Motorumu Bugün Teslim Aldım - 150 MR VULTURE
Reklamlar
-
Forumdaki değerli abilerim, kardeşlerim, öncelikle bu imkanı bize sunan, forumun oluşmasında, gelişmesinde emeği geçen herkese, bugüne kadar yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim. 18 Haziran 2014 tarihinde üye oldum ve o günden beri her gün girer okur, araştırırım.İlk günden beri merak ettiğim bi şey olduysa da sorarım ve cevabına ulaşırım.Her gün en son okuduğum konuya kadar inerim, yardımcı olabileceğime olurum, fikrim olana yazarım.3 Aydır forum takip edince insan kendini cahillikten bilgeliğe ulaşmış gibi hissediyor hala bilmediği çok şey olduğu halde.Motoru seviyorsam bu forum 2 kat sevirdi.O yüzden herkese tekrar teşekkür etmek isterim.Konuya gelirsek sonunda ilk motorum olan Mondial 150 MR VULTURE'a Atmaca'ma kavuştum.Aldığım gibi koruma demirimi de taktırdım.
Bakalım ileride daha neler yaşıyacağız.
Bugüne kadar yardımcı olan-olmayan, bundan sonra yardımcı olacak, bütün forum üyelerine teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar.
Ekipmanlar : Ceket / Venom Airracing (250tl) - Kask / Astone (240tl) / Eldiven (50tl)
Motoru aldığım abinin çektiği fotoğraflar :
Benim çekmeye çalıştıklarım
Reklamlar
-
Maşallah heyecan dorukta Güle güle bin hayırlı olsun..
-
Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
-
Adventure58 adlı üyeden alıntı
Maşallah heyecan dorukta
Güle güle bin hayırlı olsun..
Hemde ne dorukta abi, bi yarım saat üstüne çıkıp sarıldım zaten, küçüklükten beri hayalimdi, 6 senedir de bursumu biriktiriyorum şunu alabilmek için, ne kadar mutlu olduğumu anlatamam :D Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
caneroz adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Teşekkür ederim
-
Hadi bakalim Allah utandirmasin, hayirli olsun.
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Hadi bakalim Allah utandirmasin, hayirli olsun.
Amin, sağolun.
-
Allah kaza beladan saklasın güzel motor Hayırlı olsun
Darısı bizim başımızaa Aminn :D
-
yeni motorun hayırlı olsun kardeşim heyecanını anlıyorum ve yürekten katılıyorum rabbim kaza bela vermesin inşallah
-
diyar21 adlı üyeden alıntı
Allah kaza beladan saklasın güzel motor Hayırlı olsun
Darısı bizim başımızaa Aminn :D
Amin kardeşim sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
İlker41 adlı üyeden alıntı
yeni motorun hayırlı olsun kardeşim heyecanını anlıyorum ve yürekten katılıyorum rabbim kaza bela vermesin inşallah
Amin inşallah, teşekkür ederim
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin kardeşim . Tekerin düz bassın
-
Tekerin duz bassin. Allah kaza bela gostermesin kardesim. Birde .ozelden su devir isleri hakkinda bilgi isteyecektim senden
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin kardeşim . Tekerin düz bassın
Teşekkür ederim.
o_city adlı üyeden alıntı
Tekerin duz bassin. Allah kaza bela gostermesin kardesim. Birde .ozelden su devir isleri hakkinda bilgi isteyecektim senden
Sağol kardeşim, buyur mesaj at bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
-
Hayırlı Olsun, Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etsin.
-
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
Amin teşekkür ederim.
Bumlover adlı üyeden alıntı
Hayırlı Olsun, Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etsin.
Amin inşallah teşekkür ederim.
-
Kardeşim hayırlısı olsun kuzenimde var karbon kaplattı tam bir canavar Allah kaza vermesin
-
xbuky adlı üyeden alıntı
Kardeşim hayırlısı olsun kuzenimde var karbon kaplattı tam bir canavar Allah kaza vermesin
Sağol kardeşim
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Ekipmana bide dizlik eklersek daha iyi olur bence
-
KmlTkn adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Ekipmana bide dizlik eklersek daha iyi olur bence
Sağolun teşekkür ederim, haklısınız dizlik almayı düşünüyorum, daha doğrusu hep aklımda vardı zaten motoru alınca alırım diyodum, en yakın zamanda alırım inşallah.
-
Noter devrini alirken herhangi bir belge vs. istiyorlar mi? Ikametgah ve benzeri gibi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)