Sharp' tan 5 Yıldız alan en ucuz iki kask - Mt Revenge vs. Nitro Aikido "İnceleme"
Reklamlar
-
Reklamlar
-
eline sağlık,zahmet etmişsin.
ben Nitro Aikido'yu kullandım,parasından çok daha fazlasını hakettiği kesin.işçilik ve malzeme kalitesi ortamalanın üzerinde.
güvenlik önplanda oacak şekilde tasarlandığı icin çok konforlu bulunmasa da her zaman alınabilecek bir kasktır.
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
eline sağlık,zahmet etmişsin.
ben Nitro Aikido'yu kullandım,parasından çok daha fazlasını hakettiği kesin.işçilik ve malzeme kalitesi ortamalanın üzerinde.
güvenlik önplanda oacak şekilde tasarlandığı icin çok konforlu bulunmasa da her zaman alınabilecek bir kasktır.
Teşekkürler yorumunuz için.
Bende size katılıyorum olurda ilerde uzun yol yapma ihtiyacı duyarsam iki kasktan Aikido olanı kullanırım kuvvetle muhtemel bu kask bende daha bir güvenli havası veriyor.
-
aikido almayı düşünüyordum, yarın alacağım. inceleme için çok teşekkürler ! tekerin düz bassın.
-
bu ikisi ile bir de ls2 yi karşılaştırabilecek var mı?
bir de fiberglass ile polikarbonat ın farkı nedir ?
-
slyman_b adlı üyeden alıntı
bu ikisi ile bir de ls2 yi karşılaştırabilecek var mı?
bir de fiberglass ile polikarbonat ın farkı nedir ?
Fiberglass Nedir?
Fiberglass Nedir?
Polikarbonat Nedir?
TEMBEL adlı üyeden alıntı
aikido almayı düşünüyordum, yarın alacağım. inceleme için çok teşekkürler ! tekerin düz bassın.
Teşekkürler dostum seninde tekerin düz bassın
-
Beden konusunda Revenge hakkında yazdıklarınız doğru. Eklemeden geçemeyeceğim benim kullandığım Revenge'de camın contaya oturmaması ve vizörde çatlak gibi sorunlar yok. Ayrıca en kıl olduğun konudur, çene altı filesi Revenge'de çok işe yarıyor. Diğer konularda Aikido denemediğim için bir şey diyemeyeceğim.
Bu arada geçen arkadaşa MT Blade SV aldık görürse yazar, Revenge'e göre birçok iyileştirme var bizzat inceledik. Özellikle vizör açısı daha da genişlemiş gayet beğendim. Yeni kaskım olmaya aday bir kask. Ayrıca kabuk yapısı değişik, benim kaskımda arkadaş sıkıntı yaşıyor kafa yapısıyla ilgili beden de değil fakat Blade SV'nin oldukça iyi olduğunu söyledi. Onu da inceleyebilirsiniz, 270TL'ye aldık nakit.
-
Teşekkürler. Güzel bir karşılaştırma olmuş.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
-
İnceleme için elinize sağlık, çok teşekkür ederim.
Ancak, "kaska çok para yatırmayın" düşünceniz bence biraz yersiz olmuş. Açıkçası, kaska ne kadar para yatırırsanız o kadar karşılığını alırsınız.
Mutlaka üzerindeki fiyat etiketinden daha azını yada daha fazlasını veren birkaç örnek vardır, ama ben bütçenizin el verdiği en pahalı kaskı almanızı öneririm.
Maalesef ne kadar ekmek o kadar köfte.
-
apisto adlı üyeden alıntı
İnceleme için elinize sağlık, çok teşekkür ederim.
Ancak, "kaska çok para yatırmayın" düşünceniz bence biraz yersiz olmuş. Açıkçası, kaska ne kadar para yatırırsanız o kadar karşılığını alırsınız.
Mutlaka üzerindeki fiyat etiketinden daha azını yada daha fazlasını veren birkaç örnek vardır, ama ben bütçenizin el verdiği en pahalı kaskı almanızı öneririm.
Maalesef ne kadar ekmek o kadar köfte.
Ben kaska çok para vermeyin demiyorum sadece markaya çok para vermeyin diyorum. Piyasada termoplastik neredeyse milyar liraya satılan "marka" kasklar var, değmez yapmayın araştırın kaliteyi alın diyorum ben markayı değil.
-
Elinize sağlık, beklenen inceleme
Ben hala çok kararsızım. MT Revenge'in Nitro Aikido'dan bir farkı da DOT, SNELL, SHARP ve ACU standartlarının hepsine sahip olması. Ancak Nitro'nun SHARP dışındaki testlere girmediği kuvvetle muhtemel. Girse belki onları da alır. Yine de bilemiyorum ,
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
kadango adlı üyeden alıntı
Beden konusunda Revenge hakkında yazdıklarınız doğru. Eklemeden geçemeyeceğim benim kullandığım Revenge'de camın contaya oturmaması ve vizörde çatlak gibi sorunlar yok. Ayrıca en kıl olduğun konudur, çene altı filesi Revenge'de çok işe yarıyor. Diğer konularda Aikido denemediğim için bir şey diyemeyeceğim.
Bu arada geçen arkadaşa MT Blade SV aldık görürse yazar, Revenge'e göre birçok iyileştirme var bizzat inceledik. Özellikle vizör açısı daha da genişlemiş gayet beğendim. Yeni kaskım olmaya aday bir kask. Ayrıca kabuk yapısı değişik, benim kaskımda arkadaş sıkıntı yaşıyor kafa yapısıyla ilgili beden de değil fakat Blade SV'nin oldukça iyi olduğunu söyledi. Onu da inceleyebilirsiniz, 270TL'ye aldık nakit.
