPremium=y&d=y&origin=y&initiative_id=AS_201412140 62642&isViewCP=y&catId=0
RS TAICHI tavsiye ederim fiyat kalite oranı iyidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
Bu arada dükkanlara para vermeyin.Aliexpress'de Scoyco'da var onlarda ordan alıp size satıyorlar :D Mal orjinal bir mal değil zaten ikincil şahıslara para kaptırmayın.
-
14 Aralık 2014, 17:58
metehan temiz bir er 5 denk getir . tam zamani . boswer 250 lik dusunmeyi )
-
açtığım konuyu unutmuşum pardon..Feyizoğlundan bulamadım ama iş çıkışı üşenmedim Kardeşler Yamaha Ramiye gittim oradan 55 gaymeye aldım...ama şimdide havalar iyileşsin öyle giyeyim diye biraz şabanlık yapıyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
ulassal adlı üyeden alıntı
metehan temiz bir er 5 denk getir . tam zamani . boswer 250 lik dusunmeyi
)
Agam ben gıralım ya cebefemle...bu zamanda borç gıredi falan Allah korusun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
09 Aralık 2015, 01:34
bu eldivenler çin de 6 usd
sana vurmuşlar kazığı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)