honda cb 125 ace nasıl bir motor
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba kısmetse gerçek bir motorsiklete geçmeyi düşünüyorum kafamda daha doğrusu babamın kafasında cb 125 ace var fiyatı gayet uygun geldi ama benim gönlüm wingo dan yana cb de benzin göstergesi bile yok ve wingo nun avantajı vergi olmaması ama 125 cc için ne kadar vergi veriyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
kullanan yokmudur ??
Reklamlar
-
Yaşadığım ilçede , çok nadiren görüyorum 1 yahut 2-3 adettir toplasan, ancak titan efsanesi zamanında ve sonrası yer gök titan idi tıpkı Mz füryası zamanı gibi, özetle Kral öldü , yaşasın yeni Kral ( Çinko )
-
Bildiğim kadarıyla sorunsuz bir motor.Arkadaşımın oğlu kullanıyor Bayağı uzun yol yapmışlığı var.Vergisi de yıllık 100 tl civarı.
-
tezer adlı üyeden alıntı
Bildiğim kadarıyla sorunsuz bir motor.Arkadaşımın oğlu kullanıyor Bayağı uzun yol yapmışlığı var.Vergisi de yıllık 100 tl civarı.
azmış düşünmeye başladım
-
benim kursta kullandığım motordu, kursun sonuna doğru epey güçsüz gelmeye başlamıştı. Malzeme kalitesi fiyatıyla orantılı, aslında her özelliği fiyatıyla orantılı ama öndeki tamburlu fren başarısız ve biraz çabuk devredışı kalıyor.
-
İlk kullandıgım eğitim motoru sadece hız göstergesi var. Güzel 70 80 gider yakmaz honda kalitesinde biryerden biryere sağlam şekilde götürür.
-
Bende kursta ace kullanmıştım.Benim boyum 1.81 kilom 115 beni yokuşta falan çekiyordu.Sağlam bir motor ama ben beğenmedim.Direksiyon sınavınada ace ile girdim.Benim altımda bisiklet gibi duruyordu.Kursun diğer motoru cbf di o biraz daha iyiydi.Ama herkesin motor seçerken ki kriterleri farklıdır.Ace sadece temel bir motorsiklet.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
250 cc motorlarda aynı 102 tl senelik vergisi var paranız varsa daha iyi motorlara bakın illa 125 derseniz yamaha ybr daha iyi
-
Vergiden korkmayın.
125 te kral YBR
-
-
Tork yok, fren desen hak getire onde arkada kampana. YBR al
-
ybr 125 al kardeşim rahat eder huzurlu olursun kullananlar çok memnun.
-
ybr 125 ile cb 125 ace arasında 1,5-2 bin lira fark var. o kadar farkı göze alıyorsanız cbf 150 var. falan var filan var. Var oğlu var
ama bütçe cb 125 ace civarıysa wing go daha iyi bir tercih olur. Vergiden dolayı.
-
EĞER CUB alacaksan çinli bak hem ucuz hemde aynı işi görür
ama 125 cc vitesli alacaksan ybr bak honda nın hiçbir 125 cc ybr kadar sağlam konforlu değil
-
Arkadaşımda var o'soyledikleri honda kalitesi diye birşey göremedim çok zorlamaya gelmez 70-80km hız üzerine çıkarsan traşa bağlar cbf150 alabilirsen daha iyi ybr'yi bilmiyorum ama daha sağlam görüntü var
-
-
-
bu yorumu çok dikkatli bir şekilde oku!!!
ben sürücü kursu sahibi ve motosiklet eğitmeniyim. 1 seneden fazla oldu cb 125 ace kullanıyoruz kursta. kalitesi honda kalitesi. bütün çin malı motorlardan kaliteli kesinlikle. gaz fren debriyaj vs çok çok yumuşak. ön fren kampana ama sıkıntı yaratmıyor. bezin göstergesi vs yok ama olan özellikleri sorunsuz çalışıyor. misal, çinlilerde kağıt üzerinde bir sürü özellik var. vites göstergesi devir göstergesi vs. ama bunlar çok çabuk bozuluyor. hondanın motorları ise az ama kaliteli özellik koyuyor motoruna bilmem anlatabildim mi. hadi bunlar görünen şeyler. görünmeyen şeyler de var. mesela motorun içi ve şanzuman. çin mallarının hiçbiri 100bin kmyi geçemez ve şanzumanları hep sorunludur. oysa hondanın motoru saat gibi çalışıyor, şanzumanı da yumuşacık çok rahat geçiyor. parasını kesinlikle hak eden bir motor honda ace. bugü o paraya bi motor alcak olsam ya honda alırım yada salcano wolf-lifan emisol-motoran cbs 150 balancer alırım. bunları da araştırdım çok güzel motorlar.
-
Bu kadar alıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
Bumu daha az yakar wingo mu
-
Bugün 125 cc alacak olsam YBR, bütçem az olursa da Salcano Wolf alırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)