Aramızda alçaklar var DİKKAT!
Reklamlar
-
Alıntıdır. Üye olduğum bisiklet forumunda bir arkadaşın başına İZMİRde gelmiştir
Arkadaşlar çok önemli .Bugün saat 20:15 civarlarında susuzdede koprüsünün yokuşunde ben Batu Tokatlıoğlu ve Ayberk Oğuz yol alıyorduk arkamızdan motsikletle 2 kişi gelip suratımıza tükürdüler önümüze kırıp düşürdüler ve darp girşimnde bulundular:Susuzdede parkına kadar batuyu kovaladıktan sonra parkta batu darp edildi ve bisikletine zarar verildi .Polis şuanda bu motoru ve sorumlularını arıyor lütfen görenler bize veya emniyete haber versin 35 nk 874 aracın plakası 05452461999 iletişim numaram ...
Reklamlar
-
Plaka varsa çok uzağa kaçamazlar elbet bir yerde yakalanırlar. Her yerde iyi ve kötü insanlar elbet olacak. Allah kötüyle karşılaştırmasın...
-
Öküz lerin derdi neymiş hayret bişey arkadaş
-
Bende çok karşılaşıyorum bende yamaha yzf r125 var biraz şekil ama fıtı fıtı motor bildiğiniz üzere. Tam ekipman geziyorum. Yanıma böyle motorlular geliyor üstüme sürüyor artistttt diye bağırıyorlar falan. Bunların kafasını anlayamıyorum ya. Trafikte iki kişi aralardan nasıl geçiyorlar. Allah korusun ya ...
-
Nolmuş ya ? Bu olay durduk yere mi olmuş yani ?
-
Proud adlı üyeden alıntı
Tayt giydikleri için olmasın. (Yok daha neler)
-
Proud adlı üyeden alıntı
Bisiklet kullananlara enteresan bir şekilde garip saldırılar olabiliyor. Bana ve arkadaşlarıma küfür edilmesi, bira şişesi atılması gibi olaylar da yaşamıştım geçmişte. Motosiklet kullanırken rahatız yine.
-
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
Bisiklet kullananlara enteresan bir şekilde garip saldırılar olabiliyor. Bana ve arkadaşlarıma küfür edilmesi, bira şişesi atılması gibi olaylar da yaşamıştım geçmişte. Motosiklet kullanırken rahatız yine.
İnsan insanı kullandığı,bindiği şey yüzünden nasıl olurda ayırabiliyor ve ya kin güdebiliyor,ona sinirleniyor ? O zaman Türk-Kürt-Arap diye Hristiyan,müslüman,ateist diye ayırmaları çok daha mı normal acaba ? Ne oluyorda bu insanlar böyle delice,aptalca davranıyor anlamıyorum. Ve de bu ne rahatlık böyle ? Karşıdaki şahıs çeker silahı beni vurur diye hiç korkuları yok mu yoksa gebermek için bilerek mi yapıyolar ? Çekip vursan sen suçlu olursun, bu eşşekleri eşşek cennetine postaladığın için ödüllendirileceğin yere..
-
Bunlar bizim aramızda değildir olamazlarda bu forumda bi kalite var insanlar bilinçli bunlar o.ç bunlardan piyasada çok var kasksız aynasız herkese bulaşan apaçiler....
-
İzmir'de yaşıyorum,motosiklet yanısıra bisiklete biniyorum.Arkadaşların başına gelen beni üzdü.Geçmiş olsun.
E-devlet den plakaya baktım:2014-Yuki beyaz-çalıntı değil-hak mahrumiyeti yok.Sahibi belli.Elde motorun fotosu var.Polisin bunları hemen yakalaması lazım.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
-
polis hangi görevini yerine getiriyor ki.. bundan 4 ay önce burdur otogarda bilgisayarım ve saatim calındı. polis bir saat sonra geldi bu zaman diliminde otogar polisi yerinden bile kalkmadı. bekle gelirle dendi. çalan şahısın kamera göruntuleri bile var. burdur gibi küçüçük yerde hiçbir şey bulunmadı.
-
vay şerrefsizler. bisikletin ön maşasına oturtmak lazım bu gibilerini.
-
h2rx adlı üyeden alıntı
vay şerrefsizler. bisikletin ön maşasına oturtmak lazım bu gibilerini.
bisikleti komple sokacaksın bidaha yapamazlar zaten
-
hernekadar koruma demiri olsada aynalar yok gördüğüm kadarıyla apaçiler kesin
-
Son 13 yilin ulkemize kazandirdiklari. Hergun daha deliriyor ulke.
-
2 yıldır 30 bin km yol yaptım, ilk defa o zaman plaka taktırdım çünkü, 1 kere bile durdurulmadım. HGS'me kontor yukletemediğim için plakayı söküp geçtim, kimse nereye demedi. POlis motoru ile Antalyada Alanya yolunda vutututu yaptık, gık diyen olmadı.
Bu adamları kimse ne arar ne de bulur.
-
Sporculara karşı özel gıcığı olan şerefsizler hep olur. Özellikle bisikletçiler güzel bisikletleri ve havalı ekipmanları ile varoş tipleri fazlasıyla gıcık edebilir. Ama bu defa çok ileri gitmişler. Sahilde koşarken arabalarında arabesk dinleyip bira içen öküzlerin sözlü sataşmalarına zaman zaman maruz kalıyorum. Bisikletçiler 2 ve 4 ayaklı köpeklere karşı yanlarında her zaman birer gazı taşımalılar. Tekerlekdaşlarımıza geçmiş olsun diyorum.
-
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
2 yıldır 30 bin km yol yaptım, ilk defa o zaman plaka taktırdım çünkü, 1 kere bile durdurulmadım. HGS'me kontor yukletemediğim için plakayı söküp geçtim, kimse nereye demedi. POlis motoru ile Antalyada Alanya yolunda vutututu yaptık, gık diyen olmadı.
Bu adamları kimse ne arar ne de bulur.
apaçimisin birader sende
-
sınıf çatışması olabilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)