Blade SV modeli çok hoşuma gitti, Revenge modelinde karar kılmış gibi bişeydim açıkçası. Bu Blade SV modelinde DOT, SNELL ve ACU standartları var ama SHARP göremedim. Hoş, diğerlerini karşılayan bi kask SHARP'ı da karşılar heralde. Revenge vs Blade SV arasında ne dersiniz?
-
melihbesikci adlı üyeden alıntı
Ben hala çok kararsızım. MT Revenge'in Nitro Aikido'dan bir farkı da DOT, SNELL, SHARP ve ACU standartlarının hepsine sahip olması. Ancak Nitro'nun SHARP dışındaki testlere girmediği kuvvetle muhtemel. Girse belki onları da alır. Yine de bilemiyorum
,
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Blade SV modeli çok hoşuma gitti, Revenge modelinde karar kılmış gibi bişeydim açıkçası. Bu Blade SV modelinde DOT, SNELL ve ACU standartları var ama SHARP göremedim. Hoş, diğerlerini karşılayan bi kask SHARP'ı da karşılar heralde. Revenge vs Blade SV arasında ne dersiniz?
Vallahi şöyle söyleyeyim. Direk vizör-conta ikilisine baktım, kilit mekanizmasına baktım, havalandırma mekanizmasına baktım birkaç ufak tefek ayrıntıyı daha inceledim bu konularda Revenge'den iyi durumda. Revenge'deki eksiklikleri gidermişler.
-
inceleme için teşekkürler bir arkadaşım için çok faydalı oldu, kendisi mt kaskla ilgil bir yatırım yapmak üzere fakat bu içine hava alma olayı gerçekten çok mu bariz? sorunu giderebildiniz mi?
-
ryangt adlı üyeden alıntı
inceleme için teşekkürler bir arkadaşım için çok faydalı oldu, kendisi mt kaskla ilgil bir yatırım yapmak üzere fakat bu içine hava alma olayı gerçekten çok mu bariz? sorunu giderebildiniz mi?
Hocam bu bir sorun değil faydalı bişey, ben orada hava kanallarından bahsettim. Sanırım siz yanlış anladınız, kaskın ön ve arkasında bulunan hava kanalları gerçekten işe yarıyor dedim. Nitro siz hava deliklerini açsanız dahi içeri hava almıyor alsada yeterli değil ama ben MT' nin ön ve arka hava kanallarını açınca kaskın içindeki ferahlığı hissettim Bunlar açıldığı gibi kapanabiliyorda yani istemezseniz kapatırsınız bu kadar basit.
-
bende normal yolda giderken içine hava alıyor sağdan soldan sandım :D
-
ryangt adlı üyeden alıntı
bende normal yolda giderken içine hava alıyor sağdan soldan sandım :D
Şimdi kaskyeni olduğu için almıyor desem yalan olur mesela az önce bakırköye gittim dönüşte e-5 te baktım kaskın içine bir ıslık sesi giriyor 100-110km civarı gidiyorum başladım tüm hava kanallarını tek tek açıp kapatmaya yok devam ediyor sonunda vizörü yandan bastırdım ve ses kesildi daha önce de dmeiştim vizör contalara tam oturmuyor diye bu ses Nitro' dan kolay kolay gelmiyor contalarına oturduğu için. Ama tekrar tekrar söylüyorum yukarda Allah var ben Nitronun vizörünü tam kapatıp yol alamıyorum buğulanma yüzünden ama MT' de bırakın buğuyu kaskın içinde şarkı söylüyorum yine de camda buğu filan kalmıyor harika bişey bu saatten sonra camı kapatarak gitme alışkanlığı kazandırdı bana MT
-
Bende bu iki kask arasında karar aşamasındaydım. Bu karşılaştırma benim için çok faydalı oldu. Teşekkürler.
-
melihbesikci adlı üyeden alıntı
Ben hala çok kararsızım. MT Revenge'in Nitro Aikido'dan bir farkı da DOT, SNELL, SHARP ve ACU standartlarının hepsine sahip olması. Ancak Nitro'nun SHARP dışındaki testlere girmediği kuvvetle muhtemel. Girse belki onları da alır. Yine de bilemiyorum
,
Snellin sitesine bakmıştım mt revengeyi görememiştim rica etsem linkini paylaşırmısın
-
MT Revenge kullanıcısıyım çok memnunum.Kafa yapınız benim gibi yanlardan basık ve dikey olarak uzun ise eğer bu kaskla daha rahat ve güvende olabilirsiniz.Agv k3 ve Nitro Aikido gibi modeller daha oval kafa yapısı için tasarlanmış.2 kaskı da taktığımda kafamda dönüyordu fakat MT revenge bere gibi oluyor nerdeyse hiç oynama yok.Vizorü biraz sorunlu kapatırken emin olmanız gerekiyor yoksa yüksek hızda ses yapabilir.Hava kanalları çok iyi çalışıyor.Tüm nefesinizi vizöre üflemenize rağmen görüşünüzü engelleyecek kadar buğ sorunu olmuyor zaten olan buğuda hava kanalları sayesinde anlık olarak kayboluyor.
İstanbul (Güngören-Bakırköy) / 2014 YAMAHA YZF-125R MAT GRİ / İnstagram : ilkerakdaag
-
Nitro aikido kesinlikle tavsiye etmem. Yan pedlerin altındaki derimsi kumaş soyuldu. 5 yıldız dedikleri kask motorun selesinden düşmesiyle çatlak oluştu. Vizörü yok sanırsam orjinal dahil daha gelmemiş olabilir almayın derim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)