Trafikte haksizliga boyun egdirmicez
Reklamlar
-
Merhaba ben izmirde yasiyorum ve ilk motorum olan rks outlook 150 yeni aldim ve en kisa zamanda kask kamerasi alicam her yola cikisimda kayitta olucak ve gun icinde hata yapanlari pc ortaminda ayiklicam sikayet edilmesi gereken yere teslim edicem belki cogunuz dicek sikayett etsen ne olucak zaten boyle dusundugumuz icin bunlara firsat veriyorsunuz veriyoruz ama bunu birlik olur yaparsak gun gelir azaldigini goruruz sesimizi duyururuz.
Adamlar kendi canlarini dusunmedigi gibi baskalarinkini hic dusunmez bizim hayatimizi tehlikeye atmalarina haklari yok buna sessiz kalanlarda en az onlar kadar sucludur.
sizde artik buna sessiz kalmayin baska fikirleriniz varsa paylasin uygulayalim.
Reklamlar
-
Ben de bugünden itibaren gidona bağlı telefonla tüm yolculuğu kaydetmeye başladım.
-
serotizm adlı üyeden alıntı
Ben de bugünden itibaren gidona bağlı telefonla tüm yolculuğu kaydetmeye başladım.
Telefonda guzel fikir malum herkes action camera alamiyor fiyatlar pahali.
-
Bizden bişi olmazcılar yüzünden bu haldeyiz, kutlarım karşılığını bulamasan da devam edecek güç olur umarım seninle.
-
-
arabadaki o aynalar ve sinyaller ne işe yarıyor acaba merak ediyormu araba kullanan insanlar
-
Valla ne yalan söyliyim araba kullanıyorum ayna kullanıyorum ama sinyale acayip üşeniyorum yav.. anca arkamdaki aracı zor durumda bırakacağımı düşünürsem sinyal veriyorum ki sıkıştırma olmasın diye
-
Bende mecbur kaldım performans egzoz'u taktım acayip farkediyo
-
Telefonlar da çok ucuz değil.
-
24 Temmuz 2014, 22:50
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
Kardeşim teşekkürler.
-
24 Temmuz 2014, 22:52
Her motora kamera Uygulanabilse çok güzel fikir araç sürücüleri bir zaman sonra motosiklet sürücüsü gördüğünde trafik polisi görmüş gibi kendine çeki düzen verir. Ama zor
-
24 Temmuz 2014, 23:31
Moderatör
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-izmir-mt.html
Yukarıdaki linkten devam edebilirsiniz.
İyi forumlar.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler